Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, třeba má někdo podobné zkušenosti nebo poradíte.
Od září mám neustále nažloutly výtok, dr mi několikrát naslepo nasadila macmiror, polygynax. Vždy po dobrani se to vrátí. V únoru udělala stěry, chlamidye dvakrát negativní. Našli nejakou bakterii a prý je citlivá na macmiror, takže znovu na 8 dní.
Teď jsem tyden po dobrani, a mam bílý lehce žlutý výtok. Ale je ho málo. Žádné bolesti ani zápach ani svědění.
Sex mám pouze s kondomem, má to nekdo taky tak? Nevím, jestli ty globule pořád dokola spíše neškodily ![]()
Mám už rok úplně stejné problémy. Bohužel se mi objevil žlutý nebo nažloutly výtok. A už mám za sebou během té doby tři stěry s čípku a pokaždé malá míra bakterie, ba kterou mi píše gynekolog Macmiror a polygynax a ještě jsem brala Betadine, ale pokaždé se vytok vrací
není denně, ale téměř denně přítel je v pořádku a jen ja pořád to samé. Rozumím ti, zítra jdu opět volat na gynekologii, už nevím co dál…
![]()
Kdy se to u tebe objevilo poprvé? Víš o nějakém spouštěči výtoku?
@ptakovapelika píše:
Kdy se to u tebe objevilo poprvé? Víš o nějakém spouštěči výtoku?
Právě že nevím, nebo nevím jestli to stím má něco společného, ale prodělala jsem covid a od té doby. Teď to mám opět, vyčetla jsem nechat to být, nic nezavadet atd… Ale ta barva mi prostě přijde jako zánět. Dej pak prosim vědět jak dopadnes, klidně do sz. Diky a hodně štěstí
Ja právě měla stresy velký a vyčerpaná a v té době… A nemůžu se toho zbavit, nechci se smířit s tím, že je to v pořádku. Můj gynekolog ze mě není moc nadšený, že pořád chodím, ale už tím, že by jsem chtěla ještě jedno dítko, které těžko půjde, když nejsem úplně ok. Aspoň, že nejsem jediná. Dnes po práci se za ním stavím do ordinace a uvidím.
Pan doktor mě vzal hned, nechápe to proč opět. Pořád se prý jedna o bakterie, žijící ve střevech a je jich tam vždy minimum. Neví proč pořád tam jsou ani kde se berou. Opět mi odebral stěr s čípku a v úterý si mám zavolat pro výsledky, dle výsledků pošle recept a nebo se domluvíme co dál. Má. Akorát brát lactobscily. Tak uvidíme. Nijak z toho nadšená nejsem… Už tomu moc nevěřím, že další léky pomůžou, když se pořádně neví kde se to bere
![]()
Tak mám výsledky, tak mi z vyteru vyšly nějaké plicní bakterie, což pan doktor nechápe jak bakterie z plic se mohly dostat tam dolů. Ale výsledky stěru jsou prý jasný, takže jsem dostala zadanku na plicní mám se objednat tam… Vypadá to prý, že nám nějakou bakterií nebo zánět v těle a ten mi v tom těle koluje, a to jsem byla před 14dny na preventivní prohlídce i krvy… A tam nic…