nevera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
10.7.06 12:15

no, jak jsem zjistila, ze me podvadi - podle data ulozenych videi na PC, PC ma taky rok novy, kameru, kterou ma, je taky skoro nova, na tech nahravkach ma snubni prstynek. Je mi z toho vseho tak smutno :(

Prave tolerovat mu toto, to bych asi nedokazala, sziralo by me, ze soulozi s nejakejma jinyma (dle zaznamu tedy a meho nizkeho sebevedomi, s zenama, ktery mi nesahaj ani po kotniky), jsem zarliva, podezrivava, myslim, ze ted bych mu kontrolovala telefon, pocitac a vsechny osobni veci… tolik jsem mu verila a vzdycky kdyz jsem se ho na neveru ptala, rikal mi, ze nechape, jak nekdo muze…

nevim, jestli to dokazu vsechno v klidu probrat, a bez emoci, ale asi se pokusim, zatim jsem nahlodana ho vyhodit a nechat ho se dusit. Uvidim.
Napisu vam vic vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 12:18

neveru nejspis AKTIVNE vyhledava, jelikoz kameru si opravdu s sebou vsude nebere. A to nevim, co se deje bez kamery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.7.06 12:21

on podle me nevyhledava neveru ,ale sexulani vyziti s jinymi. Je to asi nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 12:32

Barbusko, koukni se do svých zpráv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
10.7.06 12:32

Barbuško,
panejo, on si to prostě uložil doma do počítače?? :roll:

Nechápu.
Určitě žádné radikálnosti první den po tomhle zjištění,ale .....
Já prostě nevím. Držím Ti pěsti.

Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 12:37

Zu divila by ses, co všechno najdeš v domácím PC :lol: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.7.06 12:38

Ahoj Barbusko,
souhlasím s Nat.
Hlavně si myslím, že by ses měla snažit do večera se zklidnit, než on přijde. Žádné výčitky, žádné slzy, žádné scény. Na to on čeká a pokud to dokážeš, myslím, že bude pěkně překvapený, protože takovou tě nezná. Nezačínat sama hovor, mluvit stručně, věcně a čekat, co řekne on. Chtěla bych určitě vědět vysvětlení, proč to dělá, jak dlouho, prostě pravdu. A pak bych žádala, aby mě nechal nějakou dobu na pokoji,spal v jiném pokoji, dokud si to v hlavě sama neutřídíš…

držím moc palce!
K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.7.06 12:42

nevěra

Taky bych řekla ,že nevyhledává nevěru ,že je to jak říká Naty.
Nechci ho omlouvat .Ale myslím,že je to o dost složitější .Je rozdíl potkat ženu a ulítnout a ženy vyhledávat.Já osobně bych chtěla vědět proč a kde je hledal i když možná to není tak těžký neuhádnout :-(Mě by asi nejvíc dostalo ,že jsem nevěděla s kým žiju.Žádnej náznak, nic ,ba naopak.

Moc na tebe myslím a večer dej vědět.
Zkus to v klidu i když to bude pro tebe hodně těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
10.7.06 12:48

Uf Barbusko,

je mi z něj nanic, ale žel chlapi jsou jiný druh, v podstatě souhlasím s Evou, znám pár manželství, kde to žena prostě snáší (nemusím chodit daleko, má babička to dědovi trpěla celý život, ale byla to jiná doba), ale mně to připadá jako děsná neúcta k ženě a ikdyž svého muže miluju, nedokázala bych se dívat na to, jak si večer ke mně lehá a já vím, že před chvilkou se dotýkal jiné, navíc nikdy nevíš, co přitáhne za nemoc, dnes je to o hubu. Nedovedu si představit, jak bych se zachovala já, ale určitě bych mu to dala řádně sežrat, buď já a nebo ony, myslím, že varianta náhlého odcestování i s dítkem např. ke kamarádce by u mne byla nejschůdnější a jemu bych jen nechala vzkaz ať se zamyslí, co chce. Jenže to je těžko odhadnutelné, v krizových situacích člověk jedná kolikrát jinak než si myslel....................

Jen čas ukáže, co jsi měla v téhle situaci udělat, takže v tomhle neporadí nikdo, jen jedno si myslím - važ si sama sebe!!!!!!

Dej vědět, pokud budeš moct, jak jsi dopadla, drž se!
 sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
10.7.06 12:50

Barbucha,

moc neporadím, co bys měla udělat, neznám tě a tak se to těžko posuzuje. Nevím, jak moc tě tvůj muž zná, jak moc tě „má v hrsti“ např. tím, že ví, jaké máš za sebou dětství a dospívání a jak moc jsi na něj psychicky upnutá a závislá. Z toho co píšeš bych řekla, že to ví a jistě počítá už předem s tím, že mu to prostě projde, že si připadáš méněcenná a nevyhodíš ho, nakonec budeš ještě hledat chyby sama na sobě. Jinak by si asi těžko nechal nějaké videozáznamy svých sexuálních avantýr jen tak v PC, aby ses k nim mohla bez problémů dostat.

Tvůj muž podle mě patří mezi ty, kterým by vyhovovalo mnohoženství, možná je i on na svých sexuálních záletech svým způsobem závislý a něco si tím dokazuje. Píšeš, že ženy na záznamu jsou úplně jiné než ty, no tomu se ani moc nedivím, většina milenek je naprosto odlišných od stálé partnerky, pro to to většinou chlapi dělají, pro tu změnu a vzrušení z něčeho nového, jiného, nevyzkoušeného. Škoda jen, že jsi na tuhle záležitost nepřišla dřív, v:,–(ila bych se, že tohle praktikoval už dávno před svatbou.

Jak už psala tuším Eva, jedna z možností je mít „volný vztah“, ale myslím si, že tobě to asi zrovna vyhovovat nebude. Mám kamaráda, který je slušně řečeno „velmi sexuálně aktivní“ a prostě mu jedna partnerka nestačí a nevyhovuje, naštěstí si ale našel stejně založenou přítelkyni a jejich „domácí“ vztah funguje bez problémů, milují se, jen mají oba „záskoky“ i jinde.

Držím moc pěsti na večerní rozmluvu, doufám, že se tvůj manžel pochlapí a řekne ti pravdu (pokud ji teda chceš skutečně slyšet) a hlavně přeju moc síly na vyslechnutí pokud možno „bez emocí“ a uvážení jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.7.06 12:54

Barbuško,chlapi jsou prostě jiný.Co by mě teda štvalo,že je tak bezohledný,že dovolí,abys něco takového vůbec našla.Možná to zní divně,ale pokud to jsou úlety a tebe miluje,lepší o tom nevědět.A taková osobní zkušenost-zatím od kamarádek a známých…Někteří chlapi strašně snadno říkají,jak ženu milují a bez mrknutí oka mají bokovky.Asi jsem moc neporadila,ale ona každá situace je jiná a stejně si to musíš vyřešit sama.A co bych dělala já?Jsem moc hrdá,takže sbalené kufry,zvlášť pokud je to tvůj byt.Taky hned inzerát do seznamky a viděla bys,jaký bude zájem :) Taky bych si to s ním vyříkala,resp.nechala jeho ať mluví.Ale myslím,že horší by bylo to zjistit třeba za 10 let…Ber to s rezervou,neznám vaši situaci a přeju hodně štěstí!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.7.06 13:14

Barbuško posílám na dálku podporu a sílu k řešení pro tebe hodně bolestné a složité situace… Těžko radit, každopádně já bych se snažila zachovat si při řešení důstojnost a nezůstavala ve vztahu jen protože je těžké být sama. Navíc být sama s ročním dítkem…

Ať to dopadne jak si přeješ, a ať jste štastní. Budu sledovat vývoj a držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
10.7.06 13:27

Barbucho.

To co plánuješ na večer je myslím dobré. Zkuz být pravý opak toho co čeká - nejspíš očekává uplakanou a neštastnou ženu. Ty budeš relativně vyrovnaná a v pohodě. Zeptej se ho co chce dál dělat. Nejspíš ti řekne že už nikdy a ty dej na první pocit: věříš mu? Pokud ano tak trucuj nenechej na sebe šáhnout ale časem odpusť. Pokud budeš vědět že mu nevěříš tak mu řekni ať ti dá čas (odejde k rodičům, známým). (Rozhodně neodcházej ty taky bys mohla pak mít problém se vrátit a ty potřebuješ mít kde bydlet.)
Mám osobní zkušenost můj kluk mě asi fakt měl rád ale byl to prostě ku… a musel si dokazovat že má na hodně holek. Doslova měl sbírku - mladší, starší, hezké i škaredé šlo mu o to je dostat do postele. Se mnou chtěl žít mít děti a já nevím co s ostatními jen sex. Když jsem mu na to přišla bylo to v podstatě jen potvrzení co jsem si už dlouho myslela. V podstatě se mi relativně ulevilo. Moje reakce byla tak jó vím co jsi dělal ale nevím jestli s tebou budu moct ještě někdy být - natož se stebou milovat. Moc jsi mě ranil a hodně to bolí. Nakonec jsem odešla asi po dvou měsících kdy jsem tomu dávala čas jsem zjistila že nedokážu mu dát ruku, nedokážu ho políbit prostě to nešlo.

No uvidíš co večer zkuz být příjemná, ale rázná a hlavně neplakej. Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
10.7.06 13:58

Jako bych to psala já za pár měsíců… :(
taky mám pocit že mám skvělího chlapa,taťku a taky mi říká jak mě miluje…a nevěra?kdysi říkal že neví jak někdo může.....
a přesto…nemůžu říct,že mu věřím..kdysi mou důvěru hodně narušil ač ne přímo nevěrou a od té doby…podezřívání neustálý strach kdy mě podvede..neustálé ujiš´tování jestli mě ještě miluje…no je to spíš stres..než štěstí…
tak jen chci říct,že tě možná čeká to samé zůstanete-li spolu. :( těžko na to někdy zapomeneš..
ano je to skvělej chlap a má všechno co bych od něj chtěla,ale už nikdy mu nedokážu 100% věřit a stím se těžko žije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
10.7.06 13:58

Jako bych to psala já za pár měsíců… :(
taky mám pocit že mám skvělího chlapa,taťku a taky mi říká jak mě miluje…a nevěra?kdysi říkal že neví jak někdo může.....
a přesto…nemůžu říct,že mu věřím..kdysi mou důvěru hodně narušil ač ne přímo nevěrou a od té doby…podezřívání neustálý strach kdy mě podvede..neustálé ujiš´tování jestli mě ještě miluje…no je to spíš stres..než štěstí…
tak jen chci říct,že tě možná čeká to samé zůstanete-li spolu. :( těžko na to někdy zapomeneš..
ano je to skvělej chlap a má všechno co bych od něj chtěla,ale už nikdy mu nedokážu 100% věřit a stím se těžko žije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová