nevera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
10.7.06 09:47

nevera

ahoj,
no, nevim, jak zacit…
S manzelem jsme spolu 3 roky, mame rocni dite. Dnes jsem zjistila, ze je mi manzel neverny, proste a jednoduse soulozi s jinymi a jeste si to toci na video, prokazatelne uz v dobe, kdy jsme byli spolu, naposledy letos v kvetnu. Je mi z toho na bliti a hlavne nevim, CO MAM DELAT?? :cry:
Strasne moc ho miluju, rozumime si ve vsem, co se sexu tyce, je to horsi nez to byvalo (frekvence), ale neni to zase tak hrozne. Oskliva ani tlusta nejsem, pecuju o sebe, abych se mu (i sobe) libila.
Nase spolecne ditko manzel velmi miluje. I mne tvrdi, ze me moc miluje ze chce se mnou byt az do konce zivota, i kdyz jeho nazor na neveru je ponekud zvlastni - pry tu sexualni by mi toleroval (omlouva tim sebe?).
Dnes jsme si vymenili par sms, kde se vymlouva, ze to bylo v dobe, kdy jsme spolu nebyli, no zkousi to na vsechny strany, ale bohuzel, je to fakt, ze me podvadi. Nevim, jak se k nemu mam chovat, az vecer prijde domu…
Co mam delat, poradte mi nekdo, jsem uplne zoufala pri predstave, ze manzel ma sex s nekym jinym, ze se s jinou liba a miluje…jsem totalne v prdeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4548
10.7.06 10:12

Barbusko - je to vazne otresny zjisteni a tezko v teto situaci radit. Chlapi jsou v tomhle trochu jini, oni dokazi velice dobre oddelit lasku a sex a nevera sexualni jim mnohdy nepripada jako podvod. Plne chapu, ze nevis, jak se k nemu chovat, neumim si predstavit, jak bych se mu mohla podivat do oci, po takovem zjisteni, asi bych se pozvracela… Odbornici vsude radi, ze odpusteni je nejlepsi na vsechno, ale odpustit neco takoveho, je hrozne tezke, zvlast, kdyz se ti hlavou honi predstava, jak je s jinou. Ale nekdy to skutecne funguje. Je to nejaky cas, co moje sestra objevila neveru sveho muze, prosli krizi a nakonec se to urovnalo a jsou ted jako hrdlicky. Jak bych se v takove chvili zachovala ja, muzu jen tezko odhadovat. Asi bych mu sbalila kufry, dala pred dvere a zamkla, ale doufala bych, ze bude prosit o odpusteni, ze neodejde, protoze si bez neho zivot nedokazu predstavit. Moc ti preju, aby se to vsechno brzy vyresilo k tve spokojenosti, v tvuj prospech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 10:14

Hmm, to je těžký poradit. Podle toho, co píšeš, to nebylo jednou a myslím, že to nebude ani naposledy.

Nejlepší by bylo, kdyby tě doma večer nenašel, jenže s malým miminem to není tak jednoduchý (to znám :( ) Já bych s ním tento večer určitě nekomunikovala a řakla bych mu jedině, ať si sbalí věcí a odejde on. Pokud by neodešel, určitě bych s ním nespala v jedné místnosti. Dala bych mu důrazně najevo, že to co udělal se mi vůbec nelíbí a žádné hloupé výmluvy a omluvy mu „nesežeru“. :evil:

Určitě tě to moc trápí, ale nechej si pro sebe čas na rozmyšlenou a nech si to pořádně projít hlavou. A nejlíp se ti bude přemýšlet bez něj. Jestli s ním chceš zůstat (s myšlenkou, že ti to udělá zase) nebo ne. Vůbec toto rozhodnutí není lehký, ať už z jakýhokoli důvodu (nevěra, alkohol …) Znám to.

Rozhodně bych teď myslela v první řadě na sebe a dítě a ne na něj.

Promiň, možná se ti to zdá tvrdý, ale asi tě zase tak moc nemiluje, když to dělá takto. Bohužel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
10.7.06 10:20

Barbusko ,ti chlapi jsou fakt bestie… :?
Kdyby jsme byly takový potvory,jak oni,tak ti poradím se vyspat s nějakým krááásným a přitažlivým chlapem,pořádně si to vychutnat a pojistit se,aby se to manžel dozvěděl… :wink:
Ale jelikož předpokládám,že jsi inteligentní holka a tohle stejně jako já neuznáváš,tak ti asi nezbyde nic jinýho,než to prostě zkousnout a snažit se odpustit,nebo se aspoň přes to přenést,já vím že to bude těžký,ale jinak ztratíš manžela a taťku… Otázka taky je,jestli to udělal jednou,nebo víckrát a pokaždé s jinou-to už by byl asi problém…
Jednou se to dá odpustit,ale při permanentní nevěře bych asi brala nohy na ramena…
Přeju hodně síly a vydrž!!! Bude zase líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 10:41

udělal to víckrát, minimálně se dvěma :cry:

Kdybych se s někým vyspala, mému svědomí by to neulevilo, nevím, jak by se zachoval manžel.

Vyhodit ho můžu já, bydlí u mě. Jenže…

On je strasně skvělej manžel a táta, až na tohle, opravdu bych to do něj neřekla, vždycky jsme spíš na toto téma vtipkovali, když mi říkal, že má na každym prstě 10 ženských, já se mu smála :cry:
Nemůžu tomu zkrátka uvěřit, když mi říká, že jsem krásná, že ho přitahuju, že mě má moc rád… a pořád se ptám proč??

Říkám si - chtěl by mě někdo jiný, navíc s malým děckem, byla bych schopná si na někoho zvyknout, měl by mě někdo jiný rád, takovou jaká jsem (jsem dost cholerik a hlava betonová)…nevěřím si, prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
10.7.06 10:46

Ahojky,jenom při zmínce že bych měla najít video mého drahého jak si užívá s jinou by mně asi donutilo zvracet a i kdyby to nakrásně bylo dávno.Proč si takové filmy schovává nadále?
Asi by mi to v hlavě šrotovalo:,,Musí si to video pustit dříve než se jde se mnou milovat,aby mohl?…atd.znám se :roll:

V těhle věcech jsem dost majetnická a nevím jak bych se zachovala ale asi bych mu to jen tak nedarovala.Prostě bych mu asi řekla ať si vybere,buď řekne CELOU pravdu a pak se uvidí,nebo bych to rozsekla!!
Nedůvěra ve vztahu by ho stejně časem zabila…myslím ten vztah!!!

Moc na Tebe myslím a drž se!!!

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 10:51

Sorry, ruka byla rychlejší, než myšlenka :D

Když si na to neumíš odpovědět sama „PROČ“ tak ať ti to vysvětlí on. Zeptala ses ho na to? Odpověděl ti? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 11:04

Biny, zjistila jsem to dnes, muz neni doma a vrati se vecer. V hlave mi porad srotuje, co mu povim. Nejhorsi je, ze prave ta duvera z me strany uz nikd nebude.

Gabule - jak bys to rozsekla? :wink: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.06 11:10

Je to maras, to co tady píšeš a vůbec co prožíváš :twisted: :twisted: :twisted:

Já mám jednu jedinou radu: NEUPÍNAT SE NA CHLAPY. Na žádného. Prostě mít radost sama ze sebe, žít si pro sebe a pro miminko, dělat si malé radosti..

Momentálně to určitě hodně bolí, ale nech tomu čas, nedělej ukvapené závěry..vím, že se to snadno říká :(

Zkus si třeba naplánovat nějakou „dovolenou“ s kamarádkou, odjeď k ní, ať si manžel uvědomí, že by tě mohl vážně a doopravdy ztratit a že jestli mu to za to stojí.

Přeji ti pevné nervíky a hlavně si věř! Určitě jsi skvělá žena a matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.7.06 11:10

Ve zkratce popíšu svůj příběh - se svým současným manželem jsem začla nejdřív spát, kdyzž byl ještě s jinou, pak asi dva roky probíhalo období, kdy chvíli chodil se mnou a sliboval jak mě miluje a vše vyřeší a chvíli zase s ní. Když byl se mnou, tak mě podváděl s ní a naopak. Měla jsem z toho nrvy na dranc, ale nedokázala jsem od něho utéct, protože to byl (teda JE :oops: ) můj osudový chlap. Pak ale jednoho dne, kdy to stále nikam nevedlo, tak jsem to prostě zařízla. Řekla jsem konec a přestala jsem se s ním stýkat, jak jen to šlo (máme společné zaměstnní :? ). A v tu chvíli pochopil, že asi takhle to dál nepůjde a strašně mě začal chtít nazpět. Já jsem vydržela (byla jsem fakt betonová - po těch dvou letech už to jinak nešlo) a dokonce si i našla chlapa (strašně jsem si namlouvala jak ho miluju, ale tam někde vzadu, byl stejně muj manžel :wink: ). Asi po čtyřech měsících, kdy manžel zhubl, opakovaně plakal, bydlel sám :! :! :! jsem se k němu vrátila, ale pouze pod podmínkou, že začneme znovu a od začátku. Zatím to funguje. Pokud by ale tahle etapa neproběhla, tak asi nemám manžela, mímo a spokojený život.

Takže moje rada zní : pokud je to tvůj byt - sbal mu, nech věci přede dveřmi, vyměň zámky a dej hlavně sobě čas. A on může přemýšlet, jestli chce být s tebou a s rodinou, kterou nade vše miluje (jak říká) nebo jestli chce o… svět. Musíš být ale radikální, protože jinak by si mohl myslet, že když mu to prosšlo jednou, projde to zase.

Taksnad jsem pomohla. Velmi mě to mrzí, protože vím, co to je za strašnou bolest (a to jsem v té době neměla mímo :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.06 11:13

Vall,
pěkný příběh..jsi velká bojovnice :twisted: :lol: :lol:
Konečně pěkný happy end! :D a jak dlouho už jste vlastně spolu „od začátku“ - jako od té doby, co jste se dali dohromady? Jsem zvědavka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 11:14

Vall má pravdu. Chce to radikální řez. Určitě alespoň dočasný. Uvidíš, jak se zachová. A nech si fakt čas. S mimi ať se stýká, ale sebe z toho vynech. Bude to těžký. Ale nějak to určitě dopadne, neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
10.7.06 11:17

Ahoj Barbuško,

nevím, ale v téhle situaci ti asi nikdo pořadně neporadí… Pokud bys neměla malé děcko, určitě bych ti řekla, ať jdeš od toho… Takhle je to složitější, hlavně pokud (jak píšeš), je jinak všechno v pořádku.

Musíš si s ním promluvit a pokusit se zjistit ono PROČ? Protože jestli to byl úlet (i kdyby se dvěma), tak by se to při troše dobré vůle a sebezapření odpustit dalo, i když vztah a důvěru to určitě na delší dobu poznamená. Ale dá se to přežít. Na druhou stranu to může být člověk, který tohle k životu prostě potřebuje, a pak je to strašnej průšvih a utíkej co můžeš! Sama píšeš, že o sebe dbáš, nejsi žádná ošklivka… tak co by se nenašel jinej "taťka”?? Každopádně jak píše Vall, pokud mu to projde jednou bez následků, tak proč by to neudělal zas??

Ať tak či tak, určitě by měl vycítit, že máš svou hrdost! Jinak ti poradit asi neumim :? :?

Barbuš, držim ti moc palečky, ať tohle nějak překonáte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.7.06 11:18

Jsme spolu rok a třičtvrtě a rok jsme manželé. Vím, můžeš říct, že je to ještě krátká doba, ale já vím svý :lol: Jsem šťastná, k manželovi jsem ztracenou důvěru nakonec nalezla, i když jsem si myslela, že to už nikdy nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 11:20

Vall, vse by bylo jednodussi, kdybych nemela decko (1 rok), asi bych ho opravdu vyhodila, takhle proste tapu a nevim, ale samozrejme zvazuju i tuhle moznost..
jeste pises neupinat se moc na chlapy, kdyz ja tolik touzim po tom s nekym byt az do smrti, nechci byt sama, chci aby mala mela tatu, chci byt proste stastna. Vis nemela jsem prilis stastne detstvi, rodice byli porad v praci, komunikace vazla, byla jsem porad sama, puberta byla u me opravdu ucebnicova (tri pokusy o sebevrazdu, drogy, alkohol…) CHlapi me vzdycky spise vyuzivali, a kdyz jsem si myslela, ze jsem nasla osudovou lasku, tak tohle…

At vam to klape!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová