Nevěra, přesto ho miluji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
23.1.11 18:47
bettt píše:
on mi řekl, at se rozejdeme, že neví, zda mě miluje

A to s ním cheš být ??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.1.11 14:01

Je mi tě líto,budeš mít skaženej život,budeš se trápit a prckovi ho skazíš taky.Jsi připravená, se celej život trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.1.11 16:33

Ahojky.....zažívám něco podobného!! Jsme spolu 6 let a rok a půl manželé… Kdysi by za mě dýchal, byla jsem pro něho vším!!! Otěhotněla jsem, máme ročního chlapečka…A před měsícem jsem zjistila, že mě podvádí! Rozdíl je v tom, že nikdy před tím nevěrný nebyl… ale nebyl to jen úlet!! On se zamiloval!! Celý svůj příběh řeším v jiné diskuzi tady na emiminu..... Pořád mi tvrdil, že to skončil…jí zase tvrdil, že to skončí s námi..... nakonec to ukončila ona slečna po našem společném rozhovoru… Ale je to divné. Manžel místo toho, aby byl šťastnej, že jsem se s malým nesbalila a neodešla, hraje si na tvrďáka a je chladnej.....nesnaží se a dá se říct, že spolu prostě JEN žijeme v jednom bytě… Taky nechci být ta, která rozbíjí rodinu......Pořád si říkám, že i když to neklapne, že budu mít aspoň čistý svědomí, že jsem pro záchranu rodiny udělala maximum!!! taky nedokážu odejít.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.1.11 21:56

ahoj všem, psala jsem tady pár dní nazpět na téma „první facka od manžela“..... teď bych se mohla přidat i k té nevěře :pocitac:
Nechci to tu rozepisovat, dalo by to na povídku :-? Chci jen napsat toliko: Během jednoho měsíce, po tom co jsem si myslela, že mám to nejkrásnější manželství na světě a manžela, který mě miluje a nikdy by mi neublížil, jsem od něj dostala jak rány do tváře, tak rány do srdce - myšleno zjištěnou nevěrou. To všechno vedlo k předčasnému porodu a já se modlím za malého a střídám vztek s lítostí a mám pocit, že mi pukne srdce… ale jak vidím, takových nás je mooooooc…
Jo, asi jsme neměly štěstí na partnera, možná jsme věděly do čeho jdeme, možná jsme tak toužili po něčem, že jsme si nasadily růžové brýle… ale v zásadě je to o tom, že se nemáme dost rády. Necháme si ubližovat a jsme ještě rády za to, že oni jsou s námi, zůstávají s námi ..... a omlouváme jejich chování..... já jsem odešla po těch fackách, zjištění nevěry následovalo po té - taková třešnička na dortu :zed: Silné procitnutí a jen přemýšlím jak to všechno zvládnu … no zvládnu, musím. Ale hlavně zamakat na tom, abych se začla mít pořádně, ale pořádně ráda!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.8.18 15:54

V pořádku by to bylo, kdyby ji nechal, ale takto to vypadá na nějakou zvláštní povahu rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí