Nevěra

8
21.1.11 14:15

Nevěra

Je to normální??On má milenku a já jsem za to asi ráda ,že jsem zustala s malým sama !!!Je to od něj sprosté nechat mi dítě a barák ,ale já to neřeším .Má to tak být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
21.1.11 14:18

Tak určitě je to plus pro Tebe, pokud se netrápíš a jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
21.1.11 14:21

bud ráda, že ti nechal dům.. je to ¨nepříjemné,ale také by ti mohl říct, odejdi nebo budeme tu bydlet pohromadě atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 14:22

Pokud je to jeho vule, tak bych byla rada.. Ale zalezi na vasich pomerech, a na tom jak moc ve zlem jste se rozesli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.1.11 14:30
zizinek píše:
Je to normální??On má milenku a já jsem za to asi ráda ,že jsem zustala s malým sama !!!Je to od něj sprosté nechat mi dítě a barák ,ale já to neřeším .Má to tak být?

zizinku to je legrace nebo co?

vzdyt ten tvuj dotaz nedává smysl.
co jak má být?

„Je to od něj sprosté nechat mi dítě a barák“
co je sprostého na tom, že ti nechá dítě a barák? :nevim:
sproste je mozna ze tě opustil.
anebo by bylo sprosté kdyby tě nechal s dítětem bez penez a bez baráku :nevim:

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.1.11 14:37

Nechal ti dítě a barák, navíc tě netrápí, že vás opustil, tak co víc si přát?
A jestli je normální, že má milenku? Jendou je každý chlap nevěrný - o tom si iluze nedělám, takže normální to možná je. Pokud se ptáš, jestli je normální to, že ti to nijak nevadí, tak asi taky ano, pokud k němu nic necítíš.
Buď ráda, že máš dítě a střechu nad hlavou. Pokud je ti lhostejné to, že má jinou, pak ho nejspíš nemáš ráda a nezáleží ti na něm, a v tom případě buď raději sama :think:

P.S.: Osobně si myslím, že jsi provokatérka a chceš vidět, jak se tady zhádáme nad tím, jaký je chlap ha..l. Ale to bys musela ten úvodní příspěvek napsat jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.1.11 14:50

No jenže já na to nemám s mateřskou když mám barák a ještě dítě víš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.1.11 14:52

Není jsme u pc dvě :-) jedna má takový problém a jedna takový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.1.11 14:54
lulje píše:
Nechal ti dítě a barák, navíc tě netrápí, že vás opustil, tak co víc si přát?
A jestli je normální, že má milenku? Jendou je každý chlap nevěrný - o tom si iluze nedělám, takže normální to možná je. Pokud se ptáš, jestli je normální to, že ti to nijak nevadí, tak asi taky ano, pokud k němu nic necítíš.
Buď ráda, že máš dítě a střechu nad hlavou. Pokud je ti lhostejné to, že má jinou, pak ho nejspíš nemáš ráda a nezáleží ti na něm, a v tom případě buď raději sama :think:P.S.: Osobně si myslím, že jsi provokatérka a chceš vidět, jak se tady zhádáme nad tím, jaký je chlap ha..l. Ale to bys musela ten úvodní příspěvek napsat jinak ;)

ne to ne jen prostě nemám už sílu má milenku rok a já to přehlížela jenže se jednoho dne zbalil a šel a ¨mě to ani tak moc netrápí jemže je to sprosté mě nechat v takové tísni víš ?Jistě tady víte kolik stojí mimčo a všechno okolo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.1.11 14:55

co to má být?Dvě diskuze stejnou zakladatelkou a nedávají smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.1.11 14:56
zizinek píše:
Není jsme u pc dvě :-) jedna má takový problém a jedna takový :-)

to je vtipný…si můžete poradit navzájem :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
156
21.1.11 14:58

a dům je čí? tvůj? jestli ano, tak ho prodej nebo pronajmi a běž bydlet do něčeho levnějšího, budeš mít peníze navíc k mateřský a zbavíš se problému, mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
21.1.11 14:59
zizinek píše:

Schizofrenie anebo rozdvojení osobnosti?

• Citovat
  • Upravit
21067
21.1.11 15:05
zizinek píše:

Zdravím,
pokud jste u PC dvě - doporučuji zřízení dvou nicků - jak jste si všimla, máme všímavé eMiminářky a rozdílné info od jednoho nicku nepůsobí důvěryhodně.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.1.11 15:10

Jsme u jednoho pc dvě a abysme se nemuseli odhlašovat tak píšeme z jednoho ,víte?Ona si mě přišla postěžovat tajk jsem jí řekla at to písne na net co jí poradí taky někdo jiný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí