Sama s nenarozeným dítětem

Anonymní
20.1.11 14:45

Sama s nenarozeným dítětem

Nevím, jak začít. Jsem v 18. týdnu těhotenství a s partnerem procházíme opravdu velkou krizí. Dnes jsme se dohodli, že se odstěhuje. Už jednou jsme se rozešli a opět dali dohromady. Naše problémy se týkají financí, také jeho dětí z minulého manželství a celkově ta moje láska k němu odešla někam pryč. Chci se proto zeptat, jestli si myslíte, že má cenu tento vztah zachraňovat kvůli miminku. Mám docela strach, co potom bude, když zůstanu úplně sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rencin
20.1.11 14:50

Urcite nema cenu zachranovat vztah kvuli miminku. Ma cenu zachranovat vztah, kdyz ho chces zachranit ty i tvuj pritel. Pokud by sis prala, aby se to mezi vami urovnalo a byli jste rodina (ale ne kvuli miminku, ale kvuli vam dvema), tak zkuste poradnu a udelejte, co pujde. Ovsem jen pokud to chcete oba.
Pokud uz se vlastne svym zpusobem tesis, ze budes bez nej, jestli uz ho skutecne nemilujes, ani nemas rada, nic k nemu necitis a navic jsi si jista, ze to neni zpusobeno jen tou krizi, ve ktery ted jste, tak to nema smysl zachranovat, muzes zacit novy zivot a miminku v budoucnu najit tatinka, i kdyz ne biologickyho.

• Citovat
  • Upravit
109
20.1.11 15:10

To je smutne, ale kvuli miminku bych vztah nezachranovala. Mluvim z vlastni zkusenosti. S tatkou sve dcery jsme se rozesli jeste v tehotenstvi, pak kvuli okoli jsme se rozhodli, ze to jeste zkusime, neslo to…hlavne ani jeden z nas to nechtel. Musim rict, ze na to, ze me tenkrat bylo 20, jemu 26 jsme to zvladli bravurne. v klidku jsme se dohodli co a jak. Dneska je to 8 let, dcera je spokojena a vzdycky byla. Normalne se stykame, chodime na kafe, obedy, on vychazi s mym manzelem ja s jeho pritelkyni. Proste jsme spokojeny vsichni. Ono asi zalezi na lidech jak se domluvi a hlavne je treba se toho pak drzet. Obcas si dame s ex za pravdu, ze jeste ze jsme tenkrat neposlechli rodinu a zaridili se podle sebe. Drzim pesti aby brzy bylo lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.1.11 15:47

ono je nekdy lepsi byt na dite sama a vychovavat ho sama nez aby dite bylo ve stresovem prostredi kvuli zachranovani neceho co treba nema smysl a ty jsi pak treba z jeho rustu nemela skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 15:49

nemí cenu zachraňovat kuli miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.1.11 16:04

Ahoj já přišla na to že jsem v 8tt dva dny po tom co jsem zjistila, že mě přítel po hádce v opilosti podvedl.. Já se tehdy rozhodla, že dítě má na tátu právo, tak to ještě zkusím.. Nelituju, ale neříkám, že se musíš rozhodnout stejně. Jen kvůli tomu mimču pokud k partnerovi něco necítíš to cenu nemá. Díte dokáže stmelit lidi, ale musí oba chtít, pokud nechtěj nemá význam to zkoušet.. A že se bojíš je jasný, budeš sama na všechno, ale pokud to tak chceš tak to zvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.1.11 16:14

dítě vztah dohromady neslepí, není to vteřinové lepidlo ani plastelína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.1.11 18:34

Tak si představ až se mimčo narodí a bude vyrůstat v nefunkčním vztahu plném hádek. to pro něj bude ještě horší než když na něj budeš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.11 19:52

Nema cenu tento vztah zachranovat, rozhodni se, jestli chces miminko nebo vztah.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.1.11 14:48
vegiska píše:
dítě vztah dohromady neslepí, není to vteřinové lepidlo ani plastelína…

Neřekla jsem že slepí, ale stmelí, ale pouze pod tou podmínkou, že oba rodiče chtějí být spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí