Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
můj názor - není to nevěra… my máme podobné dýchánky, dokonce se třeba stane, že se holka líbá s holkou a to by určitě chlapovi (většině) spíš nevadilo, než vadilo…
manžel to nese špatně, jak bys to nesla ty? Možná to bere víc tragicky, že jsi byla viděna s kamarádem a že se mu smějou…
ale neboj, přijde „zajímavější“ téma a na tohle zapomenou
a ještě aby na to zapomněl manžel, držím palce ![]()
Tak pro mě to tedy nevěra je … Jazyk do krku by člověk měl strkat jen svému příteli a nechat se vidět v hospodě někde kde Vás všichni znají je trošičku hloupé… Ponížila jsi ho… A já bych se zachovala stejně jako on, ano, odpustila bych, ale mrzelo by mě to, o to víc, že je někdo viděl…
Musíš mu dát chvilku na rozdýchání, možná to pro Tebe nevěra není, ale pro něj ano… Snaž se, přejde ho to, to je jasný, jen ted ho to asi mrzí… Tak hodně štěstí at ho to přejde brzy ![]()
Nemyslim si,ze by to byla uplne nevera,proste jen ulet a to se muze stat.Ale teda mela jsi aspon davat bacha,aby te u toho nevideli jeho kamaradi ![]()
Pro mě to nevěra je…tobě by se líbilo kdyby tohle udělal manžel?Mně rozhodně ne.
Nejhorší je že vás viděli a ví to známí.
Tak třeba já bych to jako nevěru nebrala, mě se nedávno manžel přiznal, že se líbal s nějakou jeho kamarádkou (ale že to bylo před pár lety) a mě to je jedno, když vím, jak to bylo. Ale taky vím, že kdybych to samé řekla já jemu, tak on by to jen tak nevypustil
a žárlil by a přeháněl a metl mi to do tváře dlouhou dobu.
Takže záleží, jaký je, očividně ho to taky štve a největší chyba byla to, že vás fakt ti kamarádi viděli…
Zkus si představit jak bys se ty zachovala na jeho místě,tvému muži se vůbec nedivím!!!!!!
A už vůbec nechápu tebe,když už se chceš s někým líbat ,tak někde v soukromí a né ve společnosti vašich přátel
![]()
Můj manžel by to určitě nevydýchal a já taky ne!!!
Zkus mu dát čas
já bych určitě na nějaký čas odešla z jeho očí, určitě dojde k tomu ,že mu chybíš a zjistí,že to bylo od tebe jen úlet pod vlivem alkoholu!!!
Já to taky beru jako nevěru a kdyby mi tohle udělal přítel,tak bych se k tomu stavěla jako tvůj manžel..záleží asi na povaze..
A co v tvé situaci? No já bych mu dala asi čas,aby to nějak vstřebal..Držím palce,ať to u vás dobře dopadne ![]()
Je, jenom protože to neudělal on tobě, tak si to omlouváš… Ale líbání je nevěra a ne že ne… Nechci být zlá, ale kdyby se můj manžel s někým líbal, reagovala bych stejně, jako tvůj manžel…, je to pochopitelné… ![]()
Proč si si sním aspon někam nezalezla?Já nevim jestli by mě víc mrzelo to že mě manžel podvedl a nebo to že udělal před našema kamarádama ze mě blbce ![]()
Myslím že tvuj muž je ještě hodnej,to já bych tě přetrhla ![]()
no já se manželovi nedivím že to tak bere, taky bych to nerozdýchala a ještě se to takto dozvědět. Ale zase na druhou stranu myslím že toto bych asi dokázala brzy odpustit než nevěru-sex
Kamča.dalmatinka píše:
Proč si si sním aspon někam nezalezla?Já nevim jestli by mě víc mrzelo to že mě manžel podvedl a nebo to že udělal před našema kamarádama ze mě blbce
Myslím že tvuj muž je ještě hodnej,to já bych tě přetrhla
Manžel se musí cítit dost ponížný už proto že mu to řekli chlapi (známí) v hospodě kam jak jsem pochopila normálně chodí…,zkus mu řict že tě to mrzí a že za to může hlaně alkohol-jinak by si to nikdy neudělala ,čas je nejlepší lék na všechno,dej všemu čas ono se to zase srovná a pro mě líbání nevěra je ![]()
Predstav si sebe na jeho miste ![]()
Nekvalifikovala bych to jako neveru, spis ulet, ale to nic nemeni na to, ze se to proste nedela… Navic jestli vas videli kamaradi, kteri mu to hned za tepla vyslepicili ![]()
Nech ho chvilu at to rozdycha a pak uvidis… nic jinyho delat nemuzes… A treba ja tyhle veci beru tak, ze kdyz to udela jednou, priste uz to jde snadnejc a snadnejc… a vycitky jsou mensi a mensi…
A taky trochu popremyslej proc jsi to vlastne udelala? Jenom proto zes byla opila, nebo se ti kamarad libi, nebo neco neni uplne ok doma… Nemyslim nejak zpytovat svedomi a litovat atd. ale spis abys priste vedela, jak predejit tomu aby situace vznikla (treba se neopit).
elyzabeth píše:
Manžel se musí cítit dost ponížný už proto že mu to řekli chlapi (známí) v hospodě kam jak jsem pochopila normálně chodí…,zkus mu řict že tě to mrzí a že za to může hlaně alkohol-jinak by si to nikdy neudělala ,čas je nejlepší lék na všechno,dej všemu čas ono se to zase srovná a pro mě líbání nevěra je
Já bych to asi nesváděla na alkohol, ale na vlastní pitomost..
Já kdybych se tohle dozvěděla a on to svedl na alkohol, tak mě vytočí ještě víc.. Alkohol neni omluvu, každý si v tu situaci uvědomuje co dělá …
Promin te za anonym ale moc se stidím
Jsem vdaná asi rok a jinak sme s manžou 4 roky.Nikdy jsem mu nevěrná nebyla ale nedávno jsem se líbala s naším kamarádem a bohužel sme byli viděni
Bylo to v hospudce kde jsem se zdržela.Je pravda že jsem byla i dosti opilá ale to mě samozřejmě neomlová.Takže když manža šel druhý den na pivo všichni se do něj naváželi jako Co to má za ženskou a apod.Mě to tak moc mrzí,je mi ze sebe zle.Když se sním snažím o tom mluvit nechce prý jsem dobytek a že si mě nikdy neměl brát
a at se vrátím k rodičum,že už mě nechce.Holky co by ste dělaly v mé situaci?Je líbání opravdu nevěra?Díky moc za názory!