Líbání s kamarádem - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
19.1.11 10:58

Pro mě to nevěra taky je. Nepřipadne mi „normální“ se líbat s kamarády a já to teda nedělám. Jenže alkohol je potvora, co si budeme vyprávět. :nevim: To tě ale neomlouvá. Já i když jsem bývala sebevíc nalitá, vždycky jsem věděla co dělám. Představ si, jak by ses na místě chlapa cítila ty? Já teda hrozně, měla bych problém mu odpustit a stejně bych mu už asi nevěřila. Zkus dát manžovi čas, je to pro něj všechno moc čerstvé a ještě jsi z něj udělala blbce před celou hospodou a kamarády. To chlapi nesou hodně těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
19.1.11 11:17

no asi takhle: udělat to můj chlap mě, tak bude doma pár dní tichá domácnost, budu očekávat omluvu a ve finále mu řeknu, že když už to musí předvádět, tak aspoň né tam, kde ho můžou vidět mí známí a zatepla mi to donést…a pak když se to nebude opakovat, tak bych na to zapomněla…

ale ty si v blbý pozici a musíš čekat, jak se s tím srovná, a je to o to horší, že mu to kamarádi předhazujou, tady už totiž nejde jen o jeho vlastní pocit tvé „nevěry“, ale hlavně jeho uražená ješitnost ( a bůh ví jestli ho ti samí popichovači teď nenavádějí, aby ti to dal sežrat-a on to dělá, aby před nimi nebyl za slabocha).
co poradit? to co už tu bylo psáno, opravdu upřímně se omluv, že je ti to líto, že to byla blbost, že si nepřemýšlela a že se to už nebude opakouvat, a pak doufej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.1.11 11:17

taky souhlasím s většinou a brala bych to jako „nevěru“ :oops: hlavně bych si představila sebe na jeho místě a já jsem horká hlava a tohle bych teda nezkousla :roll: tím spíš,že to bylo v hospodě před jeho známýma nebo teda vašima a oni si ho dobírají :zed: si myslím,že to tvůj manža vzal dost v klidu,já na jeho místě bych asi vyváděla daleko víc,teda ne asi ale určo :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.1.11 11:32

Když jsi blbá,tak jsi blbá,co ti na to jako máme říct ?

Intimní věc jako je líbání se má dělat s partnerem a ne s kámošem. Tys ze sebe udělala „dajnou k…“ a on je za vola.. super ne ? Rozhodně bych s tebou chtěla být dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.1.11 11:44

Koukám, že tu jsou samé světice, co?
No byla to pitomost a ty to víš, takže bych se to snažila nějak vyžehlit, uhrát, ukecat a lhát, lhát, lhát!
Co takhle se domluvit s tím kamarádem a tvrdit, že šlo o sázku nebo něco podobného?
manžel by to asi tak nehrotil, ale ta potupa, že se mu smějí kamarádi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.1.11 11:48

Myslím si, že daleko horší než líbaní je to, že Tě viděli manželovi kamarádi v hospodě, kde on chodívá. Jinak si opakuj - lidi dělají chyby, lidi dělají chyby, lidi dělají chyby. Myslím, že ses vytrestala až dost. Jinak by mě zajímalo, kolik je ti let, pač takový úlet jinak vypadaá ve 23 třeba a jinak ve čtyřiceti… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.11 12:14

Děkuju všem i za negativní reakce.Už tak je to pro mě trest a kdyby to šlo vrátit zpátky…bohužel nejde.A na otázku kdyby se manžel líbal s jinou nebo s mojí kamarádkou…bylo by to těžký asi bych vyváděla ale já jsem taková že dlouho naštvaná bejt nedokážu :-( takže vím že kdyby mě prosil o odpuštění a dolejzal tak mu odpustím hned ale to je jiná věc.Dneska jsem spolu mluvili po telefonu a zdál se být docela v pohodě ale…kdoví co bude až přijde domu.A ještě jsem chtěla dodat,opilá jsem byla to jo,né moc ale tak aby člověk neměl zábrany.Šlo o to že manžel se mě doma skoro nedotkne a sex asi nepotřebuje :-? asi jsem si chtěla něco dokázat.. :-(

• Citovat
  • Upravit
3911
19.1.11 12:25

chlast dělá divy no… ale je každého věc jak daleko to nechá zajít a jestli opravdu neví co dělá a nebo jestli je to cílená provokace za účelem vzbudit žárlivost.
Proč to vlastně nezašlo dál? A líbilo se ti to? Šlo tam o toho kamaráda nebo bys líbala i sloup elektrického vedení v daném stavu? A taky záleží jaký druh polibku to byl. Dát někomu pusu v plné hospodě jen tak z hecu je jiné než po někom toužit a chlastem prolomit soudnost. Podle mě to není neodpustitelné ale určitě to není fér k tvojemu chlapovi, tak syp popel na hlavu, chvilku ho nech a on to snad pobere. Ale počítej že si tě bude nějakou dobu hlídat třeba i nepříjemně moc.
Domnívám se že jsi spíš mladičká, protože ženská vyššího věku by si dala zatraceně pozor když už takhle „dovádí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 12:26
Anonymní píše: Šlo o to že manžel se mě doma skoro nedotkne a sex asi nepotřebuje :-? asi jsem si chtěla něco dokázat.. :-(

Tak mu hlavně neříkej tohle nebo něco podobného. Omluv se, kaj se, syp si popel na hlavu. Ale hlavně mu neříkej, že sis chtěla něco dokázat… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 12:29

A jestli máš doma málo sexu, tak si kup vibrátor :wink: .

Nic ve zlém, jen dobře míněná rada :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.11 12:33
radúna píše:
A jestli máš doma málo sexu, tak si kup vibrátor :wink: .Nic ve zlém, jen dobře míněná rada :-) .

Jednou jsem se opilá líbala s milenkou kámoše.Múj byl u toho i kámoš,byla to sranda.Kdyby to byl chlap,tak by byl nasranej.Jemu vadi i když se někdy dlouho s jinym chlapem jen zakecám.Přejde ho to tak do týdne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.11 12:36

Já bych mu to řekla,když se k ničemu nemá,je to jeho vina.když ženská doma neposkytuje sex,tak chlap taky zahýbá..A každej si pak ve skrytu duše mysli,že je to její vina.

• Citovat
  • Upravit
6445
19.1.11 12:37
Anonymní píše:
Děkuju všem i za negativní reakce.Už tak je to pro mě trest a kdyby to šlo vrátit zpátky…bohužel nejde.A na otázku kdyby se manžel líbal s jinou nebo s mojí kamarádkou…bylo by to těžký asi bych vyváděla ale já jsem taková že dlouho naštvaná bejt nedokážu :-( takže vím že kdyby mě prosil o odpuštění a dolejzal tak mu odpustím hned ale to je jiná věc.Dneska jsem spolu mluvili po telefonu a zdál se být docela v pohodě ale…kdoví co bude až přijde domu.A ještě jsem chtěla dodat,opilá jsem byla to jo,né moc ale tak aby člověk neměl zábrany.Šlo o to že manžel se mě doma skoro nedotkne a sex asi nepotřebuje :-? asi jsem si chtěla něco dokázat.. :-(

Tak bys mu to měla vysvětlit, že jsi asi v opilosti pocítila své nenaplněné touhy a že za to může hlavně on. Ne že by to nebyla tvoje chyba, ale na druhou stranu se třeba chytí za nos a bude sex častěji z obavy před nevěrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.1.11 12:39
radúna píše:
A jestli máš doma málo sexu, tak si kup vibrátor :wink: .Nic ve zlém, jen dobře míněná rada :-) .

Zvláštní, nedávno tu byla diskuze o tom, že některé ženy nemají chuť na sex a hned se sypaly rady: Přinuť se nebo ti chlap zahne anení se čemu divit, ale když má žena nedostatek sexu, tak si má koupit vibrátor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
19.1.11 12:40

Líbání určitě je nevěra! Promiň, ale zkus se vžít do role tvého manžela. Ještě k tomu, jak holky říkají před kamarády! Zkus si s manželem sednout, kafe a popovídat si. Řekni mu, že Ti je to fakt líto a mluvte o pocitech a zkus se do něj vžít. Určitě bych mu neříkala, že to bylo aby sis něco dokázala. Uvidíš, co Ti v klidu řekne. Kdyžtak nám sem napiš, jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky