Líbání s kamarádem - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
19.1.11 13:52
Anonymní píše:
neni to jen kvuli tomu co rekla ale kvuli tomu co vidim doma jak se chova atd kartarka poznala ze je na mne sprosty poznala ze pojedu na hory uz jsem u ni byla pred 3lety predpovedela mi malickou…
:oops: tak to jo,ve mě jen hrklo,když jsem si to přečetla,že tě o odchodu přesvědčila víš,přišlo mi to takový zmatený trošku ten příspěvek :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.1.11 13:54
Lizbeth píše:
Líbání nevěra je…ale líbání v opilosti nevěra není..páč všechno co člověk dělá v opilosti je prostě teletina..Nedomýšlí a chová se jak debílek..
Opilé ženy jsou vilné a opilí muži chtějí každou..Nic víc.

Svedla bych to na opilost..Možná bych si i rýpla na frekvenci sexu atd.

Beztak máte asi vztah dost nahnutý..
:oops: já teda nevim,ale nevidím rozdíl jestli se s někým líbá střízlivá nebo opilá 8-o v důsledku je to to samý ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 13:55

Anonymní, tvá víra v kartářku a její předpovědi je jedna věc. Věříš, párkrát se strefila do všeobecných problémů většiny populace (kde nejsou problémy, že?). Mně třeba jen trošilinku zarazilo tvoje odsouzení, že „.....takový člověk se nemění…“ Já si myslím, že člověk není dokonalý stroj, chybuje každý. I ty jsi určitě někdy něco v životě nějak zpackala, něco se ti nepovedlo.
Je jasné, že není chyba jako chyba, průser jako průser. To tu nechci teď řešit. Ale zakladatelka udělala kravinu, zakopla. Myslíš, že třeba nemá vyčitky? Nebo že nemá nárok na odpuštění? To bych už nechala na jejím manželovi, jestli jí chce odpustit nebo ne. A záleží samozřejmě na zakladatelce, jestli hodlá manžela podvádět, líbat znovu jiné chlapy,… To už bych nechala dál na ní a na něm. :wink:

nic ve zlém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.1.11 13:55
Lizbeth píše:
Líbání nevěra je…ale líbání v opilosti nevěra není..páč všechno co člověk dělá v opilosti je prostě teletina..Nedomýšlí a chová se jak debílek..

A co když Ti někdo řekne „byl jsem opilý“ a přitom nebyl? Je to jen argument, aby to zmírnil??? odpustíš? Já bych nerozlišovala hladinu alkoholu, ale zda toho ten člověk lituje a poučil se, nebo ne…jestli měl 3 promile nebo žádný bych v potaz nebrala…ránu a pochynosti to zanechá stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.1.11 13:56

Líbání jako takové je samozřejmě pořád líbání..
Ale motiv je úplně někde jinde..
To není obhajoba, že se jako nic neděje..
Jen ruku na srdce..Vzpomenme co všechno jsme dělaly či nedělaly jako opilé..Co všechno jsme kvákaly, koho se dotýkaly atd.....a hlavně co jsme si o tom druhý den myslely.. :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.1.11 13:57
janina.sun píše:
Lizbeth píše:

A co když Ti někdo řekne „byl jsem opilý“ a přitom nebyl? Je to jen argument, aby to zmírnil??? odpustíš? Já bych nerozlišovala hladinu alkoholu, ale zda toho ten člověk lituje a poučil se, nebo ne…jestli měl 3 promile nebo žádný bych v potaz nebrala…ránu a pochynosti to zanechá stejný…

To nevím, co bych já.. Řeším zakladatelku, která píše, že byla opilá. Nic víc.
Navíc, zakladatelka evidentně lituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.1.11 13:58
Lizbeth píše:
janina.sun píše:
Lizbeth píše:

To nevím, co bych já.. Řeším zakladatelku, která píše, že byla opilá. Nic víc.
Navíc, zakladatelka evidentně lituje.

NO, nevím, jaká by byla reakce, kdyby doma citovala Tvoje dvě první věty :wink: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 13:59

Liz, v podstatě s tebou souhlasím až na to rýpnutí ohledně frekvence sexu. Zakladatelka je ta, co by měla být provinilá a ne kopat kolem sebe a dávat tak chlapovi místo omluvy sežrat, že s ní nespí a proto mu to udělala. Jo, vymluvit se na chlast - to beru. Já (když jsem se opila, tak to stálo za to teda :oops: :mrgreen: :mrgreen: ). Sice jsem neměla tendece zahýbat, ale veselo bylo..... :lol: .
Ten sex bych s chlapem řešila až by jsme byli v pohodě jakž takž usmíření. Dřív by to mohl ten chlap taky vzít jako, že je to jeho průser…

Zdravím tě, dlouho jsem tě nepotkala nikde :kytka: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.1.11 14:00

Podle mě je to taková „malá nevěra“. V každém případě jde o porušení intimního vztahu těch dvou, od kterého takto vstoupil někdo třetí, o zklamání důvěry. Tak strašné jako pohlavní styk to sice není, ale chápu tvého chlapa, že je vytočenej…

Přeji, ať to brzy překonáte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.11 14:01
doriang píše:
elyzabeth píše:
Manžel se musí cítit dost ponížný už proto že mu to řekli chlapi (známí) v hospodě kam jak jsem pochopila normálně chodí…,zkus mu řict že tě to mrzí a že za to může hlaně alkohol-jinak by si to nikdy neudělala ,čas je nejlepší lék na všechno,dej všemu čas ono se to zase srovná a pro mě líbání nevěra je :think:
Muze za to alkohol… no nevim… jako i kdyz jsem hodne opila tak vim co delam a pokud si zakladatelka pamatuje, co delala tak uplne na srot asi nebyla, ale vedela co dela.

To ano ale přeci jen alkohol odstraňuje zábrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.1.11 14:01
Lizbeth píše:
Líbání jako takové je samozřejmě pořád líbání..
Ale motiv je úplně někde jinde..
To není obhajoba, že se jako nic neděje..
Jen ruku na srdce..Vzpomenme co všechno jsme dělaly či nedělaly jako opilé..Co všechno jsme kvákaly, koho se dotýkaly atd.....a hlavně co jsme si o tom druhý den myslely.. :-? :-?

ale co jsem kde řekla přeci nebudu srovnávat s tím,že jsem se s někým líbala-teda s kamarádem před kamarády 8-o nevim možná jsem na to blbá,ale já bych tohle fakt nezkousla a tím spíš to obhájit opilostí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
19.1.11 14:02

Chtěla bych být dokonalá jako některé z vás… člověk je v p.deli, chce podpořit, chce se vykecat, a vy tohle? chtěla vědět, jestli to považujete za nevěru.. napsala okolnosti a vy tak zhurta, balíte jí kufry, odsuzujete, že je blbá, že nemá chlastat apod. Gratulujte si, že jste tak výborné a stoprocentní, že vám by se to niiikdy nestalo a nestane! a pokuste se povzbudit, tu, které se to týká a ne ji zakopat hluboko pod zem, protože není tak dokonalá a prostě selhala.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 14:03
jadviga píše:
Chtěla bych být dokonalá jako některé z vás… člověk je v p.deli, chce podpořit, chce se vykecat, a vy tohle? chtěla vědět, jestli to považujete za nevěru.. napsala okolnosti a vy tak zhurta, balíte jí kufry, odsuzujete, že je blbá, že nemá chlastat apod. Gratulujte si, že jste tak výborné a stoprocentní, že vám by se to niiikdy nestalo a nestane! a pokuste se povzbudit, tu, které se to týká a ne ji zakopat hluboko pod zem, protože není tak dokonalá a prostě selhala. :roll:

No a krom toho, jak jsi nás tu sprdla, co radíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.1.11 14:06
jadviga píše:
Chtěla bych být dokonalá jako některé z vás… člověk je v p.deli, chce podpořit, chce se vykecat, a vy tohle? chtěla vědět, jestli to považujete za nevěru.. napsala okolnosti a vy tak zhurta, balíte jí kufry, odsuzujete, že je blbá, že nemá chlastat apod. Gratulujte si, že jste tak výborné a stoprocentní, že vám by se to niiikdy nestalo a nestane! a pokuste se povzbudit, tu, které se to týká a ne ji zakopat hluboko pod zem, protože není tak dokonalá a prostě selhala. :roll:

přečetla jsem si příspěvek zakladatelky a píše,že děkuje za názory,nepíše,že chce politovat a podpořit,ale,že chce slyšet názory!!!!A ty tu podle mého zaznívají ať jsou teda ve finále jakkékoliv.Kdyby napsala,že jí totéž udělal manža tak co se tu dozví???Okamžitě ho vykopni alespoň ve většině by to tak si myslím bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
19.1.11 14:27
radúna píše:
jadviga píše:
No a krom toho, jak jsi nás tu sprdla, co radíš?
ále prd, tak to neni, určitě to musí bejt hrozný, on si musí připadat jako idiot, ale to ona ví. Takže každá rada drahá, lepší by bylo zkusit zapomenout… :roll: protože jeslti se přes to nepřenesou, tak to asi bude na nic. :nevim: a na tebe to zrovna nebylo :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí