Líbání s kamarádem - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
18.7.14 23:04

@neanonymní :mrgreen:
Evidentně stále nechápe 8)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.14 08:08
@Noveli píše:
@neanonymní nenudím, nicméně to je můj názor, jestli byli napité.. tak asi člověk neví, co dělá

Takže pokaždé, když tvůj chlap půjde na pivo a opije se a pak tě podvede, bude to vlastně v pořádku, pač přece nevěděl, co dělá.. 8o Super :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
46
19.7.14 08:11

@Sonarka to zase takto nemyslím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.7.14 08:12

@Sonarka určitě je horší nevěra, když tam hrajou i city… tak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.14 08:25
@Noveli píše:
@Sonarka určitě je horší nevěra, když tam hrajou i city… tak to myslím

Tak každý to vidí asi jinak, pro mě nevěra jako nevěra, ať s láskou či bez lásky, ať za střízliva, nebo v opilosti, pořád je to nevěra, nevidím v tom žádnou polehčující okolnost. Možná právě naopak, kdyby se zamiloval, dokázala bych to spíše pochopit, protože to je věc, kterou bohužel ovlivnit nelze. Ale nevěra jen tak pro zábavu, z nudy, to už bohužel něco říká o tom člověku a s takovým bych udělala rychlý proces.

• Citovat
  • Upravit
2984
19.7.14 15:46

No já myslím, že nevěra to jako je, ale zase na druhou stranu to není nic hroznýho, za co by ti měli trhat hlavu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.14 23:57

Mě se to stalo v opilosti, že mě chlap místo polibku strčil jazyk do pusy a faktem je, že než zafungoval pud sebezáchovy, uběhly možná 2 vteřiny, kdy i můj jazyk zareagoval podobně jak na manžela. Pak jsem se odtrhla. Ale stále mě to pronásleduje, manžel o tom ví, byl blízko a řekla jsem mu to. Nevím, co si o mě teď pomyslí. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi to může stát :(

• Citovat
  • Upravit
11
16.12.14 08:27

Je to nevěra

Jedna moje kamarádka řekla, že cokoliv, za čím jde její chlap za jinou - projevy fyzické, ale i takové kolikrát to pochlácholeníčko a honění ega, čili psychika je pro ni podvádění.
Já mám přítele a vím, že má spoustu známých slečen a když se naleje, ale možná i střízlivej se chová jak kurevník. Asi s nima nikdy nespal, takže si myslí, jak to nedělá dobře a je mi věrnej, ale dozvědět se za zády, že vymetal pusu jiné, jsem ponížená, bezmocná a on to zapírá, směje se mi málem do xichtu a já nevím, co dělat. Nepřistihla jsem je, takže je to moje slovo a to co vím proti jeho slovu. Já jsem se jednou připila a vyvedla něco podobného a moc mě to mrzelo od té doby mě hlídá a nesmim pít, nesmim se chodit moc bavit, protože by se to mohlo zvrtnout. Ale pán ne… proč by se něčeho vůbec vzdával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.12.14 14:09
@Ronnka píše:
Jedna moje kamarádka řekla, že cokoliv, za čím jde její chlap za jinou - projevy fyzické, ale i takové kolikrát to pochlácholeníčko a honění ega, čili psychika je pro ni podvádění.
Já mám přítele a vím, že má spoustu známých slečen a když se naleje, ale možná i střízlivej se chová jak kurevník. Asi s nima nikdy nespal, takže si myslí, jak to nedělá dobře a je mi věrnej, ale dozvědět se za zády, že vymetal pusu jiné, jsem ponížená, bezmocná a on to zapírá, směje se mi málem do xichtu a já nevím, co dělat. Nepřistihla jsem je, takže je to moje slovo a to co vím proti jeho slovu. Já jsem se jednou připila a vyvedla něco podobného a moc mě to mrzelo od té doby mě hlídá a nesmim pít, nesmim se chodit moc bavit, protože by se to mohlo zvrtnout. Ale pán ne… proč by se něčeho vůbec vzdával.

co když je nějaká vtipnější než ona a on se víc směje jejím vtipům, tedy chodí si k ni pro humor, to je taky podvádění? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.12.14 14:17

Tohle je zase chytání za slovo. Já myslela takový to utěšování a honění si ega ve stylu, že si budou vrkat někde a rozhodně nepůjde jen o kamarádský hovor. Já taky nejsem na přítele nažhavená 24/7, zvlášť když mě naštve, ale nikdy bych si nešla ani zaflirtovat někam jinam jen abych si zvedla sebevědomí. A podle mě vyluzovat nějaký sexuálně motivované flirty a řečičky od někoho, s kým nechodím, jen abych se odreagovala, to je podle mě ne podvod, ale zrada, vůči tomu vztahu. To, co začne jako nevinnou lží, pár příslibama, může skončit tak, že když ten jeden zjistí, že mu to projde, tak pak to může zajít dál a kde kdo určí, kde ta hranice končí a začíná ten podvod? Podle mě napsat jinému chlapovi, že ho chci do postele a když si na něm chvíli zvednu sebevědomí, je už podvod, zrada a takovej člověk by zasloužil pánvičkou. Jak někdo, kdo takovou zradu odhalí pak může tomu druhému věřit? podle mě, to co je v myšlenkách někdy je daleko horší. Jak mám vědět, že když ten druhej bude psát cizím lidem, že je chce a že je na ně celej žhavej, jestli to je „jenom“ psaní, nebo už si domlouvaj ten skutek? čemu pak věřit? Píše to, chce to, dělá to? nebo jako naivně si budeme myslet, že chlapům stačí jen pár sms-ek nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.12.14 16:19
@Ronnka píše:
Tohle je zase chytání za slovo. Já myslela takový to utěšování a honění si ega ve stylu, že si budou vrkat někde a rozhodně nepůjde jen o kamarádský hovor. Já taky nejsem na přítele nažhavená 24/7, zvlášť když mě naštve, ale nikdy bych si nešla ani zaflirtovat někam jinam jen abych si zvedla sebevědomí. A podle mě vyluzovat nějaký sexuálně motivované flirty a řečičky od někoho, s kým nechodím, jen abych se odreagovala, to je podle mě ne podvod, ale zrada, vůči tomu vztahu. To, co začne jako nevinnou lží, pár příslibama, může skončit tak, že když ten jeden zjistí, že mu to projde, tak pak to může zajít dál a kde kdo určí, kde ta hranice končí a začíná ten podvod? Podle mě napsat jinému chlapovi, že ho chci do postele a když si na něm chvíli zvednu sebevědomí, je už podvod, zrada a takovej člověk by zasloužil pánvičkou. Jak někdo, kdo takovou zradu odhalí pak může tomu druhému věřit? podle mě, to co je v myšlenkách někdy je daleko horší. Jak mám vědět, že když ten druhej bude psát cizím lidem, že je chce a že je na ně celej žhavej, jestli to je „jenom“ psaní, nebo už si domlouvaj ten skutek? čemu pak věřit? Píše to, chce to, dělá to? nebo jako naivně si budeme myslet, že chlapům stačí jen pár sms-ek nebo tak?

a jak to budeš kontrolovat, čip do hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.12.14 17:20
@pohledzdruhestrany píše:
a jak to budeš kontrolovat, čip do hlavy?
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11
16.12.14 17:33

Věř mi, kontroluju. A jak? slídim, ptam se a vyloženě jsem stíhačka. A co… já jsem měla pár vážných známostí, ale tohle ten extrém to mám jen teď a nikdy jsem takovej problém s důvěrou neměla… On dává záminky, já pátram. Čip do hlavy jsem mu nedala, ale ono stačí úplně to, co na sebe prokecne sám a co vypátrám následně, když je mi něco divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
16.12.14 17:48
@Ronnka píše:
Věř mi, kontroluju. A jak? slídim, ptam se a vyloženě jsem stíhačka. A co… já jsem měla pár vážných známostí, ale tohle ten extrém to mám jen teď a nikdy jsem takovej problém s důvěrou neměla… On dává záminky, já pátram. Čip do hlavy jsem mu nedala, ale ono stačí úplně to, co na sebe prokecne sám a co vypátrám následně, když je mi něco divný.
:poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.12.14 17:56
@Ronnka píše:
Věř mi, kontroluju. A jak? slídim, ptam se a vyloženě jsem stíhačka. A co… já jsem měla pár vážných známostí, ale tohle ten extrém to mám jen teď a nikdy jsem takovej problém s důvěrou neměla… On dává záminky, já pátram. Čip do hlavy jsem mu nedala, ale ono stačí úplně to, co na sebe prokecne sám a co vypátrám následně, když je mi něco divný.

Proc s nim tedy jsi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí