Líbání s kamarádem - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5579
19.1.11 10:13
elyzabeth píše:
Manžel se musí cítit dost ponížný už proto že mu to řekli chlapi (známí) v hospodě kam jak jsem pochopila normálně chodí…,zkus mu řict že tě to mrzí a že za to může hlaně alkohol-jinak by si to nikdy neudělala ,čas je nejlepší lék na všechno,dej všemu čas ono se to zase srovná a pro mě líbání nevěra je :think:

Muze za to alkohol… no nevim… jako i kdyz jsem hodne opila tak vim co delam a pokud si zakladatelka pamatuje, co delala tak uplne na srot asi nebyla, ale vedela co dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015

Taky si myslím, že nejhorší pro něj je, že jsi ho ponížila. On by třeba i zapomněl, ale bude to mít ještě dlouho na talíři. Je mi ho docela líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

Uplně jako nevěru bych to nebrala, i když každej na to má jiný pohled…
Největší kámen urazu je to že si ulítla v hospodě kam chodí lidi co tě znají, to je velkej problém, na to sis měla dávat bacha , a nebát naivní :-(

Manželovi se nedivím, ale držím palce, a doufej že ho to přejde.

No nezávidím … :kytka: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.1.11 10:16

Reakci Tvého muže chápu…ale dej mu čas. Určitě to vstřebá, jen ho to muselo ranit a do toho, když mu to ještě dali „sežrat“ i kamarádi, to mu asi nepřidalo…takže bych mu řekla, že Tě to moc mrzí, že jeho chování chápeš. Že už to bohužel nemůžeš vrátit, ale že Ti na něm záleží a že už se to víckrát nestane. Pak mu dej čas, ať se s tím popere, protože lehký to určitě není :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.1.11 10:18
Anonymní píše:
Je líbání opravdu nevěra?Díky moc za názory!

A kdyby se tvůj muž líbal s nějakou kámoškou v hospodě? Co ty na to? Ty bys to jako něvěru nebrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.1.11 10:19

Jako nevěru bych to brala, ale hlavně jako neskutečný ponížení. Kdyby to udělal chlap mně, tak bych to těžko rozdýchávala. Natož když to udělá ženská ješitnému chlapovi. A že mu to řekli chlapi v hospodě :roll: To je horor.
No nedivila bych se, kdyby ti to chtěl nějak vrátit, někteří chlapi jsou takoví.
Těžko poradit, co máš dělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
19.1.11 10:26

Myslím, že je úplně jedno, jestli to bereme nebo nebereme jako nevěru, je to prostě něco, co se nedělá. Strašně záleží, jaké líbání to bylo. Pokud to bylo desetiminutové ocucávání s jazykem v krku, kdes pak měla pocit, že nechceš aby to skončilo, pak přece musíš sama cítit, že tohle není vůči manželovi fér. Pokud jste si dali pusu a v důsledku opilosti se malinko protáhla s tím, že vás to pak oba zamrzelo, pak bych to z tvého pohledu jako nevěru nebrala. Ale není důležitý tvůj pohled, ale manželovo. On si klidně může myslet, že líbání mohlo pokračovat, nebo že je pro tebe a kmaráda pravidlem, že probíhají i jiné věci.. může se cítit podvedený, možná spíš ve smyslu ztracené důvěry v tebe. Ujisti ho, že to byla chyba, že tyhle věci neděláš a žádné horší. Udělej to jednou a důrazně a tak, aby bylo vidět, že to tak opravdu myslíš. A pak mu dej čas. S velkou pravděpodobností se s tím srovná, pokud mu nedáš nějakou další záminku. HLavně to neopakuj. Nebo se alespoň nenech načapat (ale nevím, jestli radit zrovna tohle, pokud mám radit, co je správné).

Samozřejmě, pokud jsou takovéto věci u vás v partě běžné a berete to tak, je situace úplně jiná (a asi jsou takové skupinky přátel), ale u vás to tak asi nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
19.1.11 10:27

Ano, průšvih to je, ale myslím, že by napravit šel. V první řadě bych se manželovi omluvila, řekla, že ti to je upřímně líto, že ho máš ráda a slíbila, že už se to nikdy opakovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.1.11 10:28

Taky já bych to taky brala jako nevěru. Udělat to můj manžel, tak by mi to hodně vadilo, asi by to nebyl důvod k rozchodu, to ne…ale důvěra by byla narušená..teď to bylo líbání, ale bála bych se toho, že příště nemusí zůstat jen u toho…jasný, žádný příště být nemusí…ale důvěra by byla hodně narušená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
19.1.11 10:31

prekérní situace.Já to udělat mýmu chlapovi,tak mi on sám zabalí hadry a mohla bych vyrazit.....Nejhorší na otm je to,že Vás viděli kamarádi a o to horši to je jestli bydlíte někde na menším městečku.O to dýl se to bude řešit než někdo příjde zase s nějakou supr čupr novinkou.Na chvilku bych zmizela z očí než ho přejde úplně ten největší vztek,který teď v sobě má a pak bych to řešila.

Držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.1.11 10:33

Já bych teda taky řádila jak černá ruka, jde asi hodně o pavahu,já jsem v tomhle jasná,taky bych to asi úplně neoznačila za nevěru,spíš úlet,ale každopádně bych byla nepříčetná,a jak píše doriang,taky bych si myslela,že to nebude naposled .No těžko radit,rohodně ho nech si to ujasnit a vydýchat. A ty to nedělej všem na očích. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
19.1.11 10:36

no souhlas, byla bych pěkně namíchnutá, kdyby mi toto manžel provedl.
nicméně snad nám to nehrozí, už proto, že nemáme za známé takové primitivy, kteří , když dojde k průšvihu, to ještě rozmatlávaj a posmívaj se. Co chtějí? abyste se rozvedli? aby ti dal manžel pár facek? Oboje by bylo hodně špatně :cert:

kdyby se dospělí lidé starali o své vlastní hříchy a nenaváželi se do druhých , bylo by hned na světě líp.

jinak anonymko doufám, že ti to manžel odpustí, chlapy pošle do háje at se staraj o své, a ty že už nikdy nic podobného neprovedeš.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
19.1.11 10:40

Jednoznačně beru jako nevěru. Neumím si představit, že by mi přítel něco takovýho ještě na veřejnosti udělal. Měl by dlouho co žehlit. Neodešla bych od něj, v tomhle směru bych mu bejt tebou dala čas a nebrala vážně co řekne, chlapi jsou od přírody ješitové a egoisti, takže něco takovýho schroupnout bude těžký. Hlavně aby ti to nechtěl oplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.1.11 10:42

No, tak já bych taky nerozdýchala, kdyby se manžel líbal s jinou!
Copak Tobě by to nevadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
19.1.11 10:44

No pěkně bych tě kurnik roztrhla jak hada. I kdyby to ani nebylo líbání jen vyjíždění tak tohle se NEdělá před kamarády chlopa.
Chudák si to musel vyžrat až do dna od chlapů v hospodě.
A ty sis taky pěkně zavařila udělat ze sebe dajnou … tooo je poněkud „drahá“ opice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí