Líbání s kamarádem - nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
softvelvet
7.3.11 13:25

Pro mě to taky nevěra je. Musíš se na to podívat z toho pohledu druhého, resp. tvého, kdyby ti někdo něco takového udělal. Určitě by se ti to taky nelíbilo. Na druhou stranu jsme jen lidi a stane se. Musíš teď dokázat, že tě to mrzí :-(

• Citovat
  • Upravit
etatinek
7.3.11 16:54
Anonymní píše:
Promin te za anonym ale moc se stidím :oops: Jsem vdaná asi rok a jinak sme s manžou 4 roky.Nikdy jsem mu nevěrná nebyla ale nedávno jsem se líbala s naším kamarádem a bohužel sme byli viděni :-( Bylo to v hospudce kde jsem se zdržela.Je pravda že jsem byla i dosti opilá ale to mě samozřejmě neomlová.Takže když manža šel druhý den na pivo všichni se do něj naváželi jako Co to má za ženskou a apod.Mě to tak moc mrzí,je mi ze sebe zle.Když se sním snažím o tom mluvit nechce prý jsem dobytek a že si mě nikdy neměl brát :cry: a at se vrátím k rodičum,že už mě nechce.Holky co by ste dělaly v mé situaci?Je líbání opravdu nevěra?Díky moc za názory!

Néjde o to jaký máme na to my názor nebo ty, ale jaký má na to názor tvůj manžel!! A o to tady myslím jde!! :roll: :oops:

PS: Jinak jsi udělala teda pěknou blbost, ale to už moc dobře víš… Takže se jen zeptám, co plánuješ s „kamarádem“ podniknout příště?? :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
peka83
4.6.11 11:57

ikdžy píšu pozdě, tak pro mě by to nevěra taky byla a od partnera vím, že by mi to tak yneodpustil.V polibku ej kolikrát více citu a něhy než v tom sexu.vesměs polibek všechno to vzrušení začíná .Já se ted areakci manželovi nedivim .
já nevěru hodně odsuzuji

• Citovat
  • Upravit
3270
4.6.11 14:43
Anonymní píše:
Promin te za anonym ale moc se stidím :oops: Jsem vdaná asi rok a jinak sme s manžou 4 roky.Nikdy jsem mu nevěrná nebyla ale nedávno jsem se líbala s naším kamarádem a bohužel sme byli viděni :-( Bylo to v hospudce kde jsem se zdržela.Je pravda že jsem byla i dosti opilá ale to mě samozřejmě neomlová.Takže když manža šel druhý den na pivo všichni se do něj naváželi jako Co to má za ženskou a apod.Mě to tak moc mrzí,je mi ze sebe zle.Když se sním snažím o tom mluvit nechce prý jsem dobytek a že si mě nikdy neměl brát :cry: a at se vrátím k rodičum,že už mě nechce.Holky co by ste dělaly v mé situaci?Je líbání opravdu nevěra?Díky moc za názory!

Mě by zajímalo PROČ jsi to udělala.Myslím si že pokud ti v manželství nic nechybí a teď mám na mysli jak sex,tak i to jestli ti manžel dává najevo i jinak že tě má rád a váží si tě,jsi šťastná a spokojená tak to nikdy neuděláš - nemáš důvod ani tě to prostě nenapadne se olizovat s někým jiným.Takže si myslím že jsi to udělala ne proto že jsi měla upito,ale že ti něco schází - někde je nějaký problémek.Pokud jsi tedy neměla upito tolik že bylo úplné zatmění.
A sohlasím s tím že když se vžiješ do úhlu pohledu toho druhého tak to není sice přímo fyzická něvěra ale taky to není nic co by manžel mohl přejít mávnutím ruky.Pokud to ovšem u vás není nastaveno tak že si děláte každý co chce.Představ si to obráceně že vidíš manžela jak ti olizuje kamarádku 8-o Asi bys to taky těžce rozdýchaávala.Ale co dělat že? 8-o Nevím - ted nejlíp čekat až vychladnou nejžhavější vzpomínky a pak si o tom v klidu promluvit.Ale pochybuju o tom že to mezi vámi nebude ještě strašit pěkně dlouho.Některé věci by se zkrátka stávat neměly no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.11 15:05

Diskuzi jsem se snažila přečíst celou, a pokud vím, tak zakladatelka psala, že to nejspíš udělala ze dvou důvodů, že byla opilá a že si chtěla asi dokázat, že je žádoucí. Alkohol tyhle touhy ještě násobí, a já jí docela chápu. Pokud doma tyhle věci moc nemá, tak je prostě chce. Mám to trochu podobně, až na to, že jsem se zatím ničím neprovinila. Ale myšlenky mám, bohužel. Je to o nátuře obou, a když je chlap od přírody lenoch, tak to ten pocit sebevědomí dost trpí. Radši píšu jako anonym, holt je to choulostivé téma.

• Citovat
  • Upravit
6926
4.6.11 21:25

Jéjda, no, co na to říct. Jasně, že zakladatelka udělala pěknou ptákovinu. Ale jak někdo píše „já bych to nerozdejchala, já bych ti balila kufry…“… Pro mě je MNOHEM horší nevěra psychická - o které se už tolik nemluví. Když chlap myslí na jinou, nedej Bože i při sexu… To je pro mě mnohem větší potupa, než nevěra fyzická. Protože je fuk jestli máte pinďu nebo ne, když jste „horkokrevníci“, s malým sebevědomím, máte zrovna nějaký malý problém s partnerem (sebemenší) a ještě si přihnete, letíte ani nevíte jak.
Nejsem tak naivní, abych si myslela, že mi manžel bude 100% věrný až na věky věků, počítám RADĚJI se vším ( a radši budu na stará kolena příjemně překvapena, než zklamaná…), ale na druhou stranu už jsme spolu nějaký ten pátek, známe své slabosti a když uděláme chybu, uvědomujeme si ji, sypeme popel na hlavu a druhá polovička odpouští.
Mezi námi se stalo už tolik pitomostí, že jsme nějak tak nad věcí…
Pro mě milovat se = umět odpustit. A ne že milovat = neudělám to a tamto - ono být jen bídným člověkem se slabostmi… Opravila bych to na být zamilovaný = neudělám to a tamto.
Manžel mě miluje, právě proto, jaká jsem. Já miluju jeho slabosti, protože jsou součástí jeho a vím že s nima bojuje, co mu síly stačí. Čili VÍM (a zažila jsem), že jakákoliv bota se dá odpustit. Rána zůstane, bolest se otupí časem. Láska je ale všemocná a čas nejlepší lék.
Zakladatelce v onom momentě chyběla úcta k manželovi. Ve ZDRAVÉM vztahu když jednomu momentálně chybí nějaká cnost, druhý mu ji o to víc dá. TOHLE je manželství. V dobrém i ve zlém, v idiotství i idylce. (Mluvím o jinak normálním manželství, ne o chronických problémech…).
Zakladatelko, dávej najevo lítost, hlavně vem vinu na sebe (ne abys napadala jeho…) a až přejde pár týdnů, promluv si s ním o tom nedostatku sexu.
Hodně zdaru.
PS: Manžela víc než líbání štve, že je před kámošema za vola. Mužská ješitnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
5.6.11 06:11

Davdan, krasnej prispevek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6926
5.6.11 11:58
sepi píše:
Davdan, krasnej prispevek :kytka:

sepi já byla kdysi horká hlava a se vším rychle hotová… měla jsem přesné představy co chci, co má jak být… jenže jak plyne čas, člověk pochopí, že život se nedá nalajnovat… a musí se kolikrát sklonit hlava, vstát z bahna, mávnout rukou, naštvat se, zuřit, odpustit… Prostě víš jak, no. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.11 13:03

Podle mě je to horší než nevěra, nechat se vidět při líbačce v hospodě se známýma, než si potají někde vrznout aby se to nikdo nedozvěděl. Aspoň bych z manžela nedělala troubu veřejně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jara072
6.9.12 22:44

líbání-nevěra

Jediný účinný řešení je, vzít kamaráda manžela a jít do tý hospody naplánovat to tak šikovně aby to vyšlo na ten den co tam bude co nejvíce těch stálých opilců, kteří rádi drbou. A před nimi správně popít zašpásovat a dát si i ty pusy, zabírá to vyzkoušené, budou závidět, pokud nedojde k sexu nevěra to není, alkohol zpomaluje reakce a jestli se dá omluvit, jak tady píše pani marcelka 88,že ne až se někdy opije neplánovaně na akci tak ani možná nebude vědět komu dala možná i tu pusu. :D

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
1.10.12 16:51

Každý bere nevěru jinak, mému smoubenci přijde i jako nevěra to, že jdu ven s klukem a neřeknu mu to :D

• Citovat
  • Upravit
3071
5.10.12 06:46

Tak ani se nedivím, že reaguje tak, jak reaguje. Mě by to taky naprdlo, protože s kamarády se nelíbá ikdyby byl člověk opilej jak chtěl. To pak nejsou kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.7.14 22:35

Jako, když si byla napitá, tak bych to určitě jako nevěru nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
18.7.14 22:43

@Noveli po třech a půl letech jí tahle informace určitě moc pomohla. Nudíš se, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.7.14 22:55

@neanonymní nenudím, nicméně to je můj názor, jestli byli napité.. tak asi člověk neví, co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí