Nevěra a druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.11 11:28

jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak jsem psala už výše,už to pozoruju pár měsíců,že to není ON. tiché vyzvánění na telefonu,předtím neměl,bere si ho všude s sebou,mezi náma minimální sex,no a facebook,ten taky hodně napoví,jednou si nechal otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.

• Citovat
  • Upravit
2803
12.12.11 11:33
Anonymní píše:
jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.

No jo, no. Tak je to téměř jasný. To je mi líto. Tak teď si to musíte vyříkat ! Uf uf, přeju ti zakladatelko hodně síly a napiš, co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 11:44

Mě to trvalo 7měsíců než se přiznal. :zed: A nejvíc mě nas..l, že věděl, že to tuším a stejně nepřestal.
 Berta

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášena B.
12.12.11 11:51

Anonymni,chtela jsem se zeptat,kdyz on si tam vodi zenske,tak vas yn je jako doma? 8o vim,ze spis,ale presto :think: :think: co se nejak nenapadne zeptat syna? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 11:52

No, tak já bych si své podezření nejdřív opravdu fest ověřila, klidně bych nakoukla do tel nebo do mailu :oops: , určitě se najde přítelův „kamarád“ který rád něco naznačí(takový se vždycky najdou) a potom bych tedy začala jednat. A to tak, že bych s ním vyrazila dveře. Já jsem s manželem také 10.5 roku a taky se mi stalo, že se ke mne doneslo info, které nikdo z nás nechce slyšet, já nevydržela nic neříct a když jsem si to spojila s tím, že na nás v poslední době prděl,tak jsem vylbuchla jak papiňák a taky s ním vyrazila dveře. Bylo mi hrozně, ale přeci jen ten pocit, že ze mne nikdo nedělá vola tu prázdnotu a úzkost trochu kompenzoval. Nakonec to dopadlo tak, že se manžel vrátil,ta slečna si dost fandila a já jednala ukvapeně :oops: ) proto říkám, Než začneš cokoliv tak si to opravdu ověř!!!!
Jinak hlášky typu, že muž je lovec, sorry,ale ty nějak nejsem schopna zkousnout. Manžel mi to taky jednou řekl, a ženská je od toho aby se starala o domácí krb a děti, jsem mu tedy připoměla, že ne o děti toho lovce ale všeobecně a že pokud chce jít lovit, tak ať jde ale ženu co pečuje o krb a jeho proprděný trencle ať si ulový jinde. Nevím, nevěru nesnáším a já ospobně neodpustím.
Taky je pravda, že je všude krajíc o dvou kurkách,je možné, že najdeš většího pitomce :nevim: Ale to už je na zvážení zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 12:03
lumáťa píše:
Anonymní píše:
jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.
No jo, no. Tak je to téměř jasný. To je mi líto. Tak teď si to musíte vyříkat ! Uf uf, přeju ti zakladatelko hodně síly a napiš, co on na to.

Tak tohle jsem přehlédla :-( To je mi líto :hug: Posílám hodně síly. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1061
12.12.11 12:20

A což takhle v klidu a bez emocí příteli oznámit těhotenství. Třeba si pak to jeho „zlato“ uvědomí, kdo má lepší karty v rukávu a dá ruce pryč…
Zatím bych to, že o jeho úletech víš neříkala, třeba s tím přestane sám, až se dozví o dítěti… mno aspoň na nějaký čas, že. Aspoň po dobu, kdy potřebuješ, aby tě finančně zajišťoval. Vykopnout dveře s ním můžeš vždycky :think: .
Tak napiš, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 12:23

Zakladatelko jen te chci podporit. Prochazim ted necim podobnym. Reknu ti ze tehotenstvije s touto myslenkou velmi psychicky narocne! Drzim palce aby ses rozhodla spravne. Abys byla stastna a spokojena a abyste byli zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
12.12.11 12:26

Ježkovy voči, načapat ji,jak jde od nás z bytu,musela bych si ukousnout jazyk,abych to neřekla. A i tak bych stejnak explodovala už za dveřma :?

Já bych mu tedy s ledovým klidem oznámila,že jsem těhotná,načež bych ho spucovala za ty návštěvy. Ať ví,že víš! A ať si to přebere jak chce.

Ale možná to vidím, díky „zkušenosti“ , moc černě a třeba šla jen odečítat plyn ;) (blbej fór,promiň)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 12:28

Já bych mu to neodpustila ani omylem. :cert: Někdo možná jo ale já vím jistě že ne. Možná bych ještě dokázala odpustit nějakou jednorázovku ale odpustit to že se schází s jinou už delší dobu to teda ne to je hrozné,navíc pokud je ted těhotná. Nedokázala bych s tím žít a jak tu někdo psal že to v sobě dusil těch 8let a pak se vztah rozpadl tak u mě by to bylo to samé. I kdybych se snažila to nějak urovnat tak by to nešlo. Já bych mu to řekla okamžitě že to vím a snažila bych se ho co nejdřív vykopnout. Takový vztah nemá smysl udržovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 12:32

No kdybys vypátrala kdo to je, můžeš jí třeba na fcb, nebo na skype napsat, že jí zvěš na návštěvu k Vám domů, že bys jí ráda ukázala krásné fotky z ultrazvuku a podělila se o tu radostnou událost, když vlastně „patří do rodiny“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 12:34

tím trochu zamotáš situaci, ona to řekne tvému manželovi a tomu dojde že o nich víš, takže nebude moct zatloukat… :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 12:34

a ani bych mu o tehotenstvi nerikala, at se to dozvi od sve milenky.

• Citovat
  • Upravit
699
13.12.11 12:09
Anonymní píše:
No kdybys vypátrala kdo to je, můžeš jí třeba na fcb, nebo na skype napsat, že jí zvěš na návštěvu k Vám domů, že bys jí ráda ukázala krásné fotky z ultrazvuku a podělila se o tu radostnou událost, když vlastně „patří do rodiny“.
:mrgreen: 8o
tak to by bylo hustý!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.12.11 12:30
Anonymní píše:

to je fakt dobrý :potlesk: :potlesk: :potlesk: jinak zakladatelce držím pěsti chce to pevné nervy a snad to dobře dopadne, ale není to určitě lehké já teda obdivuju, že jsi mu nic ještě pořád neřekla asi jsi silná osobnost a máš můj obdiv jak takovou situaci rozvážně řešíš, taková žena se neopouští a to určitě ví i tvůj muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová