Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.
No jo, no. Tak je to téměř jasný. To je mi líto. Tak teď si to musíte vyříkat ! Uf uf, přeju ti zakladatelko hodně síly a napiš, co on na to.
Mě to trvalo 7měsíců než se přiznal.
A nejvíc mě nas..l, že věděl, že to tuším a stejně nepřestal.
Berta
Anonymni,chtela jsem se zeptat,kdyz on si tam vodi zenske,tak vas yn je jako doma?
vim,ze spis,ale presto
co se nejak nenapadne zeptat syna? ![]()
No, tak já bych si své podezření nejdřív opravdu fest ověřila, klidně bych nakoukla do tel nebo do mailu
, určitě se najde přítelův „kamarád“ který rád něco naznačí(takový se vždycky najdou) a potom bych tedy začala jednat. A to tak, že bych s ním vyrazila dveře. Já jsem s manželem také 10.5 roku a taky se mi stalo, že se ke mne doneslo info, které nikdo z nás nechce slyšet, já nevydržela nic neříct a když jsem si to spojila s tím, že na nás v poslední době prděl,tak jsem vylbuchla jak papiňák a taky s ním vyrazila dveře. Bylo mi hrozně, ale přeci jen ten pocit, že ze mne nikdo nedělá vola tu prázdnotu a úzkost trochu kompenzoval. Nakonec to dopadlo tak, že se manžel vrátil,ta slečna si dost fandila a já jednala ukvapeně
) proto říkám, Než začneš cokoliv tak si to opravdu ověř!!!!
Jinak hlášky typu, že muž je lovec, sorry,ale ty nějak nejsem schopna zkousnout. Manžel mi to taky jednou řekl, a ženská je od toho aby se starala o domácí krb a děti, jsem mu tedy připoměla, že ne o děti toho lovce ale všeobecně a že pokud chce jít lovit, tak ať jde ale ženu co pečuje o krb a jeho proprděný trencle ať si ulový jinde. Nevím, nevěru nesnáším a já ospobně neodpustím.
Taky je pravda, že je všude krajíc o dvou kurkách,je možné, že najdeš většího pitomce
Ale to už je na zvážení zakladatelky.
lumáťa píše:Anonymní píše:No jo, no. Tak je to téměř jasný. To je mi líto. Tak teď si to musíte vyříkat ! Uf uf, přeju ti zakladatelko hodně síly a napiš, co on na to.
jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.
Tak tohle jsem přehlédla
To je mi líto
Posílám hodně síly. ![]()
A což takhle v klidu a bez emocí příteli oznámit těhotenství. Třeba si pak to jeho „zlato“ uvědomí, kdo má lepší karty v rukávu a dá ruce pryč…
Zatím bych to, že o jeho úletech víš neříkala, třeba s tím přestane sám, až se dozví o dítěti… mno aspoň na nějaký čas, že. Aspoň po dobu, kdy potřebuješ, aby tě finančně zajišťoval. Vykopnout dveře s ním můžeš vždycky
.
Tak napiš, jak to dopadlo.
Zakladatelko jen te chci podporit. Prochazim ted necim podobnym. Reknu ti ze tehotenstvije s touto myslenkou velmi psychicky narocne! Drzim palce aby ses rozhodla spravne. Abys byla stastna a spokojena a abyste byli zdravi!
Ježkovy voči, načapat ji,jak jde od nás z bytu,musela bych si ukousnout jazyk,abych to neřekla. A i tak bych stejnak explodovala už za dveřma ![]()
Já bych mu tedy s ledovým klidem oznámila,že jsem těhotná,načež bych ho spucovala za ty návštěvy. Ať ví,že víš! A ať si to přebere jak chce.
Ale možná to vidím, díky „zkušenosti“ , moc černě a třeba šla jen odečítat plyn
(blbej fór,promiň)
Já bych mu to neodpustila ani omylem.
Někdo možná jo ale já vím jistě že ne. Možná bych ještě dokázala odpustit nějakou jednorázovku ale odpustit to že se schází s jinou už delší dobu to teda ne to je hrozné,navíc pokud je ted těhotná. Nedokázala bych s tím žít a jak tu někdo psal že to v sobě dusil těch 8let a pak se vztah rozpadl tak u mě by to bylo to samé. I kdybych se snažila to nějak urovnat tak by to nešlo. Já bych mu to řekla okamžitě že to vím a snažila bych se ho co nejdřív vykopnout. Takový vztah nemá smysl udržovat.
No kdybys vypátrala kdo to je, můžeš jí třeba na fcb, nebo na skype napsat, že jí zvěš na návštěvu k Vám domů, že bys jí ráda ukázala krásné fotky z ultrazvuku a podělila se o tu radostnou událost, když vlastně „patří do rodiny“.
tím trochu zamotáš situaci, ona to řekne tvému manželovi a tomu dojde že o nich víš, takže nebude moct zatloukat… ![]()
a ani bych mu o tehotenstvi nerikala, at se to dozvi od sve milenky.
Anonymní píše:
No kdybys vypátrala kdo to je, můžeš jí třeba na fcb, nebo na skype napsat, že jí zvěš na návštěvu k Vám domů, že bys jí ráda ukázala krásné fotky z ultrazvuku a podělila se o tu radostnou událost, když vlastně „patří do rodiny“.
Anonymní píše:
to je fakt dobrý
jinak zakladatelce držím pěsti chce to pevné nervy a snad to dobře dopadne, ale není to určitě lehké já teda obdivuju, že jsi mu nic ještě pořád neřekla asi jsi silná osobnost a máš můj obdiv jak takovou situaci rozvážně řešíš, taková žena se neopouští a to určitě ví i tvůj muž
jinak k synovi se chová perfektně,nemlátí mě,vydělává,uvaří,uklidí… Ale jak jsem psala už výše,už to pozoruju pár měsíců,že to není ON. tiché vyzvánění na telefonu,předtím neměl,bere si ho všude s sebou,mezi náma minimální sex,no a facebook,ten taky hodně napoví,jednou si nechal otevřený skype a tam v historii bylo něco jako…zlato,o víkendu nemůžu,hlídám.