Nevěra a druhé dítě

Anonymní
12.12.11 10:17

nevěra a druhé dítě

tohle jsem fakt potřebovala řešit okolo vánoc:( S přítelem jsme 10 let,na psí knížku),máme spolu 6ti letého syna.Cca před rokem manžel nastoupil do nové práce,takže cestoval hodně mimo domov skrz školení,přednášky atd. Začla jsem mít nějaké podezření,tak jsem pár měsíců sledovala jeho chování. Pracuji i na noční směny,takže příležitostí se se slečnou,paní vídat bylo hodně. A bohužel se mi to potvrdilo,když jsem přišla jednou z práce dřív kvůli nevolnosti. Nenachytala jsem je v bytě,ale ONU jsem viděla vycházet z našeho bytu, dělala jsem,že ji nevidím. Moje nevolnost se ukázalo jako těhotenství. Přítelovi jsem neřekla ještě ani o těhu,ani že vím o jeho nevěře. Máte s tím třeba nějaké zkušenosti,jak jste se zachovaly vy popř.co byste dělaly na mém místě?můžete psát i anonym. Určitě si s ním promluvím,to mám v plánu,ale až budu jistotu,že mimino je v pořádku a já se emočně uklidním. Na potrat nejdu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.12.11 10:22

Zakladatelko, možná budu naivní, ale jaké další máš indicie o tom, že tě manžel podvádí (tedy kromě toho, žes dotyčnou viděla vycházet)? Já mám bohužel zkušeností s nevěrami svého muže více než dost, ale ani ve snu si nedokáži představit, že by byl tak blbej a bral si milenku k nám domů :zed: :zed: :zed: . To přeci ženská pozná, že tam byl někdo jiný :think: :think: :think:
Nemohla to být jen nevinná návštěva, pokec?
S partnerem určitě promluv. Jsou chlapi prevíti :,(
Držím palce, ať to doma v klidu vyřešíte ke spokojenosti vás obou. Ale doporučuji to probrat co nejdříve, ať se zbytečně nestresuješ :hug: :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
16365
12.12.11 10:26

nejdřív bych řešila vztah, pak až dítko (které bych si teda jako ty určitě nechala). Jestli bych si nechala partnera, to radši komentovat nebudu, ale to že je schopen si slečnu/paní přivézt do Vašeho společného bytu, by byla na mě příliš silná káva, to říkám na rovinu, to bych asi neustála :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 10:26

No, to je těžko. Asi si nebudeme namlouvat, že když vycházela z Vašeho bytu, že se nic nestalo!
Na druhou stranu, těžko poradit, to si musíš srovnat ty sama, jestli mu chceš říct, že to víš, rozebírat to, nebo přejít a dělat, že nic nevíš :nevim:
Každopádně přeju, ať se rozhodneš pro jakékoli řešení, ať je mimísek v pořádku a ty také :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 10:30

To já bych se z toho taky musela po…t,kdyzž jsem žila s manželem tři roky,tenkrát taky na psí knížku,přijížděla jsem domů z odpolední a dvakrát od nás vyprovázel bývalku,vařil,tak jí pozval na kafe K NÁM DOMŮ ještě po třech letech se šla ujištovat,jestli se k ní náhodou nechce vrátit.Měla jsem sto chutí mu to žrádlo hodit na hlavu,nenáviděla jsem ho,ale je to jen chlap,věřím že s ní nic neměl a kdyby chtěl,tak určitě nečeká ž se vrátím z práce,nebuď ukvapená a prober to s ním :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3396
12.12.11 10:34

Já tě obdivuju, žes mu ještě nic neřekla, to já bych nepřekousla a nakopala mu prdel :nevim: A jseš si jistá, že s ní něco měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.12.11 10:35

Já osobně bych byla vzteky zelená hned, co bych přišla domů. Nedokázala bych to uhrát a dělat, jakoby nic. :nevim:
Držím pěsti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 10:41

Teda si dobrá, hned jak by jí viděla vycházet z našeho bytu, tak bych nejdřív zmlátila jí a pak svého manžela. A to si piš, že by teda oba dostali dost do tlamy.!

Todle je nehoráznost největšího kalibru.! A takového chlapa bych teda už vážne doma nechtěla. Ovšem miminko bych si nechala, a milovala ho jak nejvíc bych uměla.

Jo a ještě bych mu vyházela všechny věci z bytu a vykopla ho.

Ne nedělám si srandu, a pokud si některá myslíte že to píšu jen tak, tak ne. todle bych vážně udělala, protože jsem byla dost dlouho za kravičku u plotny!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 11:06

Holky, nezlobte se na mě, ale vy, které tady máte ty silácké řeči - vykopnout, atd… atd…
Zažily jste někdy něco takového? Ono to není tak jednoduché. Pokud partner zakladatelku miluje, pokud ji nemlátí, chová se k ní slušně, stará se o dítě,… Pak není úplně jednoduché udělat tlustou čáru za deseti lety života a dělat, jako by ten člověk neexistoval. Nehledě na to, nemyslím si, že by si zakladatelka nějak polepšila. Nikdo jí nezaručí, že jednoho vykopne, najde si druhého a ten jí nikdy nezahne… Je to blbost. Chlapi jsou od přírody lovci a občas si prostě odskočí jinam (i některé ženy to dělají). Tím ho neomlouvám, ale rozhodně si nemyslím, že je nutné kvůli tomu hned pálit mosty.
Nehledě na to, že zakladatelka psala jen o tom jednom případě, kdy dotyčnou viděla vycházet. Upřímně, já si bych poznala na 100%, kdybych v bytě měla cizího člověka a navíc ještě v posteli, či v koupelně… Kdo ví, z jakého důvodu tam dotyčná byla…
Zakladatelko, na nic nečekej, a promluv s partnerem ještě dneska. Ať už se dozvíš cokoliv, je to lepší než nejistota. Vím, co takový stres s člověkem umí udělat…
(Jsem ta, která psala první příspěvek)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 11:09
Anonymní píše:
Holky, nezlobte se na mě, ale vy, které tady máte ty silácké řeči - vykopnout, atd… atd…
Zažily jste někdy něco takového? Ono to není tak jednoduché. Pokud partner zakladatelku miluje, pokud ji nemlátí, chová se k ní slušně, stará se o dítě,… Pak není úplně jednoduché udělat tlustou čáru za deseti lety života a dělat, jako by ten člověk neexistoval. Nehledě na to, nemyslím si, že by si zakladatelka nějak polepšila. Nikdo jí nezaručí, že jednoho vykopne, najde si druhého a ten jí nikdy nezahne… Je to blbost. Chlapi jsou od přírody lovci a občas si prostě odskočí jinam (i některé ženy to dělají). Tím ho neomlouvám, ale rozhodně si nemyslím, že je nutné kvůli tomu hned pálit mosty.
Nehledě na to, že zakladatelka psala jen o tom jednom případě, kdy dotyčnou viděla vycházet. Upřímně, já si bych poznala na 100%, kdybych v bytě měla cizího člověka a navíc ještě v posteli, či v koupelně… Kdo ví, z jakého důvodu tam dotyčná byla…
Zakladatelko, na nic nečekej, a promluv s partnerem ještě dneska. Ať už se dozvíš cokoliv, je to lepší než nejistota. Vím, co takový stres s člověkem umí udělat…

Pod to se klidně podepíšu :potlesk: :palec:
Jen ještě dodám, že opravdu drtivá většina holek zde při podobných diskusích radí, spakovat si věci, ihned odejít, rozvést se apod. Kdo nezažil, nezažívá nechť takto neradí, tímto se nechci nikoho dotknout :kytka:

Ne vše je v životě jen černé a bílé.

• Citovat
  • Upravit
2803
12.12.11 11:11

Můj názor je ten, že dítě a hlavně těhotenství potřebuje oba milující rodiče. Být těhu a řešit ještě nevěru… :think: je to velký stres, možná budou hádky, bůh ví, jak to přítel má…jestli je vůbec nevěrný !? jestli je to jen fyzický nebo zda-li je zamilován a chce třeba odejít… Tohle není dobrá situace pro těhotenství a budoucí život, pokud si to nevyjasníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.12.11 11:14
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Pod to se klidně podepíšu :potlesk: :palec:
Jen ještě dodám, že opravdu drtivá většina holek zde při podobných diskusích radí, spakovat si věci, ihned odejít, rozvést se apod. Kdo nezažil, nezažívá nechť takto neradí, tímto se nechci nikoho dotknout :kytka:

Ne vše je v životě jen černé a bílé.

Také s tímto názorem souhlasím. Ale chlapi se většinou nechtějí přiznat. Takže zakladatelka se ho zeptá a on bude zapírat. Co dál ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 11:18
lumáťa píše:
Také s tímto názorem souhlasím. Ale chlapi se většinou nechtějí přiznat. Takže zakladatelka se ho zeptá a on bude zapírat. Co dál ?

Tak to už záleží na zakladatelce, jak se k tomu postaví, buď mu bude věřit, že s dotyčnou nic neměl /pokud bude zapírat, ostatně o nevěře důkaz není/ a dále to nebude řešit nebo věřit nebude a vyvodí z toho důsledky, jaké jen na ní :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 11:20

já jsem se vracela dřív z práce,noční…mohlo být tak půl paté ráno,takže asi kávičku si jen tam spolu nedávali. No já byla tak v šoku,že ze mě nevypadlo prostě nic v tu chvili. Šla jsem okamžitě před barák na cígo(sem ještě nevěděla,že čekám) se uklidnit a nadávla si,proč jsem ji nic neřekla. Pak jsem přišla už domů,tak spal. No je fakt těžko odejít po tolika letech?Nemám peníze si platit podnájem,rodiče 2kk. Uvidím,co z něho vyleze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 11:28

Ahoj, mám s takovou situací svou zkušenost. Nevěru jsem tušila, nakonec i odhalila, odpustila, ale nikdy nezapoměla. Po 8 letech od tohoto zjištění jsme se stejně rozvedli. Neuměla jsem s ním žít, cítila jsem se podvedená a jen to ve mě narůstalo. Čím dál víc jsem se trápila a na vztahu to jasně zanechalo následky. Nikdy jsem mu už nevěřila. Určitě je to také o povaze, jak se s nevěrou člověk umí vyrovnat. Někomu to nevadí, někdo to překousne, nějaký vztah to i dokonce posílí.
Dneska už bych to taky udělala jinak. Určitě bych se netrápila 8 let. Seš nevěrnej, chceš jinou? Tak si jdi. Beru to tak, že dítě ti nic nenahradí, chlapa seženeš vždycky a možná i lepšího. Jen to chce svůj čas. :palec:
Každopádně držím strašně moc pěsti, ať to vyřešíte a mimísek, ať ti dělá jenom radost.
Třeba Berta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová