Nevěra a rozvod dohodou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81532
25.2.17 19:27

Podle mě tě jen vydírá, ty se necháváš zastrašit. To, že jsi ho podvedla je sice sviňárna, ale nijak to neovlivnuje tvé právní postavení jako rodiče a vlastně ani to faktické. Max. morální zodpovědnost.
Ad to, že vztah pose.rou oba. Jo naprostej souhlas. Taky musím říct, že u nás za to mohli oba. Že to on řešil nevěrou, za to už může jen on, že problémy řešil nevěrou a ne ukončením stávajícího vztahu ( našeho manželství) a pak až jít dál, to už je jeho rozhodnutí, které já nemohu ovlivnit. Kdyby se rozhodl to důstojně ukončit, neřeknu na svůj 50ti% podíl viny ani pumpička.
Nicméně nemá cenu se mstít, válčit, užírat se, zlobit se. Prostě to tak je, je třeba jít dál a hlavně se snažit dohodnout. Získají na tom všicchni zůčastnění, včetně dětí. Ušetří to spoustu nervů peněz času, energie. Je fajn si vycháze vstříc i dál, ikdyž nejsme partneři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.17 19:53

Ahoj. Ono taky zaleží jaký sviňárny jsi mu dělala ty? Mám s tím bohužel zkušenosti a vím jaký svinstva jsem bývalýmu udělala, ale v té dově kdy mě to potkalo jsem to tak cítila. To jsme my ženy. Jsem si ho protivila čím dál víc. Bohužel po roce jsem vystřízlivěla a zjistila, že lepšího muže hsem neměla. I když byly problémy vždy mi pomohl atd..
Ale to ti dojde, bohužel pozdě. Jinak od manžela i tak malých dětí utíkat, když pišeš že jste měli v celku normalní vztah svědčí o zobě, že hako matka i manželka nejsi zodpovědná a měla by ses nad sebou zamyslet. Podle mě je nejhorší sobeckost atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5764
26.2.17 10:07

Rozvedte se dohodou a spina se u soudu probirat nebude. Za 10 minut vas rozvedou.
Jinak ano, za rozpad manzelstvi muzou oba, ale neveru jako takovou odsuzuju. Kdyz jsem ve vztahu nespokojena, bud to resim nebo odejdu a pak si nekoho najdu. Nevera je vzdycky podraz na partnerovi a na detech taky. Jsem ale ovlivnena svoji zkusenosti, kdy jsem ta podvedena byla ja a tezko se dokazu zastavat tech, kteri vedome rozbiji rodinu a poznamenaji deti. Sama uvidis, jak to s nimi zacvici a tu spoust budes mit pred ocima cely zivot jako ja. Ale samozrejme i ja prijimam odpovednost, na vztah jsou vzdycky dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
26.2.17 19:47

Dobrý večer,

na žádost uživatelky, která téma založila, tuto diskusi zamykám a brzy ji smažeme.

Přeji všem pěkný nedělní večer,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.2.17 19:50

Zase jedna hrdinka… co neustála rozdílný názor… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.17 00:32

Zdravim, vim že tady píšou asi nejspíš same maminkyale chtěl sem poprosit o radu.
jsme s manželkou přes tři roky a moc nam to manželství neklape. manželka je o deset let mladší a z prvu to vubec nevadilo. Narodil se nám syn a snažil sem se jí se vším pomahat at na to není sama. jenže jak syn roste tak si manželka uvědomila že je mlada a že nebude věčně sedět doma a tak začala chodit na diskoteky a s kamaradama ven až z toho byly tři nevěry a dva pokusy na vše zapomenout a začít od znova. jenže tentokrat ma třetího a tudíž i k němu začala jezdit i s malym, nebude mit syn v hlavě zmatek? chci se zeptat jak postupovat abychom se normalně domluvili na rozvodu a nehazeli na sebe špínu a taky jak řešit tuhle situaci když se rozvedem.mam z toho nervy a bojim se že to akorad odnese syn. a taky se chci zeptat jak postupovat abychom s manželkou vychazeli než se odstěhujem od sebe. diky předem S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.18 19:22

@lamicina jak se prosím dokazuje nefunkčnost manželství? taky mě čeká rozvod..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna