Nevěra a žádná cesta ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.19 11:33

Nevěra a žádná cesta ven

Ahoj holky. To mi ten novej rok začal… :,( ve zkratce- mám dvě děti, 4 a 1,5roku. S chlapem jsme spolu 13let, z toho 3roky manželé. Mě je 30, jemu 43. Já se o sebe snažím starat, nejsem strašidlo, sex mu dopřávám, o domácnost se starám, děti miluji nadevše. Když se narodilo druhé dítě, přišla jsem na nevěru. Neodesla jsem, snad pochopíte, dítě malé, druhé na mě čekalo doma. Nějak se to přešlo. A teď jsem nechtěně přišla na jeho další nevěry, ke kterým mu pomohlo freerande.cz. Bylo jich desítky. A teď přemýšlím, že není možné, aby to dřív nedělal. Kdysi mi chodily i anonymy a až teď mi do sebe vše zapadá. Smutné, že :,( ne, to já jsem ubohá, když jsem s ním zůstala :,( připadám si v začarovanem kruhu. Nemám peníze, nemůžu jít. Vše jsme dali do vybavení bytu, který ani není náš. Sama nájem neutahnu a do menšího jít nemůžu, nemám na kauci. Tátu už nemám, mamka je už stará a je ráda za svůj mini byt. Já nevím, co dělat. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
2.1.19 11:36

Začala bych co nejvíce setrit, nezapomeň, ze po rozvodu budeš mít nárok na alimenty na děti, chvíli i na sebe, můžeš se zajít zeptat na socialku jestli bys nedosáhla na nějaké příspěvky. Určitě bych to nenechala vyhnít a řešila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.19 11:41

Nešlo by jít s maminkou společne do většího bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105593
2.1.19 11:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky. To mi ten novej rok začal… :,( ve zkratce- mám dvě děti, 4 a 1,5roku. S chlapem jsme spolu 13let, z toho 3roky manželé. Mě je 30, jemu 43. Já se o sebe snažím starat, nejsem strašidlo, sex mu dopřávám, o domácnost se starám, děti miluji nadevše. Když se narodilo druhé dítě, přišla jsem na nevěru. Neodesla jsem, snad pochopíte, dítě malé, druhé na mě čekalo doma. Nějak se to přešlo. A teď jsem nechtěně přišla na jeho další nevěry, ke kterým mu pomohlo freerande.cz. Bylo jich desítky. A teď přemýšlím, že není možné, aby to dřív nedělal. Kdysi mi chodily i anonymy a až teď mi do sebe vše zapadá. Smutné, že :,( ne, to já jsem ubohá, když jsem s ním zůstala :,( připadám si v začarovanem kruhu. Nemám peníze, nemůžu jít. Vše jsme dali do vybavení bytu, který ani není náš. Sama nájem neutahnu a do menšího jít nemůžu, nemám na kauci. Tátu už nemám, mamka je už stará a je ráda za svůj mini byt. Já nevím, co dělat. :,( :,( :,(

citově odpoutat a vydržet dokud na tom nebudeš lépe a budeš moci odejít .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
2.1.19 11:44

Udělej na něj podraz, když on udělal na tebe. Šetři bokem, a pak jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.1.19 12:02

Je to strašně těžký, když jsi si udělala děti a vrazila všechny peníze do vztahu s člověkem, o kterém jsi věděla, že je ti nevěrný…

Já radím citově se odpoutat, hlavně s ním nespat (nemoci, mně osobně by se tedy ani nelíbilo, aby se nějak zvlášť z důvodu nemocí pusinkoval s dětmi) a žít si po svém. Jemu bych v klidu řekla, že o jeho četných nevěrách vím a z tohoto důvodu s ním přestávám spát a být partnerka, odteď jsme jen rodiče a spolubydlící. Nic víc, nic méně. Peníze bych si ulívala bokem, nebránila se novému vztahu, až bych měla dost a šla do práce, šla bych.

• Citovat
  • Upravit
59358
2.1.19 12:18

dává tě alespoň dostatek peněz na domácnost? Co nejvíc šetři a vše si dávej bokem at on neví at pak můžeš hledat bydlení a odejít :hug: A sex bych s ním teda neměla, kdo ví čím tě může nakazit :cert: :cert: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101514
2.1.19 12:46

@Markéta80 No, tekla bych ze z hlediska nemoci je pouze ten rozdil, ze ted o te nevere na rozdil pd predchozich let ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
2.1.19 12:50

@j.a.n.i1 no právě, když to ví tak už bych neriskovala a šla se otestovat. kdo ví kolik jich za dobu jejich vztahu měl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 13:19

Mela jsem kdysi taky takoveho chlapa. Spal s kde kym jen na internetu vyhledaval zeny a pak se pelesil. Ja dlouho nic nevedela jen tusila. Ale nemela jsem odvahu patrat moc jsem ho milovala. Pak prisel jednou vecer kdyz jsme sedeli u tv s tim ze jedna jeho milenek ma kapavku a on ji ma taky a ja ji mela taky !!! Hnus nejvetsi ostuda u meho dr. Diky bohu jsem s nim nechtela deti, protze jsem nevery tusila. Odesla jsem i kdyz jsem ho stale moc milovala. Ale ten hnus co delal ..... ted jsem rada

• Citovat
  • Upravit
26559
2.1.19 13:24

Tohle uz je o zdravi,fuj. Setri bokem, popremyslej o spolecnem bydleni s mamou, jak tu nekdo uz psal, vsechno jde, kdyz se chce. Musis premyslet jak odejit, ne jestli. Ty jo, desitky milenek, to je sila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.1.19 18:09

Najdi si milého milence=sponzora a šetři ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí