Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začala bych co nejvíce setrit, nezapomeň, ze po rozvodu budeš mít nárok na alimenty na děti, chvíli i na sebe, můžeš se zajít zeptat na socialku jestli bys nedosáhla na nějaké příspěvky. Určitě bych to nenechala vyhnít a řešila to.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. To mi ten novej rok začal…ve zkratce- mám dvě děti, 4 a 1,5roku. S chlapem jsme spolu 13let, z toho 3roky manželé. Mě je 30, jemu 43. Já se o sebe snažím starat, nejsem strašidlo, sex mu dopřávám, o domácnost se starám, děti miluji nadevše. Když se narodilo druhé dítě, přišla jsem na nevěru. Neodesla jsem, snad pochopíte, dítě malé, druhé na mě čekalo doma. Nějak se to přešlo. A teď jsem nechtěně přišla na jeho další nevěry, ke kterým mu pomohlo freerande.cz. Bylo jich desítky. A teď přemýšlím, že není možné, aby to dřív nedělal. Kdysi mi chodily i anonymy a až teď mi do sebe vše zapadá. Smutné, že
ne, to já jsem ubohá, když jsem s ním zůstala
připadám si v začarovanem kruhu. Nemám peníze, nemůžu jít. Vše jsme dali do vybavení bytu, který ani není náš. Sama nájem neutahnu a do menšího jít nemůžu, nemám na kauci. Tátu už nemám, mamka je už stará a je ráda za svůj mini byt. Já nevím, co dělat.
![]()
![]()
citově odpoutat a vydržet dokud na tom nebudeš lépe a budeš moci odejít .
Udělej na něj podraz, když on udělal na tebe. Šetři bokem, a pak jdi.
Je to strašně těžký, když jsi si udělala děti a vrazila všechny peníze do vztahu s člověkem, o kterém jsi věděla, že je ti nevěrný…
Já radím citově se odpoutat, hlavně s ním nespat (nemoci, mně osobně by se tedy ani nelíbilo, aby se nějak zvlášť z důvodu nemocí pusinkoval s dětmi) a žít si po svém. Jemu bych v klidu řekla, že o jeho četných nevěrách vím a z tohoto důvodu s ním přestávám spát a být partnerka, odteď jsme jen rodiče a spolubydlící. Nic víc, nic méně. Peníze bych si ulívala bokem, nebránila se novému vztahu, až bych měla dost a šla do práce, šla bych.
dává tě alespoň dostatek peněz na domácnost? Co nejvíc šetři a vše si dávej bokem at on neví at pak můžeš hledat bydlení a odejít
A sex bych s ním teda neměla, kdo ví čím tě může nakazit
![]()
@Markéta80 No, tekla bych ze z hlediska nemoci je pouze ten rozdil, ze ted o te nevere na rozdil pd predchozich let ví…
@j.a.n.i1 no právě, když to ví tak už bych neriskovala a šla se otestovat. kdo ví kolik jich za dobu jejich vztahu měl ![]()
Mela jsem kdysi taky takoveho chlapa. Spal s kde kym jen na internetu vyhledaval zeny a pak se pelesil. Ja dlouho nic nevedela jen tusila. Ale nemela jsem odvahu patrat moc jsem ho milovala. Pak prisel jednou vecer kdyz jsme sedeli u tv s tim ze jedna jeho milenek ma kapavku a on ji ma taky a ja ji mela taky !!! Hnus nejvetsi ostuda u meho dr. Diky bohu jsem s nim nechtela deti, protze jsem nevery tusila. Odesla jsem i kdyz jsem ho stale moc milovala. Ale ten hnus co delal ..... ted jsem rada
Tohle uz je o zdravi,fuj. Setri bokem, popremyslej o spolecnem bydleni s mamou, jak tu nekdo uz psal, vsechno jde, kdyz se chce. Musis premyslet jak odejit, ne jestli. Ty jo, desitky milenek, to je sila…
Ahoj holky. To mi ten novej rok začal…
ve zkratce- mám dvě děti, 4 a 1,5roku. S chlapem jsme spolu 13let, z toho 3roky manželé. Mě je 30, jemu 43. Já se o sebe snažím starat, nejsem strašidlo, sex mu dopřávám, o domácnost se starám, děti miluji nadevše. Když se narodilo druhé dítě, přišla jsem na nevěru. Neodesla jsem, snad pochopíte, dítě malé, druhé na mě čekalo doma. Nějak se to přešlo. A teď jsem nechtěně přišla na jeho další nevěry, ke kterým mu pomohlo freerande.cz. Bylo jich desítky. A teď přemýšlím, že není možné, aby to dřív nedělal. Kdysi mi chodily i anonymy a až teď mi do sebe vše zapadá. Smutné, že
ne, to já jsem ubohá, když jsem s ním zůstala
připadám si v začarovanem kruhu. Nemám peníze, nemůžu jít. Vše jsme dali do vybavení bytu, který ani není náš. Sama nájem neutahnu a do menšího jít nemůžu, nemám na kauci. Tátu už nemám, mamka je už stará a je ráda za svůj mini byt. Já nevím, co dělat.