Pánové, proč to děláte?

Anonymní
2.1.19 09:51

Pánové, proč to děláte?

Ahoj a dobré ráno, prosím o anonymitu, mám půjčený kamarádky profil xD
Předem se omlouvám za, w, jsme zwykla tak to psát.

Stykam se s mužem 47let a nejsem z něj moudrá. Nejdříve mě bali se wším wšudy (zwáni na rande, dary), dotýká se mě, dáwá pusy (ne pořádný polibek), prý se mu líbím, chce mě, rozumíme si…Čerti se, když rande odmítnu

A pak je tu jedno welké ALE prostě si nic netroufne. Asi wíte jak to myslím: nesnaží se mě swést, dostat do postele. Přitom na to čekám, chci ho. Chemie je tam ohromná. Je pravda, že je už DLOUHO rozwedený a sám

Ale toto mi přijde trochu diwný a nevím co si myslet. Už jsem z něj neswá.

V sobotu se stala jedna věc, byli jsme zase u něj doma a prostě on si rozepnul kalhoty (knoflík a zip). Když si lehl, wždy když se zwedl tak samozřejmě si to zapl, zady ke mě. Ale jen tak ležel díwali jsme se na telewizi a když jsem si lehla já, tam se usmíwal, koukal na mě. Ale nic neudělal nebo si sedl a za chwilku si zas lehl, ale kousek ode mě. Ne wedle mě. Pořád se upravuje vlasy, oblečení, díwá se na mě…Ale i mlčí a pak je trapné ticho
A pak se najednou po asi 3 hodinách zwedl, a že jde nakoupit. Odešla jsem, brala jsem to, že mu překázim. A on mě wzal nakoupit sebou…

Oprawdu newím jak to chápat. Přitom nawrhl další wýlet… Ten proběhl wčera: a zase nic na konci mi přišlo, že čeká na pusu, jen se mě dotýkal rukou…

Připadám si jak onuce, že ho nepřitahují. Přitom on to wywrací. Že to tak není
Napadají mě už myšlenky, že je gay - není. Naopak má na ně, špatny názor. Napadá mě ito, že se mu prostě nelibim.

:nevim:

Je možné, že je ze mě prostě jen nerwozni?? Čeká na můj impuls? (První pusu jsem mu dala já, on mě pak v průběhu schůzek asi 3 další, ale nebylo to nic wasniveho)

Nebo prostě zájem tam není?
Nikdy jsem toto nezažila, wždy mě swedly muži. Přitom on je wyrecny, zabawny, nemá problém mluwit s lidma a na werejnosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hroznej puberťák
2.1.19 09:54

A titul Blbka roku 2019 v předstihu wyhráwá… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
310
2.1.19 09:55

Možná je alergický na w :lol: ale vážně, asi má problémy s potencí, promluvte si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.1.19 09:55
  1. Libi se mu, kdyz ho svadi zena

B) Je impotentni
C) Jsi jen kamaradka
D) Je proste divny
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.1.19 09:58
@Anonymní píše:
Ahoj a dobré ráno, prosím o anonymitu, mám půjčený kamarádky profil xD
Předem se omlouvám za, w, jsme zwykla tak to psát.

Stykam se s mužem 47let a nejsem z něj moudrá. Nejdříve mě bali se wším wšudy (zwáni na rande, dary), dotýká se mě, dáwá pusy (ne pořádný polibek), prý se mu líbím, chce mě, rozumíme si…Čerti se, když rande odmítnu

A pak je tu jedno welké ALE prostě si nic netroufne. Asi wíte jak to myslím: nesnaží se mě swést, dostat do postele. Přitom na to čekám, chci ho. Chemie je tam ohromná. Je pravda, že je už DLOUHO rozwedený a sám

Ale toto mi přijde trochu diwný a nevím co si myslet. Už jsem z něj neswá.

V sobotu se stala jedna věc, byli jsme zase u něj doma a prostě on si rozepnul kalhoty (knoflík a zip). Když si lehl, wždy když se zwedl tak samozřejmě si to zapl, zady ke mě. Ale jen tak ležel díwali jsme se na telewizi a když jsem si lehla já, tam se usmíwal, koukal na mě. Ale nic neudělal nebo si sedl a za chwilku si zas lehl, ale kousek ode mě. Ne wedle mě. Pořád se upravuje vlasy, oblečení, díwá se na mě…Ale i mlčí a pak je trapné ticho
A pak se najednou po asi 3 hodinách zwedl, a že jde nakoupit. Odešla jsem, brala jsem to, že mu překázim. A on mě wzal nakoupit sebou…

Oprawdu newím jak to chápat. Přitom nawrhl další wýlet… Ten proběhl wčera: a zase nic na konci mi přišlo, že čeká na pusu, jen se mě dotýkal rukou…

Připadám si jak onuce, že ho nepřitahují. Přitom on to wywrací. Že to tak není
Napadají mě už myšlenky, že je gay - není. Naopak má na ně, špatny názor. Napadá mě ito, že se mu prostě nelibim.

:nevim:

Je možné, že je ze mě prostě jen nerwozni?? Čeká na můj impuls? (První pusu jsem mu dala já, on mě pak v průběhu schůzek asi 3 další, ale nebylo to nic wasniveho)

Nebo prostě zájem tam není?
Nikdy jsem toto nezažila, wždy mě swedly muži. Přitom on je wyrecny, zabawny, nemá problém mluwit s lidma a na werejnosti

Kolik je Ti let?

• Citovat
  • Upravit
rokris
2.1.19 09:58
@Hroznej puberťák píše:
A titul Blbka roku 2019 v předstihu wyhráwá… :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
2249
2.1.19 09:59

Me by zajimalo, kolik ti je? Podle toho w, ktere jsem naposledy videla tak v prvaku na stredni, bych si tipla, ze se boji, aby ho nezavreli za sex s nezletilou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.1.19 10:02

Mas posedlost w?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.1.19 10:02
@Rive píše:
Me by zajimalo, kolik ti je? Podle toho w, ktere jsem naposledy videla tak v prvaku na stredni, bych si tipla, ze se boji, aby ho nezavreli za sex s nezletilou…

Už jsem se ptala, pak zrovna celé četla, jestli jsem to nepřehlídla.

• Citovat
  • Upravit
74217
2.1.19 10:03
@Rive píše:

Ukrajinka nebo Polka :palec: , ktera zije u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
2.1.19 10:05

Asi tak 6× ti ujelo V :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 10:07

Jsem o pár let mladší než on. W nepíšu kvůli image či tak,ale protože maminka není ceska;) To je pro wyswetleni. Neberte to zle.

Také mě napadlo, že mě bere jen jako kamarádku nebo ho nepřitahují,ale wse ji popřel

Pokusím se psát spisovné český,aby tu nebyly rozepře ;)

• Citovat
  • Upravit
40405
2.1.19 10:07

Bude to impotent, nech si ho na výlety a pokec a najdi si ještě jednoho na sex a nebudeš už muset tohoto tak řešit, jestli se vzchopí za rok nebo nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
2.1.19 10:08

....

Jezeli nie jesteś polskiego pochodzenia, to nie stosuj litery „w“ w czeskim.

Prostě se nauč zase používat normální fau, tohle se nedá číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
2.1.19 10:09
@sppo píše:
Asi tak 6× ti ujelo V :roll:

:mrgreen: to wýš, nedáwala povor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek