Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Proximus Ano, nedávala. Neřeším pravopis při psaní nepracovních textuTypické české rypani.raději nekomentuju
Záleží, kolik ti je. Takovéto problémy obvykle vznikají u velkého věkového rozdílu. Muž se pak zdráhá, aby k něčemu došlo, že ti ublíží, že se na něj nekriticky připoutáš, že se zbláznil, zamiloval se do dítěte a to by si neměl nic dovolit. Takže čert ví, v čem je problém. Musíš se ho zeptat.
@Anonymní píše:
@Proximus Ano, nedávala. Neřeším pravopis při psaní nepracovních textuTypické české rypani.raději nekomentuju
Nějaké písmeno w vůbec neřeš. Příspěvek byl čitelný i s w. Takže buď svá a neriď se místními zoufalkami, kteří umí jenom rýpat a místo toho aby se chytly obsahu, chytají se jednoho písmenka, jak děti v první třídě. Nešťastné ženy,nic víc, takže na tohle vůbec nereaguj. Ať si jdou do jiné diskuze, když se jim to nelíbí… ![]()
Jinak co se týče chlapa, mě by tohle dlouho nebavilo, ale každý máme měřítko trpělivosti jinak nastavený. Pokud není zájem z jeho strany, sexappeal by u mě ztratil…
To je divny. Asi ho nepritahujes. Ja mam znamost asi pul roku, je mu 40 a kazda na kazde schuzce probehne sex. I na prvni prohehl
protoze je mezi nami silena chemie, jak pises. Kdyz jsme u neho, cas travime v posteli a neustale je ve mne. Uz si musime i povidat pri tom, jinak bysme si nic ani nerekli ![]()
@Malina7 Zájem je, vidím ho na wecech kolem. Ale co se týká intimní stránky tak nic. A neboj ukončila jsem to, i se ho ptala narovinu. Vše popřel, písnička stále dokola, líbíš se mi, city tam jsou a máme hezký vztah (ehm, mě to nepřijde jako vztah) a pak vidím nebo mi přijde ,že čeká..... Na můj popud.
Jinak zmíním to, že přes zprávy mi přišel suverén, přišlo mi, že je ohledně se.u bez zábran, nestydí se (zminky ,že si to dělá rukou, protože neměl s.x půl roku apod) a potom přijde osobní setkání a on nic. A já si připadám jak se studebtikem a ta starší ve dvojici
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj a dobré ráno, prosím o anonymitu, mám půjčený kamarádky profil xD
Předem se omlouvám za, w, jsme zwykla tak to psát.Stykam se s mužem 47let a nejsem z něj moudrá. Nejdříve mě bali se wším wšudy (zwáni na rande, dary), dotýká se mě, dáwá pusy (ne pořádný polibek), prý se mu líbím, chce mě, rozumíme si…Čerti se, když rande odmítnu
A pak je tu jedno welké ALE prostě si nic netroufne. Asi wíte jak to myslím: nesnaží se mě swést, dostat do postele. Přitom na to čekám, chci ho. Chemie je tam ohromná. Je pravda, že je už DLOUHO rozwedený a sám
Ale toto mi přijde trochu diwný a nevím co si myslet. Už jsem z něj neswá.
V sobotu se stala jedna věc, byli jsme zase u něj doma a prostě on si rozepnul kalhoty (knoflík a zip). Když si lehl, wždy když se zwedl tak samozřejmě si to zapl, zady ke mě. Ale jen tak ležel díwali jsme se na telewizi a když jsem si lehla já, tam se usmíwal, koukal na mě. Ale nic neudělal nebo si sedl a za chwilku si zas lehl, ale kousek ode mě. Ne wedle mě. Pořád se upravuje vlasy, oblečení, díwá se na mě…Ale i mlčí a pak je trapné ticho
A pak se najednou po asi 3 hodinách zwedl, a že jde nakoupit. Odešla jsem, brala jsem to, že mu překázim. A on mě wzal nakoupit sebou…Oprawdu newím jak to chápat. Přitom nawrhl další wýlet… Ten proběhl wčera: a zase nic na konci mi přišlo, že čeká na pusu, jen se mě dotýkal rukou…
Připadám si jak onuce, že ho nepřitahují. Přitom on to wywrací. Že to tak není
Napadají mě už myšlenky, že je gay - není. Naopak má na ně, špatny názor. Napadá mě ito, že se mu prostě nelibim.Je možné, že je ze mě prostě jen nerwozni?? Čeká na můj impuls? (První pusu jsem mu dala já, on mě pak v průběhu schůzek asi 3 další, ale nebylo to nic wasniveho)
Nebo prostě zájem tam není?
Nikdy jsem toto nezažila, wždy mě swedly muži. Přitom on je wyrecny, zabawny, nemá problém mluwit s lidma a na werejnosti
Když vidím první „W“, přestávám text číst. Výmluva, že je někdo zvyklý tak psát, svědčí jen o neúctě ke čtenářům, ke gramatice atd. a něco to vypovídá o inteligenci. Prostě se něčím zvýraznit a upoutat na sebe pozornost ostatních. Ubohé, hloupé. Když už nic jiného a chytřejšího, tak „W“, že!!?? Nehledě na to, že v textu jsou i slova s „V“, např:…pravda…věc…nevím…věc /opět/…první,(víc už se mi nechce hledat), proto ten příspěvek beru jen jako pózu, snahu upoutat za každou cenu. Obsah nehodnotím, to svědčí o mnohém, ani na něj raději nereaguji. Ten projev je fakt hnus.
Příspěvek upraven 02.01.19 v 10:46
@Anonymní píše:
To je divny. Asi ho nepritahujes. Ja mam znamost asi pul roku, je mu 40 a kazda na kazde schuzce probehne sex. I na prvni prohehlprotoze je mezi nami silena chemie, jak pises. Kdyz jsme u neho, cas travime v posteli a neustale je ve mne. Uz si musime i povidat pri tom, jinak bysme si nic ani nerekli
Taky mi to přišlo, nebo si to pomalu ale jistě začínám vsugerovawat. Ale to by se mě přeci jinak nedotýkal, nebyl galantní, milý, nevěnoval se mi .......?
On mě přitahuje, strašně moc ![]()
Budeš ho muset asi svést, jestli chceš, aby se to někam pohnulo. ![]()
@yarenka777 Tohle dam přečíst s dovolením kamarádům. Polákům.
Neúcta to není. Číst si nemusela a reagovat už wubec. ![]()
@Anonymní píše:
Hele píšeš na českou stránku, tak co čekáš. Bije to do očí. ![]()
Dočetl to někdo do konce? Já jsem skončila po dvou větách.
Když tak, rychlé summary někdo? 😁
@Anonymní píše:
Taky mi to přišlo, nebo si to pomalu ale jistě začínám vsugerovawat. Ale to by se mě přeci jinak nedotýkal, nebyl galantní, milý, nevěnoval se mi .......?On mě přitahuje, strašně moc
Nebo jeste druha moznost, ze je ze stare skoly a treba ceka, az mu das impuls - vyjedes po nem
kdyz je tak galantni… nebo ma treba nějaký zdravotni problem a nejde mu to
@Mango_Lassi Plachej frajer, který si s dotyčnou lehne na gauč, rozepne gatě a dál se nic neděje. ![]()
@Malina7 Nejsem žádná „zoufalka“! Je mi hodně přes 60, ale nehodlám tolerovat takové napadání za to, že někdo neumí gramatiku. Když jsem se učila ve škole správnou češtinu, tak se za hrubky píšící ještě styděli.! V tomto vidíš, že ti, kterým se takto przněný rodný jazyk nelíbí? Ti musí být nutně zoufalci? A nebo je to právě naopak? Nejsi náhodou ubohá Ty sama? To je urážka, kterou nehodlám tolerovat. Tu zoufalku si vyprošuji!!
Příspěvek upraven 02.01.19 v 11:18
@divine woman píše:
@Mango_Lassi Plachej frajer, který si s dotyčnou lehne na gauč, rozepne gatě a dál se nic neděje.
Tak co, no. On zjevně tak nespěchá. Asi to nebere tak, že když hned včíl nebude konat, tak to u ní načisto projede. Ono je to často. Moc brzy ( prasák, myslící jen na jedno), nebo zas pozdě ( neschopný moula). Ať ho svede ona.
@Proximus Ano, nedávala. Neřeším pravopis při psaní nepracovních textu
Typické české rypani.
raději nekomentuju