Nevěra bývalý vztah - teď nový

2
5.2.25 10:51

Nevěra bývalý vztah - teď nový

Krásný den všem přeju. Potřebuju ze sebe dostat pár věcí, respektive jestli by mohl někdo z vás tu pomoci jak se toho zbavím. Jde o to že mě v minulé vztahu přítel podvedl, ale nic jsem nepoznala až potom dýl a sám se přiznal. Už je to přes dva roky skoro, teď mám přítele nového, bydlíme spolu a vše je fajn. Až na to že se ve mě pořád dusi to podezření..cokoliv co můj současný přítel udělá nebo spíš když udělá nebo řekne a říká něco co se mi nezdá tak si hned začnu říkat že třeba někoho má atd atd. dám vám přiklad byla jsem u doktorky a ta mi navrhla operaci že by to byla nejlepší možnost, tak jsem to příteli sdělila a on se zeptal jak dlouho bych v ty nemocnici byla. Tak jsem se zarazila a hned si začla říkat jestli se ptá kvůli tomu aby se mohl s někým vidět? A takové. Přitom mi v tu chvíli nedojde že ten můj problém trvá nějakou chvíli už a docela je to nepříjemné a jde mu o to aby to bylo v pohodě ( to i psal že hlavně že mi to pomůže atd). Nebo když mi najednou chce něco koupit nebo kupuje tak taky si říkám proč mi to najednou kupuje má výčitky nebo? A nebo když přijde z práce a přijde mi že se chová zvláštně ( objima mě, říká mi že jsem mu chyběla ) a jindy zase přijde úplně bez nálady a je naštvaný atd tak mi přijde podezřelé když je najednou hodný a milý protože je to málo kdy.
Ale když si to prostě tak vezmu tak jsou to úplně běžný věci, a já jsem z toho špatná nevím proč, bydlíme spolu, volný čas trávíme spolu, prostě není tam nějak náznak že by měl někoho jiného. A já se těch myšlenek nemůžu zbavit, akorát mi to pak kazí náladu. Mám tu někoho kdo se těch myšlenek a podezříváni zbavil? Já do vztahu ani neletěla hned znovu, protože mi bylo jasné že to na mě něco nechá. :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
5.2.25 11:33
@Stazka538 píše: Více

Dej mi prosím kontakt na přítele. Poradím mu, aby se od tebe klidil co nejrychleji pryč. Jsi paranoidní hysterka a s takovou je nejlepší co se nejrychleji rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 11:46

Přijde mi, že jsi ještě nebyla připravená na další vztah.
A hádám, že s tímto problémem Ti tady my nepomůžeme. Zkusila bych odbornou pomoc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.25 11:47

To je těžký, tohle byl jeden z důvodu, proč jsem s manželem po nevěře zůstala, on teda zůstat chtěl a já měla strach, že teď už nikomu stejně neuvěřím a u něj jsem alespoň měla jistotu, že si ho,,pohlídam,,. Taky bych to asi nedala. Nevěřila, bych už nikomu. Takže tě chápu.

• Citovat
  • Upravit
3306
5.2.25 12:05

Ahoj, po nevěře mnoho lidí začne přemýšlet jinak. Pokud tě ten strach stále paralyzuje, tak to chce pár sezení u odborníka. Je to jen v tvé hlavě a právě takovým myšlením způsobíš to, že nebudeš šťastná ty a ani tvůj přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.2.25 15:54

@MartinL45 cítíš se líp? zakladatelka se slušně ptá, chce s tím něco dělat a ty se do ní takhle obuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.2.25 16:02
@Kecyvkleci píše: Více

Já jsem v pohodě. Jen nastavuji zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.2.25 16:54

Tohle jsou tvoje pocity a jestli tohle budeš dávat do vztahu, tak to za chvíli bude tvůj ex. Tvůj nový přítel za to nemůže, co udělal tvůj ex. :think: takže buď takhle nepřemýšlej, rozejdi se, nebo si najdi nějakého terapeuta.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.25 17:58

@sonnaaa já to pravé nechávám v sobě, neříkám mu o tom nic, hlavně tyhle pocity mám proste hlavne když jsem sama, nebo jak to říct prostě si to v tu chvíli neuvědomuju a dozene mě to až pak, když třeba mi přijde že divně píše. Tak si říkám aha tak třeba to dělá protože tohle a tohle jestli mě chápete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí