Návrat do vztahu po letech

19
4.2.25 20:50

Návrat do vztahu po letech

Dobrý večer, jsem už přes měsíc od rozchodu. Pořád to nejde překonat ale chtěl bych se zeptat někoho kdo má zkušenost s návratem po rozchodu a jestli to bylo lepší nebo stejný a nebo dokonce horší? Jak jste se znova dali do řeči a jak to probíhalo? Má to vůbec smysl? Zajímá mě prostě názor a příběhy toho jestli to doopravdy jde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2980
4.2.25 21:06

Někdy to jde, někdy ne. Někdy je to fajn, jindy je to spirála trápení odchodů a návratů. Někdy je to doživotní trauma, že jsi vztah opustil. Neexistuje algoritmus, jímž se tyto věci řídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.2.25 21:08

Tohle je hodně individuální..jaký byl důvod rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3206
4.2.25 21:08

Všechno jde, kde je vůle, tam je cesta. Ale vůle oboustranná v tomhle případě. Návrat jsem nikdy nezažila, i když jsem třeba tajně doufala, ale ten vztah by už navždy byl křehčí, protože se prostě stalo něco, co ho už jednou rozbilo. Nemyslím, že je možné beze všeho navázat tam, jako by se nic nestalo. Jednou byl důvod k rozchodu, a může se kdykoliv vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.25 21:11

@Kecyvkleci škola, méně času(ikdyž jsme se výdali často), prý ztratila city a už to tak necítila ale chtěl bych si přečíst příbehy někoho z vás pokud máte

Příspěvek upraven 04.02.25 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 21:12

My měli ve vztahu pauzu (dvouměsíční, rozchod to přímo nebyl), bylo toho na nás oba moc - stresy, rodinné problémy, osobní problémy. Prostě každý měl něco a vše jsme na sebe přenášeli a porovnávali se, kdo má ty problémy horší. Čas plynul, potkali jsme se čirou náhodou v jedné kavárně a už jsme spolu 4 roky, jak kdyby žádná pauza nebyla. Spíš nám to prospělo. Taky ale vím, že to mohlo klidně v rozchod vyšumět.

• Citovat
  • Upravit
36148
4.2.25 22:14

Byla to ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
4.2.25 22:30

Hele, komunikace je základ všeho. Já se rozešla a vrátila 3×, pokud obě strany komunikují, nic není ztraceno. Je třeba se ptát, zajímat, být trochu nad věcí, vtipný, ale i pozorný, citlivý, iniciativní, pozitivní a bla bla.
Pokud se mlčí, čeká, blokuje, vymlouvá, vyčíta, neguje a trpí, tak to nejspíš nedopadne.
Humor a pozitivita hodně pomáhá. Vyříkat si upřímně věci a bývalé chyby je lepší až potom, co mezi vámi není napětí a stres, ale naopak zavládne opět dobrá nálada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
4.2.25 23:02

Zkušenost nemám, pro mě byl konec vztahu vždycky bez návratu. Rozchod měl vždycky vážný dlouhodobý důvod.

Ale tedy teoreticky je asi návrat možný, když pominul - zmizel důvod rozchodu. Jinak co vadilo předtím, musí vadit zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
4.2.25 23:05

Vždy tvrdím, že pokud spolu ti dva mají být, cestu si k sobě dřív nebo později najdou. Já od něj odešla po 8 letech. Hodně jsme si toho ale oba dva uvědomili a po roce jsme se opět vrátili k sobě. Koupili jsme byt v jiném městě, začali jsme od začátku. Jsme spolu, máme dvě děti. Někdy to není jednoduché ani teď, ale vím, že jiného bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.2.25 06:58

@jasperka2 Teď to stejně nechám být a dám trochu více času a snad si někdy popovídame a najdem či nenajdem společnou cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.2.25 07:01

@RenataS88 To je hezký a přeji vám to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5005
5.2.25 07:29
@Radek368 píše: Více

Určitě už se k tobě nevrátí. Musíš to brát tak, že se vrací jen ten co miluje víc..

To jsi tady ty…ona už je někde na dovolené s jiným chlapem a mají ranní sex, snídani, úsměvy a večerní procházky. :)

Ber to jak to je a buď se s tím smír nebo si najdi pomoc :)

Ps. Vem si, že jen na tinderu má žena v průměru 500 žádosti denně :) zrovna 2 dny zpátky to založila známá a za 2 dny měla 740+ žádosti :) už na tebe určitě nemyslí a tak by jsi to měl brát i ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
5.2.25 07:33

měsíc je hrozně krátká doba, pořád si „bolavý“ a nepřemýšlíš racionálně…nech ji jít…čas pomůže, já jsem to udělala jednou, že jsem podruhé vstoupila do stejné řeky a stejně se to po čase opět pokazilo…už bych to neudělala…

• Citovat
  • Upravit
5005
5.2.25 07:36

Určitě si nepopovidate…

Chalape…ta ženská s úsměvem olizuje penis jiného můžeš…usíná s ním v náručí a usmívá se jakmile promluví? A ty si nalhavas, že se sejdete na oběd a pak si začnete psát a ona ti napíše jak moc jí to mrzí.

Řekni si, je pryč.( Třeba že umřela a nemáš jí ani jak kontaktovat, smaž číslo a insta propojení a jeď někam do přírody sledovat ptáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí