Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hlavně nás tam bylo min jak 10..
No a všimnul si toho někdo?
@Anonymní píše:
Nikdo z těch lidi co tam byli ho neznají.. ale nikdy nevis no
Tak pak je to, bud to prekonas a jede se dal, nebo se s nim rozjedi sama a zacni odznova. Ja bych rozhodne nepocitala s tim, ze se priznas, ulevis svedomi a budete spolu happy dal..ja nechci shazovat vek, treba jste spolu uz i par let, mate plany, je to mezi vami vazne, proc ne…dalo by se moralizovat, ze v 17ti opila, neverna a jeste na zakazane oslave, ale to neni predmetem diskuze…proste stane se, snad jste aspon kondom pouzili…no a zivot jde dal, jeste te potka spousta preslapu v zivote, nauc se s nema vyrovnat
Nepít, to za prvé. A když už piješ, tak neroztahovat nohy, to za druhé.
Pokud ti na vztahu záleží, tak nechápu tvoje chování a pokud nezáleží, tak není co řešit.
@Anonymní píše:
Hlavně nás tam bylo min jak 10..
No, asi jako teď v Teplicích Šlégr, Hnilička, Benda a podobní jim…asi taky pracovní sešlost 😄Kdyby měli ty roušky a dodržovali rozestupy, tak ted nemusí řešit, ze je rozhodnozka 😃 😃Tak ona to není ochrana proti Covidu, ale ochrana vztahů 😃 😃
No to je jednoduchý, polož si otázku, zda s přítelem chceš i nadále být? Pokud ano, zatloukej, zatloukej, zatloukej, svým pocitem viny se dus sama a do budoucna si dávej velkej pozor. Jestli ti na příteli nezáleží, tak to na něj vybal. Třeba to překousne i tak a půjdete dál. Nebo ne a taky poučení pro tebe.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosim o zachování anonymu, před tydnem jsem byla na oslave kamaradky, opila jsem se a vyspala jsem se s jinym klukem..myslela jsem si, ze to nejak zatutlam a bude to dobrý, ale ja kvůli tomu nemuzu ani spat, nemuzu s nim normálně komunikovat, nejde to..vim ale jedno, kdybych mu to rekla, poslal by mě tam, kde slunce nesviti.
A stalo to alespoň za to? byl šikovnej??
Jestli ho máš ráda, tak mu nic neříkej.
Mně to přítelkyně taky udělala a řekla mi to,
moc mne to bolelo a občas na to myslím do dnes.
Nakonec jsem si ji vzal a máme hezké manželství,
nikdy jsem ji to nevyčítal, ale když někam jde, tak na
to musím myslet. Raději kdybych to nevěděl, přiznáním
se možná uleví tobě, ale jemu ublížíš a čím víc tě chlap
má rád tím je to horší pro něho. Pokud tě hodně miluje
a provalí se to tak tě stejně neopustí.
A to jsi byla na oslavě sama bez přítele? Vždy v životě někdy šlápneš vedle.
Bylo to poprvé, co sis šoupla vedle, poprvé je to pokaždý divný. Je ti 17, to se ti stane ještě mockrát. Ne každá je panenka Maria, jen tady je jich vysoká koncentrace, tak se to tak jeví ![]()
@Anonymní píše:
Bylo to poprvé, co sis šoupla vedle, poprvé je to pokaždý divný. Je ti 17, to se ti stane ještě mockrát. Ne každá je panenka Maria, jen tady je jich vysoká koncentrace, tak se to tak jeví
Tak hlavně, že se za tento hrdinný názor stydíš a hodíš ho sem anonymně ![]()
Nic neříkej, zapomeň na ten románek. Kdyby někdo něco chtěl říkat, zapírej. Neříkej to ani kamarádce. Fakt.
Taky se mi to před pár lety stalo. Neřekla jsem to fakt ani nejlepší kamosce, věděl to jen ten chlap a já. Chvíli mě to v hlavě štvalo, ale pak to přešlo. ![]()
Pokud jsi svého partnera podvedla tak vůbec nechápu proč vztah máš. Chlast a párty není žádná omluva. Říkat mu sice nic nemusíš, ale stejně se ti to právem vrátí. Nechci být zlá, ale na takové jako ty mám vyloženě alergii. A že se cítíš provinile? díky bohu za to, ![]()
@Anonymní píše:
Nic neříkej, zapomeň na ten románek. Kdyby někdo něco chtěl říkat, zapírej. Neříkej to ani kamarádce. Fakt.
Taky se mi to před pár lety stalo. Neřekla jsem to fakt ani nejlepší kamosce, věděl to jen ten chlap a já. Chvíli mě to v hlavě štvalo, ale pak to přešlo.
Dobre ![]()
@Anonymní píše:
Bylo to poprvé, co sis šoupla vedle, poprvé je to pokaždý divný. Je ti 17, to se ti stane ještě mockrát. Ne každá je panenka Maria, jen tady je jich vysoká koncentrace, tak se to tak jeví
No já doufam, ze už to nikdy neudelam, nechci to nikdy udělat, problem je ten, ze se mi to s mym pritelem v posteli nelíbí, proto jsem to chtela zkusit jinde, byla jsem zvedava a zaroven tak hloupa
@janablizkova píše:
A to jsi byla na oslavě sama bez přítele? Vždy v životě někdy šlápneš vedle.
Ano byla