Nevěra a pocit viny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.21 23:18

Hmm.. ale poslyš.. jestli jsi to udělala kvůli tomu, že se ti to s tvým současným přítelem v posteli nelíbí… :think: A co jsi zjistila? Že jiní jsou lepší? Jestli jo, pak ti to v hlavě bude vrtat dál a tvůj současný vztah půjde do kopru. Jsi mladá, ujasni si jestli ti teda současný vyhovuje nebo ne. :kytka: Jestli ne, netrap zbytečně sebe a ani jeho. Není to fér. :) Věř mi, vím o čem mluvím. Je mi jednou tolik co tobě a kdybych tenkrát (ve tvém věku) věděla, že před problémy nesmím zavírat oči a zacpávat uši, ušetřila bych trápení nejen sobě ale i několika dalším lidem. Vážně, nakonec mě nejvíc na tom všem nebylo líto, že trpím já, ale ti ostatní.

• Citovat
  • Upravit
25897
28.1.21 08:51
@Anonymní píše:
No já doufam, ze už to nikdy neudelam, nechci to nikdy udělat, problem je ten, ze se mi to s mym pritelem v posteli nelíbí, proto jsem to chtela zkusit jinde, byla jsem zvedava a zaroven tak hloupa

Tak buď si o tom otevřeně promluvte nebo se s ním rozejdi. To dlouhodobě fungovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.21 08:54
@Anonymní píše:
No já doufam, ze už to nikdy neudelam, nechci to nikdy udělat, problem je ten, ze se mi to s mym pritelem v posteli nelíbí, proto jsem to chtela zkusit jinde, byla jsem zvedava a zaroven tak hloupa

Kočko, je ti 17. Pokud ti nevyhovuje sex se současným partnerem, tak si prostě najdi jiného. Nějaké promluvy a domluvy jsou v tomto případě dost k ničemu. Když to tam není, tak to tam není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová