Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, můj přítel bude mít narozeniny a já nevím, jak ho něčím potěšit, co mám pro něj vytvořit/napsat…? Jediný problém je v tom, že máme spolu vztah na dálku (za pár dní spolu budeme rok) a vidět se v nejbližší době nemůžeme a ani si nemůžeme posílat nějaké balíčky, dopisy atd.
Budu moc vděčná za každý nápad!
Přeji hezký zbytek dne!
Proč si nemůžete posílat balíčky a dopisy? ![]()
Když mu nemůžeš poslat balíček, ani dopis, tak se těžko radí. Věnuj mu tichou vzpomínku. Je to divný. I v kriminále může člověk dostat dopis.
@Čičorečka hele tak je asi nekde uprostred afriky se satelitnim telefonem ![]()
Takze mu leda poprej nebo posli poukaz emailem.
Spoj se s ním telepaticky. Nebo6si udělej voodoo panenku a pak můžeš dělat cokoliv, určitě se to k němu dostane
![]()
@Cenarius píše:
@Čičorečka hele tak je asi nekde uprostred afriky se satelitnim telefonem
Takze mu leda poprej nebo posli poukaz emailem.
No přesně, představila jsem ho někde v džungli nebo tak něco… nic jiného mě nenapadlo ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, můj přítel bude mít narozeniny a já nevím, jak ho něčím potěšit, co mám pro něj vytvořit/napsat…? Jediný problém je v tom, že máme spolu vztah na dálku (za pár dní spolu budeme rok) a vidět se v nejbližší době nemůžeme a ani si nemůžeme posílat nějaké balíčky, dopisy atd.
Přeji hezký zbytek dne!
Napiš mu pěknou básničku o vás dvou to ho určitě ptěší
![]()
@Moringa Jsme mladí a nebylo by vhodné, kdyby se o našem vztahu dozvěděli rodiče (prozatím)
@Anonymní píše:
@Čičorečka Chápu, bohužel to z určitých důvodu nejde.
Chapu, je nesvepravny a nemuze si sam prebirat postu.
@Cenarius Oběma nám je pod 18 a nepotřebujeme, aby se to dozvěděli rodiče.
A kolik vám je, 10? Dostala jsem náramek, když mi bylo 14 a sama jsem poslala, táta byl u toho, když jsem ho pro kluka sháněla, sice protočil oči, ale šel se mnou na vánočních trzích koupit stříbrný náramek ![]()
@Anonymní píše:
@Moringa Jsme mladí a nebylo by vhodné, kdyby se o našem vztahu dozvěděli rodiče (prozatím)
A mamka s tebou chodí i na poštu, že mu nemůžeš ani nic poslat?
To mi připomíná jeden dokument o matce a dceři kdy matka měla vlastní dceru jako vězně. Nejmenuje se tvoje máma Deedee? ![]()
@Anonymní píše:
@Cenarius Oběma nám je pod 18 a nepotřebujeme, aby se to dozvěděli rodiče.
A to s vami obema chodi rodice za ruku i na postu nebo wtf? Nebo mu to posli na ulozenku apod., kde se stavi kdyz pujde se provetrat nebo na nakup. Jako tato generace je fakt hrozna.
Přeji hezký zbytek dne!