Nevěra, jak na sobě pracovat?

Anonymní
21.5.18 12:22

nevěra, jak na sobě pracovat

Prosím o zachování anonymity, mám zde rodinu a nerada bych, aby věděli, co se stalo. Jde o to, že mě partner podvedl, rozhodla jsem se zůstat, měla jsem důkaz, že se jednalo o jednorázovou nevěru. Jde ale o to, co nevěra udělala se mnou. Vnitřně ho neustále podezírám, bohužel má partner práci, kdy vyjíždí na noc pryč, má různé schůze do večera (je podnikatel) a včera mi řekl, že jsem hysterka a že tímhle chovám ho akorát odeženu. Bohužel to musím uznat, v okamžiku, kdy mi ohlásil tři akce za týden, nastalo z mé strany podezírání a nakonec i slzy, nacož nejsem vůbec pyšná. Chtěla bych se tak moc změnit a být jako dřív. Prošel jste si tímto někdo? Jak na sobě pracovat? Navštívili jste třeba nějakého psychologa a pomohl Vám? Ráda bych s přítelem zůstala, je to skvělý chlap, chtěla bych to překonat..rady typu „jdi od něj“ mi v této situaci moc nepomůžou, ráda bych spíše radu, jak se chovat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25123
21.5.18 12:27

Hmm a co chceš slyšet, podved tě, je ještě tak blbej, že ses to dozvěděla i když to bylo jen jednou…tzn. důvěra je v čudu…jo můžeš si x-krát racionálně zdůvodnovat jo chci s ním bejt je jinak skvělej, ale nevěříš mu a důvěra je základ vztahu…takže jediná rada udělat za tim tlustou čáru, prostě stalo se stalo tečka…věřit mu a jít dál…v opačnym případě to stejně pude do kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
21.5.18 12:27
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, mám zde rodinu a nerada bych, aby věděli, co se stalo. Jde o to, že mě partner podvedl, rozhodla jsem se zůstat, měla jsem důkaz, že se jednalo o jednorázovou nevěru. Jde ale o to, co nevěra udělala se mnou. Vnitřně ho neustále podezírám, bohužel má partner práci, kdy vyjíždí na noc pryč, má různé schůze do večera (je podnikatel) a včera mi řekl, že jsem hysterka a že tímhle chovám ho akorát odeženu. Bohužel to musím uznat, v okamžiku, kdy mi ohlásil tři akce za týden, nastalo z mé strany podezírání a nakonec i slzy, nacož nejsem vůbec pyšná. Chtěla bych se tak moc změnit a být jako dřív. Prošel jste si tímto někdo? Jak na sobě pracovat? Navštívili jste třeba nějakého psychologa a pomohl Vám? Ráda bych s přítelem zůstala, je to skvělý chlap, chtěla bych to překonat..rady typu „jdi od něj“ mi v této situaci moc nepomůžou, ráda bych spíše radu, jak se chovat…

Jako on te podvede a ještě ti dá pocit viny ze se chováš spatne? A jak se mas jako chovat ze se nic nestalo? Naopak on má držet hubu, byt rad ze jsi ho neopustila a měl by se snažit abys mu znovu věřila ať to trvá dlouho jak chce. Jak dlouho je to co te podvedl?

• Citovat
  • Upravit
21.5.18 12:29

Jo takže on tě podvedl a ty jsi hysterka a hledáš vinu u sebe a řešíš, jak se změnit. To mi přijde na hlavu. Sice jsi se rozhodla zůstat, ale srovnaná s tím očividně nejsi. Není se čemu divit, ztráta důvěry je ve vztahu peklo, a její obnovení trvá dost dlouho. Každopádně i když jsou tvé reakce na jeho služebky přehnané, nenech se zahnat do kouta. On lhal a podváděl, on se má snažit a o tvou důvěru bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.5.18 12:34

To je teda pekbej d.bil
Misto aby se snazil te jeste sejme. Snazila bych se citove odpoutat, zit svuj zivot a jeho neresit. To ze si na jednu neveru prisla, neznamena, ze byla prvni a posledni. I z jeho postoje je to zrejme

• Citovat
  • Upravit
296
21.5.18 12:35
@Kalbe píše:
Jako on te podvede a ještě ti dá pocit viny ze se chováš spatne? A jak se mas jako chovat ze se nic nestalo? Naopak on má držet hubu, byt rad ze jsi ho neopustila a měl by se snažit abys mu znovu věřila ať to trvá dlouho jak chce. Jak dlouho je to co te podvedl?
:palec: přesně tak, moje slova.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.5.18 12:35

@jahuhudka klasika ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
21.5.18 12:44
@S.Berankinová píše:
Jo takže on tě podvedl a ty jsi hysterka a hledáš vinu u sebe a řešíš, jak se změnit. To mi přijde na hlavu. Sice jsi se rozhodla zůstat, ale srovnaná s tím očividně nejsi. Není se čemu divit, ztráta důvěry je ve vztahu peklo, a její obnovení trvá dost dlouho. Každopádně i když jsou tvé reakce na jeho služebky přehnané, nenech se zahnat do kouta. On lhal a podváděl, on se má snažit a o tvou důvěru bojovat.

Přesně tak, zakladatelko Ty teď máš „nárok“ na to chovat se tak, jak se cítíš, nemůžeš to v sobě zavřít, jinak Tě to rozežere zevnitř. Jo, oni by si to panáčci představovali jednoduše – odpustíš, tak už o tom nemluv a neotravuj mě s tím, ta tzv. tlustá čára je velice populární. Jenže takhle to v praxi nefunguje, mládenec ať se připraví na to, že teď to pro něj bude nějaký čas prostě velice nepříjemné. A nemusí se jednat o měsíce, ale třeba i dva roky, takže ať drží klapačku a snaží se on získat zpátky Tvou důvěru. A jestli se mu to nelíbí a nevydrží to, tzn.jak on říká, že ho tím od sebe odeženeš – no tak prostě za nic nestál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
21.5.18 12:54

Místo blbejch keců by měl pracovat on na sobě, aby mezi vámi mohla vzniknout nová důvěra.
Znovu bych mu připomněla, že původní důvěra se rozpadla na padrť a zeptala se ho, zda chápe, že to zkrátka nějaký čas asi bude trvat, než si vybudujete důvěru novou. A že takový styl komunikace, který vůči tobě vede - přehazování viny na tebe - tě od něho akorát odežene. ;) Máte se vůbec rádi a respektujete se navzájem? POdle toho co píšeš, respekt pokulhává.

Nejsi žádná onuce a nejsi ničím vina - ve skutečnosti jsi sebevědomá žena, která sama řídí svůj život - nezávisle na něm. To, že jste spolu, je už takové plus k tomu, co krásného máš sama v sobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15115
21.5.18 12:57
@Anonymní píše:

Anonymní, v čem se projevuje jeho skvělost? Jak se po provalené nevěře choval, prosil za odpuštění? Nebo dal najevo, že když nebudeš vyšilovat, tak možná s tebou milostivě zůstane? myslím, že jsi celkem slušně sežvýkaná. Co tvé sebevědomí? Evidentně je o hodně níže než sebevědomí tvého partnera, viď? A proč? Myslíš, že si nezasloužíš muže, pro kterého budeš jediná?

Víš, jak já bych se chovala po nevěře? Dělala bych cirkus, možná by i věci lítaly. A on by měl tyhle dny držet se sklopenou hlavou. Pokud by vydržel a dostatečně mě přesvědčil, že si zasluhuje mou druhou šanci, pak bych s ním zůstala. Chápu, že je to asi jiné, když jsou děti, tam se asi promine lecos, ale vy dle popisu jste bezdětní, takže nepovoluj své hranice a rozhodně nehledej chybu v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.5.18 12:57
@S.Berankinová píše:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.18 12:59

Preslo, za 1rok a pribrani 20-ti kg ze zajidani stresu.

• Citovat
  • Upravit
15115
21.5.18 13:02
@Anonymní píše:
Preslo, za 1rok a pribrani 20-ti kg ze zajidani stresu.

A stálo to za to? Stál on za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59438
21.5.18 13:12
@Anonymní píše:

8o 8o a co pro vztah dělá on? To on udělal chybu ale bohužel ty si myslíš že změnit se musíš ty. To je jasné že po nevěře je pryč veškerá důvěra a co teda dělá on pro to aby jsi byla v klidu? On se má snažit ale asi mu na tom zase tak moc nezáleží. Skvělý chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.5.18 13:14
@Anonymní píše:
Úplně normální reakce na nevěru…já osobně bych mu už nevěřila, rozboural vás vstah a ještě si dovoluje tě nazivat hysterkou to je tedy síla!!Bude to v sobě mít už napořád a podezírání nepolevi. Možna by neškodilo aby poznal jaké to je z druhé strany být podváděn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí