Nevěra partnerky s bývalým přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1574
2.7.23 10:58

A proč jsi si to prostě nevyřešil s ní, jako DOSPĚLÝ člověk? Říct jí třeba na rovinu, hele Maruš, kafe asi občas dát můžeme, ale spát s tebou už nechci/nemůžu, ke mě domů už prosím nechoď. Pokud máš nějaké problémy doma, vyřeš si to se svým přítelem.
Bonzovat a přeposílat její zprávy je trapné, ubohé a nevyzrálé.
P. S: stejně si myslím, že jsi troll nebo nudící se puboš, ale budiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.7.23 12:55
@Vaja- Teja píše:
@vokishka ubožák? Tak to jo🤔 🤣kdyby vám někdo lhal přes rok, a pak by jste se dozvěděla od někoho pravdu, líbala by jste mu nohy za to že vám otevřel oči

Vo.le :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
2.7.23 13:53
@Vaja- Teja píše:
@vokishka ubožák? Tak to jo🤔 🤣kdyby vám někdo lhal přes rok, a pak by jste se dozvěděla od někoho pravdu, líbala by jste mu nohy za to že vám otevřel oči

Ale když jsi s ní spal tak ti to nevadilo že? Chtěl jsi se jen pomstít, že tě nechce na vztah.

Ok, teď jsem dočetla, že jsi s ní nic neměl. Proč jsi to panebože psal tomu jejímu příteli? Rozum mi to nebere? Co ti je do jejich vztahu? Cítíš se teď líp?

• Citovat
  • Upravit
4572
2.7.23 17:40

Myslim, ze jsi prokazal sluzbu tomu jejimu priteli. Mohl se tak rozhodnout, jestli se necha Terkou vyuzivat anebo se ji zbavi. Usetril jsi mu drahocenny cas, ktery muze investovat do nekoho vhodnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.7.23 17:44
@Vaja- Teja píše:
Dobrý den, chci znát názor objektivních lidí. Moje bývalá přítelkyně Terka, se semnou po několika letech po rozchodu začala scházet bez vědomí svého partnera, nikdy mu nepřiznala že jde za mnou, psala mi různé zprávy, chtěla po mě sex, několikrát byla u mě doma, stále vysílala signály k tomu že chce semnou spát a já se ptám jestli sem udělal správnou věc a všechno sem to poslal jejímu příteli a ten se s ní rozešel. A taky bych chtěl znát názor na to jestli je to nějak špatně z její strany když mu za zády dělala tyhle věci. Předem děkuji za reakce
@Vaja- Teja píše:
Dobrý den, chci znát názor objektivních lidí. Moje bývalá přítelkyně Terka, se semnou po několika letech po rozchodu začala scházet bez vědomí svého partnera, nikdy mu nepřiznala že jde za mnou, psala mi různé zprávy, chtěla po mě sex, několikrát byla u mě doma, stále vysílala signály k tomu že chce semnou spát a já se ptám jestli sem udělal správnou věc a všechno sem to poslal jejímu příteli a ten se s ní rozešel. A taky bych chtěl znát názor na to jestli je to nějak špatně z její strany když mu za zády dělala tyhle věci. Předem děkuji za reakce

Jsi čestný chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
4.7.23 13:12
@Vaja- Teja píše:
@vokishka já nikoho nepodváděl, já mu to několikrát psal co dělá jeho přítelkyně, jenže tam byl problém v tom že měla přístup do jeho mobilu takže zprávy mohla smazat dříve než si je přečetl. A další věc, nikde sem se stim člověkem nevyspal… Já mám svědomí čisté

Hlavně děkuj tomu nahoře, že je to už bývalá přítelkyně.

Jen tak mimochodem. Proč jste se rozešli?
Nebylo to oznámení motivováno takovou menší pomstičkou :cert:
Nebo jejího stávajícího ex-přítele považuješ za kamaráda.

Tento detail myslím značně změní pohled na danou věc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria