Nevěra partnerky s bývalým přítelem

2.7.23 09:39

Nevěra partnerky s bývalým přítelem

Dobrý den, chci znát názor objektivních lidí. Moje bývalá přítelkyně Terka, se semnou po několika letech po rozchodu začala scházet bez vědomí svého partnera, nikdy mu nepřiznala že jde za mnou, psala mi různé zprávy, chtěla po mě sex, několikrát byla u mě doma, stále vysílala signály k tomu že chce semnou spát a já se ptám jestli sem udělal správnou věc a všechno sem to poslal jejímu příteli a ten se s ní rozešel. A taky bych chtěl znát názor na to jestli je to nějak špatně z její strany když mu za zády dělala tyhle věci. Předem děkuji za reakce

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65226
2.7.23 09:46
@Vaja- Teja píše:
Dobrý den, chci znát názor objektivních lidí. Moje bývalá přítelkyně Terka, se semnou po několika letech po rozchodu začala scházet bez vědomí svého partnera, nikdy mu nepřiznala že jde za mnou, psala mi různé zprávy, chtěla po mě sex, několikrát byla u mě doma, stále vysílala signály k tomu že chce semnou spát a já se ptám jestli sem udělal správnou věc a všechno sem to poslal jejímu příteli a ten se s ní rozešel. A taky bych chtěl znát názor na to jestli je to nějak špatně z její strany když mu za zády dělala tyhle věci. Předem děkuji za reakce

jsi ubožák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65226
2.7.23 09:50
@smile_xxx píše:
Troll

troll a ubožák k tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.23 09:53

@vokishka ubožák? Tak to jo🤔 🤣kdyby vám někdo lhal přes rok, a pak by jste se dozvěděla od někoho pravdu, líbala by jste mu nohy za to že vám otevřel oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
2.7.23 09:58

No když se ti to tak nelíbilo, nikdo tě nenutil se s ní scházet. Nebo jsi tak nesvéprávný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65226
2.7.23 09:59
@Vaja- Teja píše:
@vokishka ubožák? Tak to jo🤔 🤣kdyby vám někdo lhal přes rok, a pak by jste se dozvěděla od někoho pravdu, líbala by jste mu nohy za to že vám otevřel oči

tak ty jsi toho chlapa celý rok podváděl taky, to ti nevadilo. Ale pak musíš strašně morálně jít bonzovat. To je pro mě ubohé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.23 10:05

@vokishka já nikoho nepodváděl, já mu to několikrát psal co dělá jeho přítelkyně, jenže tam byl problém v tom že měla přístup do jeho mobilu takže zprávy mohla smazat dříve než si je přečetl. A další věc, nikde sem se stim člověkem nevyspal… Já mám svědomí čisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.23 10:07

@mamule42 to máte pravdu, jenže já v tom neviděl nic špatného se vidět s bývalou, ale já jsem napsal jestli dáme sex apod, já to vše své přítelkyni řekl… Mám čisté svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
2.7.23 10:14

Hmm prázdninový nájezd nic moc teda. vAspon ty diskuze nepokládej jak děťátko z pomocné školy, je to pak moc okaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
2.7.23 10:15
@Vaja- Teja píše:
@mamule42 to máte pravdu, jenže já v tom neviděl nic špatného se vidět s bývalou, ale já jsem napsal jestli dáme sex apod, já to vše své přítelkyni řekl… Mám čisté svědomí

Aha, a to ti připadá normální, mít sex s bývalou a ještě to řekneš přítelkyni. A vůbec ji to nevadilo? Máš trochu pokřivené myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.7.23 10:16
@Vaja- Teja píše:

Asi překlep a má tam být nEpsal, viď?

Jinak - předvádíš chování a mentalitu zhrzené patnáctky :nevim:
Dospěj, pouštěj si do života lidi, se kterými máš kvalitní příjemné vztahy.
Scházet se v bytě s poblblou ex, která škemrá o sex a vzápětí na ni žalovat jejímu partnerovi je trapné.

edit: Biedronka, máš pravdu, mně nedocvaklo, že nastalo období nudících se školáků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.23 10:25

@mamule42 tak ještě jednou 🙄já s ní nic neměl, to psala ona mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
2.7.23 10:48

Lidé mají dospět k vlastnímu poznání, vlastním zkušenostem a na základě toho udělat vlastní závěry. Pokud jste si chtěl zachovat charakter, tak jste si měl držet odstup do doby, než se situace mezi nimi vyřeší. Vy jste ale pouhý žalovníček a tak jste jí napráskal. Pokud ta holka má rozum, tak s touto zkušeností o vás ztratí veškerý zájem.

@Vaja- Teja píše:
Dobrý den, chci znát názor objektivních lidí. Moje bývalá přítelkyně Terka, se semnou po několika letech po rozchodu začala scházet bez vědomí svého partnera, nikdy mu nepřiznala že jde za mnou, psala mi různé zprávy, chtěla po mě sex, několikrát byla u mě doma, stále vysílala signály k tomu že chce semnou spát a já se ptám jestli sem udělal správnou věc a všechno sem to poslal jejímu příteli a ten se s ní rozešel. A taky bych chtěl znát názor na to jestli je to nějak špatně z její strany když mu za zády dělala tyhle věci. Předem děkuji za reakce
  • Citovat
  • Upravit
59395
2.7.23 10:52

@Vaja- Teja dobře jsi udělal, její přítel měl možnost se sám rozhodnout :palec: Tohle doma nikdo nechce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí