Rychlé rande - Praha

459
1.7.23 08:56

Rychlé rande Praha

Ahoj holky, máte některá teď aktuální zkušenosti se speed datingem v Praze? U koho jste byli a jaké to bylo? Seznámili jste se tak některá? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra.B1
1.7.23 18:49

Zkusila jsem jednou agenturu Žwakovi. Sice mi nikdo do oka nepadl, ale bylo to fakt super a můžu jedině doporučit. Bylo to dost náročný, v kuse po 5 minutách a 10 nebo 12 chlapů… doporučuji napsat si poznámky a rovnou už zda ANO nebo NE. Protože po ty hodině už si nebudeš pamatovat vůbec nic. Já už jsem si nevybavovala ani obličeje kdo byl kdo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1160
1.7.23 18:58

Já mám čerstvou zkušenost, stejná agentura jako @Sandra.B1 a vlastně bych k tomu napsala i to stejné. Dost to uteče. Já jsem teda měla tři shody, přičemž se mi do této chvíle ozval jeden. Problém ale je, že za těch pět minut si řeknete opravdu prd, takže si sice vybavuju, o čem jsme se bavili, ale víceméně se o těch lidech za takovou chvíli nic nedozvíš. Doporučuji se bavit opravdu o základních tématech jako práce, škola, koníčky, když se s někým zapovídáš ohledně něčeho zajímavějšího, tak už se musíte protočit, ale vlastně pak právě zjistíš, že o nich pořádně nic základního nevíš. Já bych klidně vyrazila znovu, ale člověk nesmí mít úplně očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
1.7.23 20:23
@Sandra.B1 píše:
Zkusila jsem jednou agenturu Žwakovi. Sice mi nikdo do oka nepadl, ale bylo to fakt super a můžu jedině doporučit. Bylo to dost náročný, v kuse po 5 minutách a 10 nebo 12 chlapů… doporučuji napsat si poznámky a rovnou už zda ANO nebo NE. Protože po ty hodině už si nebudeš pamatovat vůbec nic. Já už jsem si nevybavovala ani obličeje kdo byl kdo :mrgreen:.

Díky za odpověď. Zvažuji prave Zwakovi a nebo Motýl- možná i oboji. A takže jsi nikoho neoznacila? Jaký tam byli chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
1.7.23 20:24
@deniiina píše:
Já mám čerstvou zkušenost, stejná agentura jako @Sandra.B1 a vlastně bych k tomu napsala i to stejné. Dost to uteče. Já jsem teda měla tři shody, přičemž se mi do této chvíle ozval jeden. Problém ale je, že za těch pět minut si řeknete opravdu prd, takže si sice vybavuju, o čem jsme se bavili, ale víceméně se o těch lidech za takovou chvíli nic nedozvíš. Doporučuji se bavit opravdu o základních tématech jako práce, škola, koníčky, když se s někým zapovídáš ohledně něčeho zajímavějšího, tak už se musíte protočit, ale vlastně pak právě zjistíš, že o nich pořádně nic základního nevíš. Já bych klidně vyrazila znovu, ale člověk nesmí mít úplně očekávání.

Také diky za odpoved. A z těch 3 shod se ozval jen jeden? Hm, to je taky divne :think: a s tím jedním, co se ozval ještě někam vyrazis? Jací tam byli chlapi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
1.7.23 20:37
@Kristyna19866 píše:
Díky za odpověď. Zvažuji prave Zwakovi a nebo Motýl- možná i oboji. A takže jsi nikoho neoznacila? Jaký tam byli chlapi?

Označila, mela jsem 3 shody. Začala jsem se pak scházet jenom s 1. Byl to fajn chlapík, ale nebylo to ono. Překvapilo mě, že tam byli fakt normální a sympaticky chlapi. Vysloveně divny tam nebyl nikdo. A jeden cizinec, co mluvil jen anglicky. Bylo tam dost ajťáků, ale fešáků. Jeden na mě působil trochu zoufale, že nemůže žádnou ženu najít. A jeden k tomu přistupoval jak k výběru ponožek. Ale jinak fajn :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
1.7.23 20:40
@Kristyna19866 píše:
Také diky za odpoved. A z těch 3 shod se ozval jen jeden? Hm, to je taky divne :think: a s tím jedním, co se ozval ještě někam vyrazis? Jací tam byli chlapi? ;)

Myslím že člověk úplně nestíhá scházet se dále se 3 chlapama najednou, spis asi proto… ;)

• Citovat
  • Upravit
459
1.7.23 20:45
@Sandra.B1 píše:
Označila, mela jsem 3 shody. Začala jsem se pak scházet jenom s 1. Byl to fajn chlapík, ale nebylo to ono. Překvapilo mě, že tam byli fakt normální a sympaticky chlapi. Vysloveně divny tam nebyl nikdo. A jeden cizinec, co mluvil jen anglicky. Bylo tam dost ajťáků, ale fešáků. Jeden na mě působil trochu zoufale, že nemůže žádnou ženu najít. A jeden k tomu přistupoval jak k výběru ponožek. Ale jinak fajn :lol:

Aha, ajťák by mi nevadil ;) a fešák k tomu, hmm :dance: x
Zkusíš to ještě nebo už jsi našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
1.7.23 20:55
@Kristyna19866 píše:
Aha, ajťák by mi nevadil ;) a fešák k tomu, hmm :dance: x
Zkusíš to ještě nebo už jsi našla?

Možná v budoucnu zase někdy ;). Ja jsem tam šla, protože jsem byla čerstvě po rozchodu, jenže to bylo moc unahlene a brzy a my se zase dali dohromady :zed: :kytka:. Ale je to takové na vodě, tak se uvidí ;)

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
1.7.23 20:56

Znám jednu, ta to zvládá. Ráno před prací, v poledne o přestávce a večer po práci. A nežije si vůbec špatně. Leč, kdo ví, jaký průběh ty schůzky asi mají… :mrgreen:

@Sandra.B1 píše:
Myslím že člověk úplně nestíhá scházet se dále se 3 chlapama najednou, spis asi proto… ;)
  • Citovat
  • Upravit
459
1.7.23 20:57
@Sandra.B1 píše:
Možná v budoucnu zase někdy ;). Ja jsem tam šla, protože jsem byla čerstvě po rozchodu, jenže to bylo moc unahlene a brzy a my se zase dali dohromady :zed: :kytka:. Ale je to takové na vodě, tak se uvidí ;)

Aha, tak spis držím pesti, aby jsi tam už jit nemusela a vztah vám klapal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
1.7.23 20:57

Tak na to bacha, Titanic byl také na vodě.

@Sandra.B1 píše:
Možná v budoucnu zase někdy ;). Ja jsem tam šla, protože jsem byla čerstvě po rozchodu, jenže to bylo moc unahlene a brzy a my se zase dali dohromady :zed: :kytka:. Ale je to takové na vodě, tak se uvidí ;)
  • Citovat
  • Upravit
1160
1.7.23 20:58
@Kristyna19866 píše:
Také diky za odpoved. A z těch 3 shod se ozval jen jeden? Hm, to je taky divne :think: a s tím jedním, co se ozval ještě někam vyrazis? Jací tam byli chlapi? ;)

Ozval se ten, od kterého jsem to čekala nejméně :mrgreen: jeden tam se mnou pak ještě chvíli zůstal a kecali jsme, ale ten se neozval. A s tím co se ozval jsem zjistili, že teď to asi úplně nedáme dohromady časově, máme volno úplně naopak, takže těžko říct. Ale asi mě to nějak netíží, přišel mi fajn, ale spíš kamarádsky a taky jsem to u něj zaškrtla (u této agentury označuješ u shody kategorie seznámení-kamarádství-sport a pokud máte shodu, ten druhý je uvidí). Chlapi tam byli vesměs normální, nikdo mě vyloženě nenadchnul ani neodpudil, ale u některých jsem věděla hned co otevřeli pusu, že to asi nebude ono :mrgreen: z odvětví tam mělo určitě největší zastoupení IT. Jak říkám, člověk tam nemá asi moc co ztratit, maximálně tu hodinu času. Vyzkoušej to a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
1.7.23 21:05
@deniiina píše:
Ozval se ten, od kterého jsem to čekala nejméně :mrgreen: jeden tam se mnou pak ještě chvíli zůstal a kecali jsme, ale ten se neozval. A s tím co se ozval jsem zjistili, že teď to asi úplně nedáme dohromady časově, máme volno úplně naopak, takže těžko říct. Ale asi mě to nějak netíží, přišel mi fajn, ale spíš kamarádsky a taky jsem to u něj zaškrtla (u této agentury označuješ u shody kategorie seznámení-kamarádství-sport a pokud máte shodu, ten druhý je uvidí). Chlapi tam byli vesměs normální, nikdo mě vyloženě nenadchnul ani neodpudil, ale u některých jsem věděla hned co otevřeli pusu, že to asi nebude ono :mrgreen: z odvětví tam mělo určitě největší zastoupení IT. Jak říkám, člověk tam nemá asi moc co ztratit, maximálně tu hodinu času. Vyzkoušej to a uvidíš.

Ano, já to zkusim. Už vybiram termin :dance: a zkoušíš i nějaké seznamky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.7.23 21:10
@Kristyna19866 píše:
Ano, já to zkusim. Už vybiram termin :dance: a zkoušíš i nějaké seznamky a tak?

Seznamky už vůbec, na tinderu jsem byla dost dlouho a nic dobrého mi to nepřineslo a vracet se tam nechci. Naposledy jsem zkoušela bumble, což je jako tinder, ale ženská tam musí napsat první a přišlo mi, že to tady není tolik rozšířené, protože tam byli vesměs samí cizinci-turisti. Speed dating jsem brala tak, že půjdu a uvidím a teď vlastně ani netuším, jestli mám vůbec chuť se nějak seznamovat. Každopádně kdyby na to došlo, zkusím to spíš organicky. Tak přeju, ať to dobře dopadne a jsi spíš mile překvapena než nemile :kytka: potom dej určitě taky vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí