Kdo to zná?

Anonymní
30.6.23 19:30

Kdo to zná??

Opustil mě ex kvůli jiné před rokem ale dá se řict že vycházíme dobře… Mám ale takový problém; když mi nenapíše (14 dní a více, zaçne se mi po něm stýskat, že nevím jestli je ok, někdy z toho mám uzkost) a když mi pak napíše, tak se mi vybaví to zlé a chybět mi přestane. U něho jsem vypozorovala to podobné. Když mu nenapíšu je nadprůměrně milý a když jo, odměřený. Čím se toto děje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
30.6.23 19:34

Je to blb, co chce, abys dolézala. Když nepřijdeš, začne být milý, abys měla potřebu přijít. Když se ozveš první, je na koni a chová se jak blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
30.6.23 19:36

No to je jednoduché. Chlapi rádi dolézají za ženskýma, co jim ani neodpoví. Ty, co jím píšou, mají často na háku. V tvém případě nerozumím tomu, proč se s ním bavíš a píšeš mu a proč toto vůbec řešíš, když jste rok od sebe a on má jinou. Upřímně se i jemu divím že se s tebou baví a píše ti. Neříkám občas, kdyby jste se potkali, že prohodíme pár slov, ale toto… Ty to nemáš vyřešené a zbytečně doufáš a trápíš se. Odstřihni se, proboha, už od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 19:44
@KeckaJ píše:
Je to blb, co chce, abys dolézala. Když nepřijdeš, začne být milý, abys měla potřebu přijít. Když se ozveš první, je na koni a chová se jak blb.

toto je nějaký ověřený vzorec na takové blby?? dělá to hodně mužů??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.23 19:48
@PerličkaM. píše:
No to je jednoduché. Chlapi rádi dolézají za ženskýma, co jim ani neodpoví. Ty, co jím píšou, mají často na háku. V tvém případě nerozumím tomu, proč se s ním bavíš a píšeš mu a proč toto vůbec řešíš, když jste rok od sebe a on má jinou. Upřímně se i jemu divím že se s tebou baví a píše ti. Neříkám občas, kdyby jste se potkali, že prohodíme pár slov, ale toto… Ty to nemáš vyřešené a zbytečně doufáš a trápíš se. Odstřihni se, proboha, už od něj.

S tímto nesouhlasím. Chodím a hledám jiného partnera, s tím problém nemám. Jen jsem ještě neměla štěstí. Můj názor je takový, že když se dva rozejdou, přece kvůli tomu hnusnýmu na konci nezapomenu na ty hezky prožité roky. Posunul mě dál a něco mě naučil, jsem díky němu lepším člověkem. Teď jen zjišťuji, zda si ho mám nechat v životě dál či ne, zda za to stojí

• Citovat
  • Upravit
2650
30.6.23 19:48
@Anonymní píše:
toto je nějaký ověřený vzorec na takové blby?? dělá to hodně mužů??

Jako jo… Je jich víc. Ne jen ten tvůj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 19:51
@KeckaJ píše:
Jako jo… Je jich víc. Ne jen ten tvůj…

A k čemu jim to je??

• Citovat
  • Upravit
10928
30.6.23 20:03
@PerličkaM. píše:
No to je jednoduché. Chlapi rádi dolézají za ženskýma, co jim ani neodpoví. Ty, co jím píšou, mají často na háku. V tvém případě nerozumím tomu, proč se s ním bavíš a píšeš mu a proč toto vůbec řešíš, když jste rok od sebe a on má jinou. Upřímně se i jemu divím že se s tebou baví a píše ti. Neříkám občas, kdyby jste se potkali, že prohodíme pár slov, ale toto… Ty to nemáš vyřešené a zbytečně doufáš a trápíš se. Odstřihni se, proboha, už od něj.

Nechava si furt zadni vratka…podle me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 20:16
@DandátkoP píše:
Nechava si furt zadni vratka…podle me…

Tak dlouho? To pochybuji, nedává to smysl, opustil mě tak by měl být nejvíc zamilovaný

• Citovat
  • Upravit
37120
30.6.23 20:28
@Anonymní píše:
Opustil mě ex kvůli jiné před rokem ale dá se řict že vycházíme dobře… Mám ale takový problém; když mi nenapíše (14 dní a více, zaçne se mi po něm stýskat, že nevím jestli je ok, někdy z toho mám uzkost) a když mi pak napíše, tak se mi vybaví to zlé a chybět mi přestane. U něho jsem vypozorovala to podobné. Když mu nenapíšu je nadprůměrně milý a když jo, odměřený. Čím se toto děje?

Proč jsi s ním v kontaktu když z něho máš uzkosti? Odstřihni kontakt dokud se z toho nevzpamatujes a bude to to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
30.6.23 20:32
@Anonymní píše:
A k čemu jim to je??

Pocit moci? Já fakt nevím. Od přírody jsou to lovci, tak třeba se jim to líbí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 20:39
@JancaS84 píše:
Proč jsi s ním v kontaktu když z něho máš uzkosti? Odstřihni kontakt dokud se z toho nevzpamatujes a bude to to jedno.

Vysvětlím. Na začátku jsem z toho byla špatná a je jasné že by bylo jednodužší ho vymazat ze života. Ale postupem času se mi začalo líbit, že z té bolesti se stala moje síla, přestala ze mě být žárlivka a víc si vážim lidí které kolem sebe mám. Líbi se mi už i ta samota, žiji si podle sebe. A konkretně na kontaktu s ním se mi líbí to, že máme plno společných témat, rozšiřuje mi obzory a jsem po setkání nabitá pozitivní energií. Nežarlim na něj a přeji mu štěstí

• Citovat
  • Upravit
15332
30.6.23 20:39

Ja tedy musim byt s tim šmejdem v kontaktu kvuli detem.. ale normalne bych mu tedy nic nevypisovala.. maximalne bych mu psala, ze je to šmejd :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
30.6.23 20:49

A proč mu teda pořád píšeš, když si našel jinou?
Já bych mu po tom, co mě zklamal neměla už žádnou
potřebu ho kontaktovat.
Lichotí mu, že po něm stále toužíš a máš potřebu se mu připomínat.
Neponižuj se a snaž se na něj zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí