Podvedl mě před svatbou

Anonymní
30.6.23 17:43

Podvedl mě před svatbou

Doufala jsem, že tohle nebudu muset nikdy řešit, nicméně dnes jsem zjistila, že mě partner v práci podvedl. Máme dvouletého syna, před svatbou. Mám pocit, že se mi život sesypal pod rukama. Po zjištění se mi přítel začal omlouvat, že mi to nechtěl říct proto, že mi nechtěl ublížit, že měl tenkrát zatmění, protože jsme měli ve vztahu krizi a jí si prý vylíval srdíčko. Řekl mi, že se jen líbali, že spolu nespali, ale já ani sama nevím, jestli mu to věřím. Ihned jsem ho požádala, ať si sbalí věci a jde pryč… do toho mi zavolala tchyně, v tu nejméně vhodnou situaci, já úplně zrdcená, tak jsem jí to vyklopila (máme spolu hodně hezký vztah). Fakt nevím, co mám dělat. Odpustit? Neodpustit? Tohle si syn nezasloužil…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8533
30.6.23 17:48
@Anonymní píše:
Doufala jsem, že tohle nebudu muset nikdy řešit, nicméně dnes jsem zjistila, že mě partner v práci podvedl. Máme dvouletého syna, před svatbou. Mám pocit, že se mi život sesypal pod rukama. Po zjištění se mi přítel začal omlouvat, že mi to nechtěl říct proto, že mi nechtěl ublížit, že měl tenkrát zatmění, protože jsme měli ve vztahu krizi a jí si prý vylíval srdíčko. Řekl mi, že se jen líbali, že spolu nespali, ale já ani sama nevím, jestli mu to věřím. Ihned jsem ho požádala, ať si sbalí věci a jde pryč… do toho mi zavolala tchyně, v tu nejméně vhodnou situaci, já úplně zrdcená, tak jsem jí to vyklopila (máme spolu hodně hezký vztah). Fakt nevím, co mám dělat. Odpustit? Neodpustit? Tohle si syn nezasloužil…

Kdy máte svatbu?
Jakou krizi jste měli? O co šlo? Aby další krizi neřešil podobně. Každopádně dej si teď čas, jestli je svatba za chvili, popřemýšlej nad odložením…..a co ti na to řekla tchýně?

Příspěvek upraven 30.06.23 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35890
@Anonymní píše:

Kvůli jedné líbačce rozbíjet rodinu a ještě to za tepla vyslepicit tchýni :roll:
Zklidni se. Vydychej to a rozumne si promluvte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797

A jak je to dlouho? Jak jsi to zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 17:55

Tuším to od začátku týdne, přiznal se mi až dneska. Měli jsme problém v posteli. Táhlo se to několik měsíců. Já rodinu nerozvracím, poslala jsem ho pryč, protože teď potřebuju čas, urovnat si myšlenky. Tchyně drží při mně, prý kdybych cokoliv potřebovala, je tady. Jenže pořád nevím, jestli vím celou pravdu. Viděla jsem zprávu, co mu ONA napsala a úplně asi neodpovídá tomu, co mi řekl. Nevím, jestli jí třeba napsat a zeptat se, co se stalo…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.6.23 17:58

Pokud bych o toho chlapa hodne stala, tak libani, bych asi odpustila…sex ale ani nahodou.
A dostal by posledni sanci, dalsi uz ne. Ale ja se taky obcas takhle s nekym libala, kdyz jsem byla jeste s ex a nic to neznamenalo, jen sila okamziku, druhy den jsem o tom nevedela, ani jsem na dotycneho nijak nemyslela, nekdy se to stane, clovek ani nevi jak :nevim: :oops: Postel uz je pak samozrejme neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
@Anonymní píše:
Tuším to od začátku týdne, přiznal se mi až dneska. Měli jsme problém v posteli. Táhlo se to několik měsíců. Já rodinu nerozvracím, poslala jsem ho pryč, protože teď potřebuju čas, urovnat si myšlenky. Tchyně drží při mně, prý kdybych cokoliv potřebovala, je tady. Jenže pořád nevím, jestli vím celou pravdu. Viděla jsem zprávu, co mu ONA napsala a úplně asi neodpovídá tomu, co mi řekl. Nevím, jestli jí třeba napsat a zeptat se, co se stalo…

Proc se v tom vrtas? Pokud to před delší dobou, neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Tajemnadama píše:
Proc se v tom vrtas? Pokud to před delší dobou, neřeš to.

Je to asi měsíc.

• Citovat
  • Upravit
@Anonymní píše:
Tuším to od začátku týdne, přiznal se mi až dneska. Měli jsme problém v posteli. Táhlo se to několik měsíců. Já rodinu nerozvracím, poslala jsem ho pryč, protože teď potřebuju čas, urovnat si myšlenky. Tchyně drží při mně, prý kdybych cokoliv potřebovala, je tady. Jenže pořád nevím, jestli vím celou pravdu. Viděla jsem zprávu, co mu ONA napsala a úplně asi neodpovídá tomu, co mi řekl. Nevím, jestli jí třeba napsat a zeptat se, co se stalo…

Moc mě mrzí, co tě potkalo. :hug: Jí bych nepsala, buď ti nic neřekne nebo se nejdřív ve verzi zesynchronizuje s ním. Popravdě se vůbec nedivím, že to z tebe před tchyní v tom šoku vyletělo. A - s určitou škodolibostí vůči záletníkovi - jen ať to ví. :mrgreen:

Jak jsi to zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
30.6.23 17:59
@Anonymní píše:

Nebud hloupa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
30.6.23 18:01

Já bych se okamžitě rozešla… byl ti prostě nevěrný a žádný že nebyl sex.. I líbání je nevěra… Co bude dělat až budete mít další nějakou krizi? A věř že bude, v každém vztahu to není pořád sluníčkové? To se s ní rovnou vyspí ne? A pak už bude složité se rozvádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
30.6.23 18:02
@Tajemnadama píše:
Proc se v tom vrtas? Pokud to před delší dobou, neřeš to.

I kdyby to bylo delší dobu tak neznamená, že se to nebude opakovat, bohužel. Alespoň tak to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.6.23 18:03
@Anonymní píše:

V tomhle pripade bych verila sms od ni, ona nema duvod si vynyslet.
A psat bys ji chtela proc? Aby ses ponizila jeste vic, nez te ponizili oni dva? Res to jen s nim, ona se jen veze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 18:04
@broskvová zmrzlina píše:
Moc mě mrzí, co tě potkalo. :hug: Jí bych nepsala, buď ti nic neřekne nebo se nejdřív ve verzi zesynchronizuje s ním. Popravdě se vůbec nedivím, že to z tebe před tchyní v tom šoku vyletělo. A - s určitou škodolibostí vůči záletníkovi - jen ať to ví. :mrgreen:Jak jsi to zjistila?

Já bych tchyni stejně volala, zítra je rodinná oslava a úplně nejsem ve stavu, kdy bych byla schopná dělat, že je všechno v pohodě. Měla jsem vymyšlenou verzi s nevolností, ale nakonec to ten nahoře chtěl, ať to dopadne jinak. Zhruba ten měsíc jsem měla takové divné myšlenky. A většinou vždycky, když mám takové tušení, tak se něco fakt děje. Tak jsem mu sprostě vlezla do telefonu, když byl ve sprše. Ihned jsem na něj uhodila, ale bavila jsem se s ním slušně. Jenže pořád mi nedávala smysl verze, co říkal vs. zpráva, co mu poslala. Až dneska to vysypal. A ani teď si nemyslím, že mi řekl všechno…

• Citovat
  • Upravit
30.6.23 18:05

On se koukl na jinou! a líbali se! a možná nejen to! svět se mi zhroutil!… kdysi lidi přežili koncentráky, dneska jsou po líbačce zralí na psychologa a párovou terapii…

Nezbývá než popřát aby sis užila roli samoživitelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí