Kdo to zná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17329
1.7.23 00:14
@Lorre píše:
Tak to sem se vůbec nic nedozvěděl :mrgreen:

To je právě ono.
Bohužel, my si to jiskřeni můžeme
představovat jen na dálku.
Nezbývá nic jiného, než zapojit vlastní fantazii.
Tak přeji krásné sny. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
1.7.23 18:11
@Lorre píše:
Rezignovat ne, jen do toho nemusíš dávat tolik úsilí 8). To je mnohem pohodlnější

myslíš že když jednou za tejden napíšu, že je to velký úsilí? no pohodlný to určitě je :D zase na druhou stranu když se osobně vidíme, tak do toho dávam veškerý úsilí, co mi síly stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
1.7.23 18:37
@Lorre píše:
No :lol:, a pak toužíš po víc a viiic, co? 8)

jistěže :P ideálně tak obden by i stačilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.7.23 18:40
@Lorre píše:
Z čeho si vyvodila takovou ptakovinu? :D

Chces tim rict, ze te ignoruji zbytecne…? :cert: Sakra :mrgreen:

Jinak zakladatelko, podle meho je to zvyk…ze o sobe potrebujete vedet…je to asi do jiste miry normalni, zvlast, pokud jste spolu byli dlouho..ono to casem ustoupi uplne a napisete si max na narozeniny ;) Ja to tak mela temer se vsemi muzi po rozchodu…ze jsme zustali v kontaktu, ale postupne to vzdycky slablo. Ale dodnes si s kazdym ex, obcas napisu :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
1.7.23 18:53
@Lorre píše:
No mě tedy když žena ignoruje, tak to beru tak, že nemá tedy zájem a uz ji nebudu psát :D. Na hry na ledovou královnu pěkně prdím :P

Vsak jsem si delala srandu…ja myslim, ze tohle funguje jen na urcite druhy muzu…hlavne ty lovce, ty to vzpruzi :mrgreen: Ale normalni chlap si rekne, jak pises, ze asi nema zajem a nevnucuje se…ja to mam teda taky tak. Akorat, ze my zeny, ne vzdy nepiseme proto, ze by jsme nemely zajem…nekdy samozrejme ano, ale vetsinou je treba sledovat ty okolnosti…ja treba, kdyz jsem nastvana, tak nekdy mlcim, ale presne jak pises, vy chlapi tohle moc nechapete a ma to efekt nula :lol: U milence se mi osvedcilo, rikat vse narovinu…to on vetsinou prijme a vyrikame si to.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
1.7.23 20:40
@Lorre píše:
Jak kdo no. Já to zrovna poznám i na dálku, že je žena uražená… natož v realitě :D. Vnímavost je jedna z mála mých silných stránek :mrgreen:

No tak on tohle asi pozna kazdej chlap :mrgreen: Teda u me urcite :lol: Protoze cumim jak bejk :lol: A na dalku to taky asi lze vycitit, kdyz si clovek s nekym pise a on se odmlci pote, co tomu predchazela treba neprijemna konverzace…i kdyz je pravda, ze nekdy staci neskodna poznamka a chlap vubec nevi, ktera bije :lol: Jako treba v pripade te Ciny, kdy mi milenec napsal, ze by si ji nedal a ja se na hodinu odmlcela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
1.7.23 20:57
@Lorre píše:
Jojo na mě si taky byla slušně uražená :lol:. Bych se nedivil, kdyby ses v tu chvíli proměnila v Hulka

Jo ale tobe jsem to rekla, jemu ne, tak asi tapal, co se stalo :lol: No vypadala jsem asi nebezpecne :mrgreen: Jeste mit v ruce kuchynsky nuz, tak jsem jak z hororu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky