Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak dlouho? To pochybuji, nedává to smysl, opustil mě tak by měl být nejvíc zamilovaný
A co by ne. Byla jsem stejná, když jsem byla mladá…nejsem na to pyšná, ale by to tak. Naštěstí je tohle dlouho za mnou. Vyprdni se na něj, nestojí ti za to. ![]()
@Lorre píše:
Zvyšuje si ego, vlastní cenu, tím, že o neho furt máš zájem. Já sem popravdě zažil něco podobného - jedna holka po mě toužila, já ji nechtěl, ale zároveň sem si ji nepochopitelne držel v životě. Libil se mi obdiv a že ji zajímám, ale zároveň sem si ji nechtěl pustit k tělu. Předpokládám, že u něho se odehrává něco podobného, příp. Si tě drží pro případ nouze
Tohle si vytisknu a někam pověsim.. kéž by to pomohlo 🙏
@Lorre píše:
Zvyšuje si ego, vlastní cenu, tím, že o neho furt máš zájem. Já sem popravdě zažil něco podobného - jedna holka po mě toužila, já ji nechtěl, ale zároveň sem si ji nepochopitelne držel v životě. Libil se mi obdiv a že ji zajímám, ale zároveň sem si ji nechtěl pustit k tělu. Předpokládám, že u něho se odehrává něco podobného, příp. Si tě drží pro případ nouze
Děkuji za názor chlapa. Moc mě nepotěšil. Doufala jsem, že to bere jako já a že mě má v životě kvůli toho že si rozumíme a jako dobrou kamarádku. Náš vztah byl o tom že jsme si byli nejlepšími přáteli a té vášně tam po roce moc nebylo. proto jsem si myslela, že lze navázat na to přatelství. Chlapi takhle nepřemyšlí a většina to má jak pišeš? Pokud ano, tak v tom zůstavat nechci. Pokud se přímo zeptám a bylo by to jak říkáš, stejně bude tvrdit opak. už jsem se popravdě jednou ptala na něco podobného, z jakého důvodu se se mnou baví on. Odpověď byla, že pro něj jsou přátelé skoro stejně důležití jako vztah. I když když jsme ty léta byli spolu, tak tedy za přateli moc nechodil
@Lorre píše:
Abys zavrhla všecky chlapy?
stačil by jeden.. když to vidim tak mam sto chutí to vzdát, ale to by bylo moc jednoduchý
@Lorre píše:
Z čeho si vyvodila takovou ptakovinu?
Věř tomu nebo ne, ale je to pravda.
Mám to vyzkoušené. A podotýkám, o žádnou hru mi nikdy nešlo.
Kazdý chlap to moc dobře pozná a ví, že je to snadná kořist bez sebemenší námahy.
@Lorre píše:
Jestli to tedy dobré chápu, tak podle toho co říkáte, tak chlap si musí onu ženu urvat, ulovit sám, jinak si ji nikdy nebude vážit a nic z toho nebude?Já sem teda rád, že projeví zájem první a nemusím se pak jak trapak vtirat a zjišťovat, jestli se jí vůbec nějak líbím
. Ale je fakt, že to je velmi subjektivní přístup. Nicmene není to ve skutečnosti spis tak, že bali žena a ten chlap má jen ten pocit balice?
Máš absolutní pravdu, alespoň co se mě týká.
Pokud mě někdo něčím zaujme, tak mu to dám náležitě najevo.
Každý normální muž to vycítí i beze slov. ![]()
@Anonymní píše:
Vysvětlím. Na začátku jsem z toho byla špatná a je jasné že by bylo jednodužší ho vymazat ze života. Ale postupem času se mi začalo líbit, že z té bolesti se stala moje síla, přestala ze mě být žárlivka a víc si vážim lidí které kolem sebe mám. Líbi se mi už i ta samota,žiji si podle sebe. A konkretně na kontaktu s ním se mi líbí to, že máme plno společných témat, rozšiřuje mi obzory a jsem po setkání nabitá pozitivní energií. Nežarlim na něj a přeji mu štěstí
Hele, ja bych s tou ezo prehnanou pozitivitou trochu pribrzdila. Neprehanej to a rozhodne nedelej veci, ktere ti nedelaji dobre, jen proto, ze „se to tak ted dela“.
Mas z nej uzkosti, venujes mu prilis mnoho casu a energie, ja bych to zabalila a odstrihla ho, tohle fakt nemas zapotrebi.
Příspěvek upraven 30.06.23 v 23:28
@Lorre píše:
možná to vycítí. Já když sem byl vážně mladý, tak sem dostal párkrát právě takovou ‚nabidku‘ od ženy, ale tehdy mi to vůbec nedocvaklo
. Teď si říkám ježíš ty si vul, takový šance si měl
Já slyšel teorii, že muž ma iniciovat 2/3 akci, žena zbytek, aby to bylo jakože vyrovnaný. To by třeba na mě sedělo…
No, v tomto případě záleží natom, jakou ženu potkáš.
Přece jenom nejsme všechny stejné. ![]()
@Lorre píše:
Tím chceš říct, že si lovkyně a iniciátorka?
Tak ne úplně vždy a s kýmkoliv.
Záleží na tom prvotním vzájemném jiskření. ![]()