Kdo to zná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10928
30.6.23 20:51
@Anonymní píše:
Tak dlouho? To pochybuji, nedává to smysl, opustil mě tak by měl být nejvíc zamilovaný

A co by ne. Byla jsem stejná, když jsem byla mladá…nejsem na to pyšná, ale by to tak. Naštěstí je tohle dlouho za mnou. Vyprdni se na něj, nestojí ti za to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
30.6.23 22:25
@Lorre píše:
Zvyšuje si ego, vlastní cenu, tím, že o neho furt máš zájem. Já sem popravdě zažil něco podobného - jedna holka po mě toužila, já ji nechtěl, ale zároveň sem si ji nepochopitelne držel v životě. Libil se mi obdiv a že ji zajímám, ale zároveň sem si ji nechtěl pustit k tělu :). Předpokládám, že u něho se odehrává něco podobného, příp. Si tě drží pro případ nouze

Tohle si vytisknu a někam pověsim.. kéž by to pomohlo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 22:28
@Lorre píše:
Zvyšuje si ego, vlastní cenu, tím, že o neho furt máš zájem. Já sem popravdě zažil něco podobného - jedna holka po mě toužila, já ji nechtěl, ale zároveň sem si ji nepochopitelne držel v životě. Libil se mi obdiv a že ji zajímám, ale zároveň sem si ji nechtěl pustit k tělu :). Předpokládám, že u něho se odehrává něco podobného, příp. Si tě drží pro případ nouze

Děkuji za názor chlapa. Moc mě nepotěšil. Doufala jsem, že to bere jako já a že mě má v životě kvůli toho že si rozumíme a jako dobrou kamarádku. Náš vztah byl o tom že jsme si byli nejlepšími přáteli a té vášně tam po roce moc nebylo. proto jsem si myslela, že lze navázat na to přatelství. Chlapi takhle nepřemyšlí a většina to má jak pišeš? Pokud ano, tak v tom zůstavat nechci. Pokud se přímo zeptám a bylo by to jak říkáš, stejně bude tvrdit opak. už jsem se popravdě jednou ptala na něco podobného, z jakého důvodu se se mnou baví on. Odpověď byla, že pro něj jsou přátelé skoro stejně důležití jako vztah. I když když jsme ty léta byli spolu, tak tedy za přateli moc nechodil

• Citovat
  • Upravit
2601
30.6.23 22:34
@Lorre píše:
Abys zavrhla všecky chlapy? :mrgreen:

stačil by jeden.. když to vidim tak mam sto chutí to vzdát, ale to by bylo moc jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17365
30.6.23 22:38
@Lorre píše:
Z čeho si vyvodila takovou ptakovinu? :D

Věř tomu nebo ne, ale je to pravda.
Mám to vyzkoušené. A podotýkám, o žádnou hru mi nikdy nešlo.
Kazdý chlap to moc dobře pozná a ví, že je to snadná kořist bez sebemenší námahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17365
30.6.23 23:20
@Lorre píše:
Jestli to tedy dobré chápu, tak podle toho co říkáte, tak chlap si musí onu ženu urvat, ulovit sám, jinak si ji nikdy nebude vážit a nic z toho nebude? :) Já sem teda rád, že projeví zájem první a nemusím se pak jak trapak vtirat a zjišťovat, jestli se jí vůbec nějak líbím :lol:. Ale je fakt, že to je velmi subjektivní přístup. Nicmene není to ve skutečnosti spis tak, že bali žena a ten chlap má jen ten pocit balice? :mrgreen:

Máš absolutní pravdu, alespoň co se mě týká.
Pokud mě někdo něčím zaujme, tak mu to dám náležitě najevo.
Každý normální muž to vycítí i beze slov. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.6.23 23:25
@Anonymní píše:
Vysvětlím. Na začátku jsem z toho byla špatná a je jasné že by bylo jednodužší ho vymazat ze života. Ale postupem času se mi začalo líbit, že z té bolesti se stala moje síla, přestala ze mě být žárlivka a víc si vážim lidí které kolem sebe mám. Líbi se mi už i ta samota,žiji si podle sebe. A konkretně na kontaktu s ním se mi líbí to, že máme plno společných témat, rozšiřuje mi obzory a jsem po setkání nabitá pozitivní energií. Nežarlim na něj a přeji mu štěstí

Hele, ja bych s tou ezo prehnanou pozitivitou trochu pribrzdila. Neprehanej to a rozhodne nedelej veci, ktere ti nedelaji dobre, jen proto, ze „se to tak ted dela“.
Mas z nej uzkosti, venujes mu prilis mnoho casu a energie, ja bych to zabalila a odstrihla ho, tohle fakt nemas zapotrebi.

Příspěvek upraven 30.06.23 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17365
30.6.23 23:32
@Lorre píše:
možná to vycítí :lol:. Já když sem byl vážně mladý, tak sem dostal párkrát právě takovou ‚nabidku‘ od ženy, ale tehdy mi to vůbec nedocvaklo :lol:. Teď si říkám ježíš ty si vul, takový šance si měl :mrgreen:
Já slyšel teorii, že muž ma iniciovat 2/3 akci, žena zbytek, aby to bylo jakože vyrovnaný. To by třeba na mě sedělo… :)

No, v tomto případě záleží natom, jakou ženu potkáš.
Přece jenom nejsme všechny stejné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17365
1.7.23 00:01
@Lorre píše:
Tím chceš říct, že si lovkyně a iniciátorka? 8)

Tak ne úplně vždy a s kýmkoliv.
Záleží na tom prvotním vzájemném jiskření. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí