První orgazmus

16
1.7.23 05:53

První orgazmus

Trošku to okořeníme. Vzpomínáte na váš první orgazmus v životě? Nemyslím jen s partnerem ale i sami se sebou. Co jste si říkali byli jste spokojeny s požitkem nebo vykuleni co to je? A druhá otázka jak se při orgazmu projevujete a teď už mě zajímá spíš s chlapem jak to prožívate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12474
1.7.23 06:02

Ano, myslel jsem si, ze jsem se pocural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
1.7.23 06:23
@XxXJa píše:
Trošku to okořeníme. Vzpomínáte na váš první orgazmus v životě? Nemyslím jen s partnerem ale i sami se sebou. Co jste si říkali byli jste spokojeny s požitkem nebo vykuleni co to je? A druhá otázka jak se při orgazmu projevujete a teď už mě zajímá spíš s chlapem jak to prožívate.

Jasně, úchylovi, co zde je chvíli, budem popisovat naše intimnosti. :mrgreen: ať žijou prázdniny, to zas budou dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
1.7.23 06:26
@alisekR píše:
Jasně, úchylovi, co zde je chvíli, budem popisovat naše intimnosti. :mrgreen: ať žijou prázdniny, to zas budou dva měsíce.

A mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
1.7.23 07:32
@Ploskutáček píše:
A mne?
:mrgreen: ty nejsi nováček, ale ty seš neptal :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.7.23 07:49
@Ploskutáček píše:
A mne?

ty jsi stejny zoufaly uchyl jak zakladatel :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
1.7.23 07:59
@Nenitamduch píše:

Dik za kompliment, ja vedel, ze te vzrusuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18057
1.7.23 08:56
@Nenitamduch píše:

A to jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
1.7.23 09:36
@alisekR píše:

Ten úchyl už má ale sedm srdíček!

Mimochodem, pište orgasmus se „s“, pokud tazatel nevyrůstal za První republiky a nežral „presidentskou bábovku“, neznažil bych se půzobit jako učenec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
1.7.23 10:25

Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák. :lol: Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí. :mrgreen: S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
1.7.23 10:29
@Blondiena píše:
Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák. :lol: Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí. :mrgreen: S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc. :cert:

No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
1.7.23 10:38
@Ploskutáček píše:
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž.. [/citac
:mrgreen: :mrgreen:

Takhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
1.7.23 10:42
@Blondiena píše:
@Ploskutáček píše:
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž.. [/citac
Takhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat. :mavam:

Chválím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.8.23 07:52
@Blondiena píše:
@Ploskutáček píše:
Takhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat. :mavam:

Existuje a je to senzační :)
Bez ženského výstřiku to neberu ani jako dobrý sex :pankac: :mavam:
Ale chce to cvik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3880
26.8.23 08:50
@Blondiena píše:
Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák. :lol: Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí. :mrgreen: S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc. :cert:

Já si pamatuji zážitek z mého hledání v knihách. V jedné jsem se dočetl, že drážděním dojde ke ztopoření penisu. To slovo ztopoření jsem neznal, ale znělo to strašně a tak jsem ho raději nedráždil aby se mi nepokazil :mrgreen: :mrgreen:

A ještě vtipný zážitek. V učebnici bratrance jsem se dočetl, že žena má dělohu, jenže jsem ještě špatně četl a místo d četl b. A pak jsem kamarádům oslavně říkal, že holky mají bělohu! Ti koukali! :jazyk: :lol: :jazyk:

Chtělo to tenkrát nějakou tu sexuální výchovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria