Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trošku to okořeníme. Vzpomínáte na váš první orgazmus v životě? Nemyslím jen s partnerem ale i sami se sebou. Co jste si říkali byli jste spokojeny s požitkem nebo vykuleni co to je? A druhá otázka jak se při orgazmu projevujete a teď už mě zajímá spíš s chlapem jak to prožívate.
@XxXJa píše:
Trošku to okořeníme. Vzpomínáte na váš první orgazmus v životě? Nemyslím jen s partnerem ale i sami se sebou. Co jste si říkali byli jste spokojeny s požitkem nebo vykuleni co to je? A druhá otázka jak se při orgazmu projevujete a teď už mě zajímá spíš s chlapem jak to prožívate.
Jasně, úchylovi, co zde je chvíli, budem popisovat naše intimnosti.
ať žijou prázdniny, to zas budou dva měsíce.
@alisekR píše:
Jasně, úchylovi, co zde je chvíli, budem popisovat naše intimnosti.ať žijou prázdniny, to zas budou dva měsíce.
A mne?
@Ploskutáček píše:
A mne?
ty jsi stejny zoufaly uchyl jak zakladatel
![]()
@Nenitamduch píše:
ty jsi stejny zoufaly uchyl jak zakladatel![]()
Dik za kompliment, ja vedel, ze te vzrusuju!
@Nenitamduch píše:
ty jsi stejny zoufaly uchyl jak zakladatel![]()
A to jako proč?
@alisekR píše:
Jasně, úchylovi, co zde je chvíli, budem popisovat naše intimnosti.ať žijou prázdniny, to zas budou dva měsíce.
Ten úchyl už má ale sedm srdíček!
Mimochodem, pište orgasmus se „s“, pokud tazatel nevyrůstal za První republiky a nežral „presidentskou bábovku“, neznažil bych se půzobit jako učenec..
Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák.
Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí.
S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc. ![]()
@Blondiena píše:
Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák.Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí.
S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc.
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž..
@Ploskutáček píše:
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž.. [/citac![]()
Takhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat.
@Blondiena píše:@Ploskutáček píše:
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž.. [/citacTakhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat.![]()
Chválím
@Blondiena píše:@Ploskutáček píše:
No přesně, já myslel, že jsem se v 16 začal pochcávat, že mi slábnou stěrače. A přitom se ze mě jen stával dospělý muž.. [/citacTakhle daleko jsem se ještě nedostala, ale vím, že ženská ejakulace existuje. Budu na tom pracovat.![]()
Existuje a je to senzační
Bez ženského výstřiku to neberu ani jako dobrý sex![]()
Ale chce to cvik
@Blondiena píše:
Náhodou je to skvělé téma. Při prvním orgasmu jsem tedy vykulená byla, páč jsem ani nevěděla, jak se dělají děti. Sama jsem totiž byla ještě dítě, malý dítě, žádný puberťák.Strašně jsem se za to tenkrát styděla a nemohla to nikomu říct, měla jsem výčitky svědomí.
S požitkem jsem tedy spokojená byla a moooc.
Já si pamatuji zážitek z mého hledání v knihách. V jedné jsem se dočetl, že drážděním dojde ke ztopoření penisu. To slovo ztopoření jsem neznal, ale znělo to strašně a tak jsem ho raději nedráždil aby se mi nepokazil
![]()
A ještě vtipný zážitek. V učebnici bratrance jsem se dočetl, že žena má dělohu, jenže jsem ještě špatně četl a místo d četl b. A pak jsem kamarádům oslavně říkal, že holky mají bělohu! Ti koukali!
![]()
Chtělo to tenkrát nějakou tu sexuální výchovu ![]()