Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
Nevim jak začít.
O jedno dítě sem s bývalou přišel, šla na potrat. Pak sme se po půlroce dali opět dohormady, ona měla dceru z předchozího vztahu.
Nám se narodila dcera, v noci sem k ní vztával, pak sem jí i začal vodit do školy/školky. O starší sem se taky staral. Bohužel geny nepřečůráš, v +6. utekla z domu, udělala si dítě.
Pak se k nám vrátila, ale furt lítala po večerech, takže sme hlídali a ani nepřispívala na domácnost.
S partnerkou smě měli dohady kvůli penězům, ona ráda půjčky, drahé dárky čím více dítě má dárků a čím drašší tím lépe.
S hipotékou na krku?
Prostě sme se rozešli, našla si zdravého, já mám problém s očima.
A teď to hlavní, já po domluvě s ní platim 5000 alimenty, ale teď přicházim o práci, takže sem bývalou uvědomil, že to snižuju na 2000.
Dcera mě nechce vídat, nechce ani abych za ní např. přijel.
Oni jí koupili psa, křečka, houpačku, trampolínu, teď jí kupujou bazén.
Nemohu se zbavit pocitu, že dělaj vše, aby neměla motivaci ke mně jezdit.
Bývalá např. řekla, že chce spát u kamarádky a tím to pro ní končí.
mInulý týden řikala, ať si pro dceru přijedu autem že se o psa ani křečka jí nebude starat.
Oni sou v nějaké zprominutím zapadlé vesnici, ne ve stejném městě.
Co teď, jak to mám brát a co můžu dělat? Oni jí i kontrolují mobil co si se mnou píše, jediné co je zajímá sou peníze.
Hipoteka
uz jsem videla vse…
nemas problem jen s ocima, nevim, proc si *** delaji deti a pak maji problém platit ![]()
@Micki2701000 píše:
Ahojte,
Nevim jak začít.
O jedno dítě sem s bývalou přišel, šla na potrat. Pak sme se po půlroce dali opět dohormady, ona měla dceru z předchozího vztahu.
Nám se narodila dcera, v noci sem k ní vztával, pak sem jí i začal vodit do školy/školky. O starší sem se taky staral. Bohužel geny nepřečůráš, v +6. utekla z domu, udělala si dítě.
Pak se k nám vrátila, ale furt lítala po večerech, takže sme hlídali a ani nepřispívala na domácnost.
S partnerkou smě měli dohady kvůli penězům, ona ráda půjčky, drahé dárky čím více dítě má dárků a čím drašší tím lépe.
S hipotékou na krku?
Prostě sme se rozešli, našla si zdravého, já mám problém s očima.
A teď to hlavní, já po domluvě s ní platim 5000 alimenty, ale teď přicházim o práci, takže sem bývalou uvědomil, že to snižuju na 2000.
Dcera mě nechce vídat, nechce ani abych za ní např. přijel.
Oni jí koupili psa, křečka, houpačku, trampolínu, teď jí kupujou bazén.
Nemohu se zbavit pocitu, že dělaj vše, aby neměla motivaci ke mně jezdit.
Bývalá např. řekla, že chce spát u kamarádky a tím to pro ní končí.
mInulý týden řikala, ať si pro dceru přijedu autem že se o psa ani křečka jí nebude starat.
Oni sou v nějaké zprominutím zapadlé vesnici, ne ve stejném městě.
Co teď, jak to mám brát a co můžu dělat? Oni jí i kontrolují mobil co si se mnou píše, jediné co je zajímá sou peníze.
Citovat.
@Nenitamduch píše:
Hipotekauz jsem videla vse…
nemas problem jen s ocima, nevim, proc si idioti delaji deti a pak maji problém platit
Podle vzoru Hippokrates, ne? ![]()
@Janča6 píše:
Podle vzoru Hippokrates, ne?
Hipoteka, jinak také hrochotéka ![]()
@Janee19 píše:
Hipoteka, jinak také hrochotéka
Jo, to me pak taky napadlo ![]()
Kolik ti je?
Tu hypotéku máš ty?
Jak dlouho jste od sebe?
Soud o péči tedy neproběhl?
Kolik je dceři?
Nenavážejte se do pána kvůli blbostem jako je hypotéka. Kolikrát jsme tady viděly věty jako: umila jsem psa, bila jsem s ním venku.
Máš právo se s ní vídat. Ale od určitého věku by dítě podle mě mělo mít právo se rozhodnout, jestli chce jet k druhému rodiči. Možná ji matka proti Tobě očkuje, to se bohužel stává. Moc s tím nenaděláš. Vím, že je to hrozné, ale počkej, až bude dcera dospělá, možná se sama přihlásí a bude se chtít vídat.
Ahojte,
Pokoušel sem totu opravovat, ale ten formulář mi blbě ukazuje kde sou/ne chyby.
Bych chtěl vidět, jestli by určité pisatelky dali dohromady např. výpočet Determinantu.
Každý sme nějaký.
Teď k otázkám jedné z vás
Dceři je 11.
V Březnu se odstěhovali pak tu eště týden v Dubnu byly.
Ano hipoteka je na mě, k tomu, no naštěstí, protože ona dělala jen dluhy teď si nabrala další půjčku, takže pardon jedna pisatelko, já nemám problém platit na dítě, ale nehodlám platit bývalé půjčky.
Soud zatim neproběhl, ale asi to budu muset rozseknout já. Ta dohoda 5000 byla na slovo, ale když teď přicházim o práci tak to bohužel musim snížit. Nenechám si kvůli ní myslim bývalou vzít střechu nad hlavou, obzvláště, když to stejně jednou zdědí dcera.
A mimochodem důvod pro ní byl, k rozchodu ten, že jsem od dědy dostal peníze a dal sem je na úvěr abych ho měl co nedříve z krku. Ano neřekl sem jí o tom, ale z důvodu, kdyby se tak stalo tak by peníze padly na její rodinu, kde sou všichni taky zadlužení.
Navíc děda si to sám nepřál abych jí to řikal.
A teď mě klidně ukamenujte.
Jinak k té starší, mělo být 16. ona je romského původu, to k těm genům.
@Nenitamduch píše:
Hipotekauz jsem videla vse…
nemas problem jen s ocima, nevim, proc si idioti delaji deti a pak maji problém platit
Protože přichází o práci. Kromě toho, že neumíte psát, neumíte ani číst, dámo. ![]()
Proc se hned do nekoho strefujete? Ja mela kolegyni, chytra holka, sectela..a jake ona dokazala udelat chyby, to byste koukaly. Mela vsechna mozna dys..kvuli nim nesla na VS, ale s nejakymi podpůrnými opatřeními a sebezaprenim dokazala mit maturitu. Ja ji mela moc rada, byla v kanclu, ale delala spis pomocnou asistentku, chodila na. postu, vyrizovala telefony apod. a peitom byla schipnejsi nez vetsina co delala v kanclu a byla nad ni, jen proste si neverila..ale byla fakt skvela..takze kdyz nekde vidim chybu tak by me jako prvni nenapadlo se do nekoho strefovat, kor kdyz dotycny resi osobni problem a chteji poradit..
Tvoje dcera má u maminky dobré zázemí, za což bys měl být rád.… už to, že uvažuješ způsobem “oni jí kupují bazén, aby mi to dělali naschvál” je dost dobrá ukázka tvé povahy ![]()
Pokud jsi skončil s prací, snaž se co nejrychleji si najít novou a nevymýšlej žádné “musím snížit alimenty a ona po mě stejně zdědí barák
”… přispívat na jedenáctileté dítě 2000 měsíčně je víc než směšné. Momentálně tvoje dítě místo tebe živí někdo jiný, tak s tím koukej něco dělat.
Ohledně styku s dcerou se obrať na soud – jen počítej s tím, že v tomto věku už má dítě vlastní názor a mělo by k němu být přihlédnuto. Jestliže je momentálně v období, kdy se s tebou příliš vídat nechce, holt se budeš muset obrnit trpělivosti a na tom vztahu pomaličku a postupně pracovat. Časem, jak bude dospívat, se to může změnit…