Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem měla výčitky a špatný pocit z erotického snu jen jednou. Shodou okolností to bylo nedávno a zdálo se mi o tom, že jsem měla poměr s Filipem Turkem
Řekla jsem to manželovi a ten mě odsoudil taky ![]()
@Anonymní píše: Více
Já, v reálu cnostná a monogamní osoba, jsem měla taky sen, ne teda techtle i mechtle, ale techtle tam byly. Ráno jsem koukala jak puk, ale řekla jsem si, jak asi sen mohu ovlivnit?! A zasmála jsem se tomu.
Sen je jen iluze. Nic z toho, co se v něm děje, není skutečné a nedá se to ovlivnit. Tak proč bys proboha měla mít špatný pocit?
Věrnost v reálu ano, ale tohle už je ujetý.
Osobně nemám ráda sex, je mi spíš nepříjemný, ale i já jsem měla několik erotickych snů.
O své první lásce mám eroticke sny pravidelně. Poprvé jsem na to myslela a cítila jsem se špatně, ale moje vina to není, takže nekdy to je fajn. Taky jsem ve snu měla sex se ženou a s výrazně mladšími muži.
Manželovi nic nepřiznávám a ani to nemám v plánu.
Mě se dneska zdál sen o mém ex, na kterého můj muž žárlí. Řekla jsem mu to a jedna mi „přistála“
Přitom v tom snu chtěl můj manžel půjčit něco od toho ex a vyřídit jsem to měla já
Takže ti radím, manželovi to neříkej. Mohl by se pak hrabat v tom, jestli to nemělo nějaký důvod, že na mladého koukáš apod.
A takové sny si užívej, třeba i vyvrcholíš
Já to teda tak měla pravidelně…🤪
Tak to je tvůj manžel regulérní magor a pokud nás tady netaháš za fusekli a jednu ti kvůli snu o ex natáhl, tak bych okamžitě řešila domácí násilí místa erotického snu!
![]()
@Heduš Homolková píše: Více
No podle smajlíka a uvozovek bych řekla, že o domácí nasilí fakt nešlo…
Jo, tak to se mi stává taky, že si nakonec nic neužiju. ![]()
Pěknej a sexy chlap a když už to vypadá nadějně, tak mě vždycky něco nebo někdo vyruší a je po ptákách. ![]()
Ale když už by na to došlo, tak bych si to určitě nechala pro sebe a další noc si přála repete.
![]()
Ja jsem ve snu schopna souložit s celým fotbalovým týmem 😂. To neřeš.
Jo a my se o snech klidně bavíme. Bud je to motivace neco zkusit Mebo se tomu aspon zasmejeme..
Holky, já vám závidím. Mně se většinou zdá, že jsem se ztratila a za celý den nejsem schopná najít jediný autobus nebo tramvaj do práce, že jsme psali písemku a já měla úplně vymeteno, že potřebuju na záchod a žádný není v dohledu, že mi vypadaly zuby, že se mi ztratil syn, že mi z mostu spadl do řeky a já za ním musela skočit, ale nestihla jsem to
Příjemný sen s nějakým chlapem mám tak jednou za přestupný rok. A to obrovský zklamání, když se probudím a zrovna jsme to měli pěkně rozjetý. Většinou ale nic kloudnýho nestihneme, jen dlouhé pohledy, úsměvy, chození za ručičku. Jednou jsem byla princezna a ucházel se o mě rytíř. Další vývoj překazil budík ![]()
@ibiza píše: Více
Jako co? Erotické sny běžně nemívám, tak jsem z toho nesvá…
V pohodě, sny s námi mnohdy pěkně vyklepnou. Doporučuji zaměstnat mysl něčím jiným.