Nevěra ve snu

Anonymní
11.8.26 17:27

Nevěra ve snu

Stala se mi zvláštní věc. Již několik dnů spíme ve stanu na zahradě. Manžel dnes uprostřed noci odešel do domu, protože mu nebylo dobře. Po jeho odchodu jsem měla sen o chlapci ze sousedství (výrazně mladší, jak já) byl do mě zaláskovaný, toužili jsme po sobě, sen byl plný vzrušení, ale k aktu nedošlo. Celý den na to musím myslet. Mam se vůči manželovi cítit nějak špatně? Přeci jen, intimní sen s jiným mužem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
11.8.26 17:31

Máš štěstí, že žijeme v dnešní době, do roku 1961 byla u nás manželská nevěra trestný čin, takže by jsi mohla jít do vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.8.26 17:43

Já si myslím, že bys mu to měla říct a rovnou požádat o rozvod s tím, že si ho vůbec nezasloužíš. A měla následně bys ještě měla nastoupit na psychiatrii, aby tě z těch špatných myšlenek nejak dostali. Protože jsi vyloženě nebezpečná svému okolí, když se ti o někom zdá. 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36947
11.8.26 17:58

:roll: nuda, co tam máš dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36172
11.8.26 17:59

Proč spíte ve stanu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36947
11.8.26 18:01
@pikola píše: Více

Proč ne, taky míváme postavený stan na zahradě a manžel tam spí s dětmi. Pro ně to je dobrodružství a já mam doma klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37223
11.8.26 18:16

Jakože už nemůžeš být nevěrná ani ve snu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35037
11.8.26 18:17
@Anonymní píše: Více

Hm, jdu se zastřelit, jsem hrozná běhna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.26 18:30

Já mívám erotické sny se ženou, pak jsem sexovala s Dr. Housem, bývalým spolužákem, hercem z filmu Mumie :D. Hele jsou to jen sny. Ty moje by se kolikràt měly dàt zfilmovat, jaké to jsou šílenosti ;) :lol: buď ráda, že máš takové sny a ne noční můry :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.26 18:42

No, já jsem spíš vyděšená z toho, jak příjemné to bylo 😔 asi bych si ten pocit i užívala, kdybych se necítila tak provinile…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.26 18:48

Já se taky cítěla provinile. Bylo mi i smutno z toho, že to byl jen sen ;) a kdoví jaké prasárny se zdají tvýmu muži. Za mě bych poradila, užij tuto „,nevěru“ nech si to pro sebe. On to přebije zase jiný sen. :dance: jsou lidi, kteři se k*rví i v reálu a nemají pocity viny. Dokonce zakládají diskuze tady na emiminu a dělají, jak je v poho být nevěrný/á.

• Citovat
  • Upravit
15123
11.8.26 18:58

Mně se dnes v noci zdálo, že jsem ve zlatnictví, všude plno šperků, dost jsem si nabrala, že bych tedy platila, to si nepamatuji :lol: taky příjemné pocity, mám se udat na policii? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20116
11.8.26 19:00
Šmankote, neodpovídáš za to, co děláš ve snu. Máš-li úzkosti ze svých snů, tak je to na návštěvu u psychiatra, fakt. :roll:

Tak si to radši užívej a těš se na to, co hezkého se ti bude zdát dnes v noci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.26 19:08
@eumedon píše: Více

Ale notak. Jsou lidi, kteří jsou více citliví. Není to špatně. Ty pocity viny pak dříve či později vymizí. Proč hned zakladatelku zesměšňovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
20116
11.8.26 19:55

Já ji nezesměšňuju. Sám jsem měl období, kdy jsem měl úzkosti ze snů takové, že jsem se probudil a bál jsem se usnout, aby sen nepokračoval. Ale nebyly to erotické sny, ty jsem si užíval a neměl jsem z nich pocit viny, protože za to, co dělá ve snu, člověk není odpovědný. Nevěra ve snu není hříchem.

Byly to sny, ve kterých jsem se například dostal někam, odkud jsem nemohl, do nějaké pasti. Třeba nějaká troska mostu apod.

Takže jí radím naprosto vážně a bez zesměšňování, ať si klidně nevěr ve snech užívá a v reálném životě ať je věrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí