Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš štěstí, že žijeme v dnešní době, do roku 1961 byla u nás manželská nevěra trestný čin, takže by jsi mohla jít do vězení.
Já si myslím, že bys mu to měla říct a rovnou požádat o rozvod s tím, že si ho vůbec nezasloužíš. A měla následně bys ještě měla nastoupit na psychiatrii, aby tě z těch špatných myšlenek nejak dostali. Protože jsi vyloženě nebezpečná svému okolí, když se ti o někom zdá. 🤦
@pikola píše: Více
Proč ne, taky míváme postavený stan na zahradě a manžel tam spí s dětmi. Pro ně to je dobrodružství a já mam doma klid ![]()
@Anonymní píše: Více
Hm, jdu se zastřelit, jsem hrozná běhna…
Já mívám erotické sny se ženou, pak jsem sexovala s Dr. Housem, bývalým spolužákem, hercem z filmu Mumie
. Hele jsou to jen sny. Ty moje by se kolikràt měly dàt zfilmovat, jaké to jsou šílenosti
buď ráda, že máš takové sny a ne noční můry ![]()
No, já jsem spíš vyděšená z toho, jak příjemné to bylo 😔 asi bych si ten pocit i užívala, kdybych se necítila tak provinile…
Já se taky cítěla provinile. Bylo mi i smutno z toho, že to byl jen sen
a kdoví jaké prasárny se zdají tvýmu muži. Za mě bych poradila, užij tuto „,nevěru“ nech si to pro sebe. On to přebije zase jiný sen.
jsou lidi, kteři se k*rví i v reálu a nemají pocity viny. Dokonce zakládají diskuze tady na emiminu a dělají, jak je v poho být nevěrný/á.
Mně se dnes v noci zdálo, že jsem ve zlatnictví, všude plno šperků, dost jsem si nabrala, že bych tedy platila, to si nepamatuji
taky příjemné pocity, mám se udat na policii? ![]()
@Anonymní píše: VíceŠmankote, neodpovídáš za to, co děláš ve snu. Máš-li úzkosti ze svých snů, tak je to na návštěvu u psychiatra, fakt.
Tak si to radši užívej a těš se na to, co hezkého se ti bude zdát dnes v noci. ![]()
@eumedon píše: Více
Ale notak. Jsou lidi, kteří jsou více citliví. Není to špatně. Ty pocity viny pak dříve či později vymizí. Proč hned zakladatelku zesměšňovat. ![]()
Já ji nezesměšňuju. Sám jsem měl období, kdy jsem měl úzkosti ze snů takové, že jsem se probudil a bál jsem se usnout, aby sen nepokračoval. Ale nebyly to erotické sny, ty jsem si užíval a neměl jsem z nich pocit viny, protože za to, co dělá ve snu, člověk není odpovědný. Nevěra ve snu není hříchem.
Byly to sny, ve kterých jsem se například dostal někam, odkud jsem nemohl, do nějaké pasti. Třeba nějaká troska mostu apod.
Takže jí radím naprosto vážně a bez zesměšňování, ať si klidně nevěr ve snech užívá a v reálném životě ať je věrná.
Stala se mi zvláštní věc. Již několik dnů spíme ve stanu na zahradě. Manžel dnes uprostřed noci odešel do domu, protože mu nebylo dobře. Po jeho odchodu jsem měla sen o chlapci ze sousedství (výrazně mladší, jak já) byl do mě zaláskovaný, toužili jsme po sobě, sen byl plný vzrušení, ale k aktu nedošlo. Celý den na to musím myslet. Mam se vůči manželovi cítit nějak špatně? Přeci jen, intimní sen s jiným mužem