Nevěra ve snu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4440
12.8.26 09:14

Vůbec bych to neřešila. Víš, kolik se mně zdálo románků s někým jiným? 😃 Sen je sen. vůbec bych tomu nepřikládala žádný význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12383
12.8.26 09:18

Nevěra ve snu vždycky značí, že sperma už na mozek přespříliš tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
12.8.26 09:28
@Anonymní píše: Více

Stalo s emi před lety něco podobného, kdy jsem měl ve snu sexuální zážitek s bývalou spolužačkou.
Vtipné je, že jsem ráno také cítil vlastně vinu, ale když se na to podíváš racionálně - sen jsi ovlivnit nemohla. A nemyslím, že partner by chtěl takové věci vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35048
12.8.26 09:31
@Premek_Orac píše: Více

Jednou mi vlezl do snu soused, no, bylo to zajímavý. Když jsem ho pak potkala, tak to bylo hodně zvláštní, jako by o tom věděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
12.8.26 09:38

@arinecka Já si na to vzpomněl na třídním srazu a asi se na ní smál, ona se smála na mě a říkala „Co je?“ A já rudý až za ušima „Nic, nic…“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
12.8.26 09:48
@Anonymní píše: Více

Všichni ti tu radí úplné nesmysly. :roll:

• kup si někde v antikvariántu snář - čím starší, tím lepší
  • kup si malý deníček a tužku a dej si to vedle postele.
  • po probuzení si všechno zapiš, co nejvíc detailů, kde to bylo, kdy to bylo, jak to bylo, s kým to bylo.
  • večer vše podle snáře vše detailně analyzuj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
12.8.26 09:52
@Josef_t píše: Více

První rozumná rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35048
12.8.26 09:58
@Premek_Orac píše: Více

Přesně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20121
12.8.26 10:09

Kdybych měl své sny popsat nebo dokonce analyzovat, tak se v tom ztratím. Ony totiž fungují, jako volné asociace (vizuálních) myšlenek a dávají smysl jen a právě v tom snu,. Takže by to bylo jako volné asociace krátkých videí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.26 10:24

@Heduš Homolková Ježíši klid, fakt mi nenatáhl silou nebo zcela vážně 😃 Tohle bych si nikdy nenechala líbit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.26 10:27

@Maartina7 Aspoň někdo to pochopil správně :palec: Už by byl můj muž magor a násilník :oops: Hele on je všechno možný, ale to nejhorší na něm je, že je nedochvilný. A za to bych ho nejradši zabila. Takže kdo je teď násilník? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.26 10:31

@arinecka Neeee :pocitac: Vy se doma nepošťuchujete nebo si neuděláte naschvály třeba zavázáním tkaniček na botách? Zkrátka do mě žďuchl, jestli si dělám srandu. Tak jsem toho využila a ještě mu řekla detaily, líbí se mi, že na něj žárlí, i když spolu už jsme 15 let a máme dvě děti :lol:

• Citovat
  • Upravit
14537
12.8.26 11:02
@eumedon píše: Více

Právě proto si to musíš zapisovat hned po probuzení, protože pro ten snář jsou důležité detaily, které jinak do pár minut zapomeneš.

PS: prý se z nějakých důvodů nezdají vůně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
12.8.26 13:21

Já jsem to kdysi zkoušela, ale ztratila jsem se v tom. Když si zapíšu dvacet věcí a každá znamená něco jiného, tak co s tím? Moje sny jsou jako film, přímo narvané detaily. To není o tom, že vidím letět holubici, tak kouknu, co o tom říká snář. Kromě nich tam může být celá ZOO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
12.8.26 13:26
@syslomil píše: Více

Me se zdají i písně, obrazy, vůně, pocity. Je toho tolik. Vetsinou se mi ale nezdá o konkrétních lidech. Maximálně deti, rodice a partner. Ale sex mam většinou s no name týpkem. Tam mam jen ten prožitek. A pak mam obdobi kdy se mi nezdá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí