Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
předem se omlouvám, že píšu jako muž (jsem gay). Chtěl bych od Vás radu jestli počkat nebo dát raději od takového člověka ruky pryč. Budu mému ex říkat P.
P. si založil v dubnu seznamku pro kluky a já to zjistil. P. mi tvrdil, že se nemusím bát že si píše slušně s jedním učitelem z Ostravy a o sexu ani ťuk. Dobrá. Založil jsem si tu seznamku taky a trochu ho proklepnul a P. se chytnul. Napsal jsem mu jako mladý 20 letý zajíček (ve skutečnosti je mi 32) a hned po druhé zprávě se mě zeptal na fotku přirození, takže mi bylo jasné, že jde i o sex. P. jsem to pochopitelně neřekl. To jeho psaní se stupňovalo a já začal mít podezření. Jednou večer přijel domu a hned si začal psát. Řekl jsem mu, že ať si nepíše a on na to, že si psát bude a jestli nezavřu hubu, tak zase odjede. Nevydržel jsem to a ten večer jsem se mu dostal na profil a nestačil se divit. Milion zpráv typu: Za tebou přijedu, s tebou si ho vyho..m a vy…řím a co byl pro mě největší šok, tak jednomu profilu psal, jak ho má strašně rád a chce s ním být do budoucna. Přitom ten jeho nový nevěděl, že má dlouholetý vztah, to se dozvěděl až ode mě. Vzbudil jsem ho s tím, že vše vím a jdu od něho. Moc dobře věděl, že nemám kam jít, ale přesto mi řekl ať mu dám klíče a jdu do pryč. Ten jeho nový ho za to lhaní nechtěl a aby si ho udržel, tak mě pomluvil tak, že jsem zíral. Prý jsem se vyžral do 100 kg a ten sex se mnou už stál a prd a to jsme spolu týden před rozchodem spali několikrát denně a tvrdil mi, že je rád že se nám vrátil do sexu apetit a prý jsem nedělal nic jiného než se celých 15 let kur..l. Přitom jsem nikoho krom něho neměl. Teď mě má všude zablokovaného, protože jsem prý kazišuk. Mám mu jen psát maily ohledně předání mých věci a i to zdržuje. Když měl slabou chvilku, tak mi napsal že na mě nezapomněl a má mě rád. Když jsem mu napsal, že přijedu a můžeme si o tom promluvit, tak mi odepsal, ať to nechám tak že mu to takto vyhovuje. Když jsem mu napsal, že bydlím u kamarádky, tak mi napsal že ví, že s ní spím. Abych ho trochu naštval, tak jsem mu odepsal že ano. Napsal mi, že mu mám poslat video, jak si užíváme. Proč tohle děla, když si našel nového?
nejhorší je, ze pravdu o tom jestli s ni něco měl a nebo neměl nedozvim, protože on mi to neřekne co je pravda a co není.. Zvláštní jak člověka s kterým jste tak dlouho ( 6 let ve vztahu ) ale známe se od dětství se změní v cuku letu na člověka kteryho nemůžete ani vystat….
@Michaelaaaaa93 píše:
@Proto02nejhorší je, ze pravdu o tom jestli s ni něco měl a nebo neměl nedozvim, protože on mi to neřekne co je pravda a co není.. Zvláštní jak člověka s kterým jste tak dlouho ( 6 let ve vztahu ) ale známe se od dětství se změní v cuku letu na člověka kteryho nemůžete ani vystat….
Prosím???
A tohle ti jako nestačí??
„Ale najednou jsem asi před 14 dni dostala znovu tu intuici, ze se něco deje…bum bac… a je to tady znova, jenže tohle už je podle mě přes čáru. Já vím, je to sice hloupost, když sem mu vlezla do telefonu ale “hezky” jsem si pocetla konverzace opět s nějakou jinou, ale tohle už byl hardcore pro mě. Nejenže si domlouvali schůzku a jak se znovu setkají ( je to jeho kamarádka z vesnice ) s tím ze si daji kaficko, a jak si to spolu rozdají, ona mu dokonce na jeho požádáni poslala nahé fotky a když říkám nahé tak nahé, doslova a do písmene. Dal se chlubil svým kamarádům jaká je krásná, jak to s nim umí a ze s ni se cejti šťastnější a ze je to s ni úplně jiné, ze je to jeho láska. Jsem z toho tak znechucena.“
Ty jako potřebuješ důkaz jestli zasunul nebo ne?
Prosím tě, fakt to není úplně jedno? Chápeš prostě jeho jednání?
@Michaelaaaaa93 tak chybu už jsi udělala, když jsi mu odpustila první nevěru. Dalsi, že sis s ním udělala dítě. Chceš udělat třetí chybu a to tu, že si
nim zkazis život a syn bude mít nešťastnou mámu?
Neprijde mi, že byste měli nějak moc hezký vztah.Kdyz píšeš jednou nahoře, jednou dole…ano ve vztazích jsou i menší krize, ale v dobrých to není tak časté a jsou to drobnosti a ne zrada typu nevěry.
@Michaelaaaaa93 píše:
@Proto02nejhorší je, ze pravdu o tom jestli s ni něco měl a nebo neměl nedozvim, protože on mi to neřekne co je pravda a co není.. Zvláštní jak člověka s kterým jste tak dlouho ( 6 let ve vztahu ) ale známe se od dětství se změní v cuku letu na člověka kteryho nemůžete ani vystat….
Dvakrát do téže řeky nevstoupíš…co dodat..
@Michaelaaaaa93 Jo, to bych měla podobně, taky bych se chtěla nějak pomstít. Myslím, že Tvoje reakce jsou naprosto přirozené. Já Ti poradila dle sebe, to jak to vidím já, ale to víš, sama se s tím musíš poprat. A zamysli se, třeba mu ani nic konkrétně na vašem vztahu nevadilo, jen měl třeba příležitost, nechal se svést, nevim co ještě. Né každej kdo zahýbá má nějakej děsne velkej problém v partnerství. Zkusíš si s nim o tom nějak promluvit? nebo co teda uděláš?