Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je tu spousta diskuzí, kde se řeší konec světa, kde se holky bojí, dělají si zásoby a modlí se aby se nic nestalo…
Pak sme tu my, které ten den bdou trávit jako kařdý jiný, budeme mít jediný stres a to ten Předvánoční…
Taky nevěříte??Jen jediný asi budu doma a nikam nepolezu, myslím si, že hoodně lidí bude vyšilovat
Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi ![]()
Uz na zacatku roku to vedci oddalili na rok 2143.. Nebo tak nejak.. Takze tohle me nejak netrapi.. Kdo by tomu veril tak by nepripravoval nic na Vanoce.. Nic by se nestalo a vse budou dohanet..
![]()
@pikola píše:
Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi
Asi, jo
Dokonce skoro všude na netu sou aji odpočítáváče aby jsme náhodou nezapoměly a měly vše připravené a byly nachystaný na smrt
Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy ![]()
@terinka4444 píše:
Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy
Já už tomu nevěřím, protože někdo říká že bude 3 dny tma, nebo nás začnou na zem padat komety, nebo Zemi vsákne černá díra..
takže já tomu ani trochu nevěřím..A kdyby měl být konec světa, tak už teď v prosinci je tsunami, zemětřesení..
a pamatuj, dokud nevyhasne slunce, tak konec světa NEBUDE
![]()
@terinka4444 píše:
Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy
To je fakt aspon bysme si ty dny užily pořádně, ale mám pro tebe špatnou zprávu, myslím že se to tak rychle neprodá a kdo by taky kupoval barák když má bejt konec světa??
![]()
Taky tomu nevěřím
Jeden říká 21.12.2012, druhý říká rok 2143, třetí říká, že už to mělo¨být a čtvrtý říká, že nic nebude
Navícm, stát se může kdykoli cokoli, tak proč věřit zrovna tomuhle datu ![]()
@sunnyho.motylek píše:
To je fakt aspon bysme si ty dny užily pořádně, ale mám pro tebe špatnou zprávu, myslím že se to tak rychle neprodá a kdo by taky kupoval barák když má bejt konec světa??![]()
@pikola píše:
Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi
Pečeme cukroví a hned si ho raději sníme
aby jsme z toho teda aspoň něco měli.
Letos konec světa nebude a basta
Přestala jsem bojovat o manžela s tchýní, konečně se nám podařilo koupit a zrekonstruovat byt (cca 15 měsíců práce a nervů) a narodil se nám chlapeček (9 měsíců nervů
), takže si to teď chci všechno pořádně užít
Taky bych chtěla dodělat školu a do 20. fakt nestíhám ![]()
No to by mě nas..o kdyby byl knec světa, když jsem konečně otěhotněla ![]()