Nevěříme na konec světa

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12505
9.12.12 14:18

NEVĚŘÍME na konec světa-)))

Ahoj je tu spousta diskuzí, kde se řeší konec světa, kde se holky bojí, dělají si zásoby a modlí se aby se nic nestalo…
Pak sme tu my, které ten den bdou trávit jako kařdý jiný, budeme mít jediný stres a to ten Předvánoční…
Taky nevěříte??Jen jediný asi budu doma a nikam nepolezu, myslím si, že hoodně lidí bude vyšilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
9.12.12 14:22

Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
9.12.12 14:24

Uz na zacatku roku to vedci oddalili na rok 2143.. Nebo tak nejak.. Takze tohle me nejak netrapi.. Kdo by tomu veril tak by nepripravoval nic na Vanoce.. Nic by se nestalo a vse budou dohanet.. :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.12.12 14:24
@pikola píše:
Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi :mrgreen:

Asi, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dokonce skoro všude na netu sou aji odpočítáváče aby jsme náhodou nezapoměly a měly vše připravené a byly nachystaný na smrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.12 14:27

Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
9.12.12 14:28
Na co prodavat, vem si par pujcek ;-)
@terinka4444 píše:
Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
9.12.12 14:28

Já už tomu nevěřím, protože někdo říká že bude 3 dny tma, nebo nás začnou na zem padat komety, nebo Zemi vsákne černá díra.. :mrgreen: takže já tomu ani trochu nevěřím..A kdyby měl být konec světa, tak už teď v prosinci je tsunami, zemětřesení.. :jazyk: a pamatuj, dokud nevyhasne slunce, tak konec světa NEBUDE :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.12.12 14:29
@terinka4444 píše:
Tak řekněte, jestli tedy bude nebo ne, že bych rychle prodala barák a jela ten konec světa trávit někam na luxusní místečko do tepla pod palmy :think:

To je fakt aspon bysme si ty dny užily pořádně, ale mám pro tebe špatnou zprávu, myslím že se to tak rychle neprodá a kdo by taky kupoval barák když má bejt konec světa?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.12.12 14:32

Taky tomu nevěřím :roll: Jeden říká 21.12.2012, druhý říká rok 2143, třetí říká, že už to mělo¨být a čtvrtý říká, že nic nebude :lol: Navícm, stát se může kdykoli cokoli, tak proč věřit zrovna tomuhle datu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.12.12 14:37
No jo, to je fakt, takže konec světa strávim v práci v týhle zimě, no to je tedy vyhlídka, jdu se vožrat…
@sunnyho.motylek píše:
To je fakt aspon bysme si ty dny užily pořádně, ale mám pro tebe špatnou zprávu, myslím že se to tak rychle neprodá a kdo by taky kupoval barák když má bejt konec světa?? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
9.12.12 14:39
@pikola píše:
Asi bude konec sveta jen v cr, jelikoz v cizine o tom nikdo moc nevi :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
9.12.12 14:50

To už tady bylo tolikrát a tolikrát ještě bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
9.12.12 14:55

Pečeme cukroví a hned si ho raději sníme :mrgreen: aby jsme z toho teda aspoň něco měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
9.12.12 14:57

Letos konec světa nebude a basta :! Přestala jsem bojovat o manžela s tchýní, konečně se nám podařilo koupit a zrekonstruovat byt (cca 15 měsíců práce a nervů) a narodil se nám chlapeček (9 měsíců nervů :mrgreen: ), takže si to teď chci všechno pořádně užít :mrgreen: Taky bych chtěla dodělat školu a do 20. fakt nestíhám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
9.12.12 15:23

No to by mě nas..o kdyby byl knec světa, když jsem konečně otěhotněla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie