Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud by se mě snažil do toho zatáhnout, pak bych to kamarádce řekla, ale upřímně narovinu (žádné anonymní dopisy nebo něco podobného) ![]()
Řekla bych dotyčnému at to kouká vyřešit ukončit s milenkou, nebo říct pravdu manželce. Nemohla bych se dívat své dobré kamarádce do očí a vědět takovou věc.
Já bych se ho zeptala, jestli na příští návštěvu prijde jen s manželkou, nebo i s milenkou. Abych věděla, kolik mam nachystat talířů
A kamarádce bych to řekla, tenhle styl manželství ve třech.. To já nepodporuju
Taková drzost po vás chtít ještě klíče.. Ok, dala bych mu je, ale dala bych je i manželce
Ja bych sla rovnou bez varovani za kamaradkou, prestat se s ni vidat, to je blbost, prece ji ted neopustís a vsechny ostatni varianty jsou nesmysl, protoze tam dostane cas te do toho zatahnout.
@Elen8 @kdochcekam @Kotatko03 Cítím to podobně, @kolik právě proto o tom přemýšlím, máme i další společné známé a nechci být za tu, která zničila „spokojeně“ fungující vztahy. Ona je skvělá ženská a přijde mi to vůči ní hrozně nefér. @MilijonDolarBejby
![]()
Pokud by se jednalo o moji kamarádku, tak bych jí to řekla, obzvláště, když se tím vůbec její manžel netají a ještě vás do toho nějakým způsobem zatahuje.
Pokud by se jednalo o mého kamaráda, který by podváděl svoji ženu, tak té bych to asi neřekla.
Příspěvek upraven 16.08.16 v 13:58
Za 3. dělala bych, že o ničem nevím.
Záletníkovi bych řekla, ať to co nejdříve nějak vyřeší. Myslím si, že je to každého věc, i když jsou to kamarádi musí si to vyřešit spolu a nikdo třetí by jim do toho neměl zasahovat. ![]()
Příspěvek upraven 16.08.16 v 14:00
@Anonymní píše:
Jak byste reagovali, kdybyste to zjistili? Stýkáme se jako rodina.
1. Říct to, třeba anonymně?
2. Přestat se s nimi vídat?
3. Dělat, že o ničem nevím?
Tak trochu průzkum a tak trochu, že je mi tak nějak na zvracení z toho dotyčného. Navíc se nás do toho snaží zatáhnout, že se vychloubá mému manželovi a chtěl dokonce klíče od našeho domu, když jsme jeli na víkend pryč, takže se nás to tak nějak týká.
Záleží na tom, jestli to je tvoje kamarádka. Pokud ano, tak bych jí to na rovinu řekla. Nemohla bych se s ní jinak normálně scházet, ani podívat do očí.
Jejího manžela bych poslala do háje.
Já nevím, když si to představím z pohledu té podváděné, tak bych byla 100× radši, kdyby za mnou kamarádka s tou pravdou přišla a já měla prostor to jaksi rozdýchat a kopnout chlapa do zadku s trochou sebeúcty, než kdybych na to třeba přišla sama, nedejbože ho přímo u toho načapala a pak ještě zjistila, že to celou dobu mí nejlepší přátelé věděli a nechali ze mě dělat veřejně blbce. To by se mi asi na chvíli zhroutil svět i důvěra ve všechny kolem. Kam se pak má člověk jít vybrečet, žejo..Notabene kdybych si s ním chtěla pořídit děti..
@Anonymní píše:
@Elen8 @kdochcekam @Kotatko03 Cítím to podobně, @kolik právě proto o tom přemýšlím, máme i další společné známé a nechci být za tu, která zničila „spokojeně“ fungující vztahy. Ona je skvělá ženská a přijde mi to vůči ní hrozně nefér. @MilijonDolarBejby![]()
![]()
Tak si jednou tento rozhovor nahrej a pak pusť jeho manželce doma. Protože pokud příjdeš s tím, že jaksi je její manžílek nevěrný, 100% bude zapírat, ty pak řekneš, hele Franto, mám to tady nahrané, jak chceš ode mě klíče od našeho baráku, protože tam chceš pelešit s kamrdkou.
Taky jsem se ocitla v situaci té, která ví. Kamarád, který měl partnerku a děti, to vlastně celou dobu paralelně táhl s naší další kamarádkou. Přiznám se, že jsem tak nějak fandila tomu, aby to včas ukončil s partnerkou a zvolil si kamarádku. Takže mě to vytáčelo nadvakrát, s jednou žije jakoby nic, má s ní děti, a přitom si „užívá“ s kamarádkou. Partnera tušila, žárlila, hlídala, kamarádka uhýbala, doufala, trápila se. Kamarádka se nakonec po letech (!!!) rozhodla, že tohle nemá cenu, budoucnost, a že ikdyby se kamarád nakonec rozhodl pro ní, má prostě minulost o kterou ona nestojí (děti s jinou) a nejistou budoucnost (jestli by jí taky nebyl nevěrný… s jinou kamarádkou). Boží mlýny melou, kamarád zůstal s partnerkou a takového hlídacího psa jsem dlouho neviděla. Vlastně, už jsem ho vůbec dlouho neviděla. Notabene samotného bez ní.
"Kryla " jsem je tím, že jsem věděla a neřekla. Ale to my všichni. Třeba tím, že byla nějaké akce a oni na hodinku dvě se někam vytratili. Ale jako že bych jim ještě dávala klíče, to by bylo fakt už moc.
Ja radim ANONYM. Neni to nic feroveho, ale zas nehrozi, ze se to otoci proti tobe a taky se nemusis za sebe stydet, zes nic neudelala.
Jak byste reagovali, kdybyste to zjistili? Stýkáme se jako rodina.
1. Říct to, třeba anonymně?
2. Přestat se s nimi vídat?
3. Dělat, že o ničem nevím?
Tak trochu průzkum a tak trochu, že je mi tak nějak na zvracení z toho dotyčného. Navíc se nás do toho snaží zatáhnout, že se vychloubá mému manželovi a chtěl dokonce klíče od našeho domu, když jsme jeli na víkend pryč, takže se nás to tak nějak týká.