Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no, já právě proto, že v červnu je tolik svateb, chci tyhle věci jako místo obřadu a hostiny zařídit co nejdřív, aby nám to někdo nevyfoukl
a fotografku, máme tady jednu skvělou, tak chci, aby nás fotila stoprocentně ona ![]()
Kima-o píše:
no, já právě proto, že v červnu je tolik svateb, chci tyhle věci jako místo obřadu a hostiny zařídit co nejdřív, aby nám to někdo nevyfoukla fotografku, máme tady jednu skvělou, tak chci, aby nás fotila stoprocentně ona
No vidíš, a nám řekli, že stačí tohle všechno domlouvat až měsíc, dva předem. Taky jsem se do toho chtěla obout tak brzy, protože se to všude píše.
Ale ono určitě záleží i na místě. Někde v žádaných lokalitách nebo velkých městech těch svateb bude rozhodně víc než u nás na na malém městě.
Jo, bez mimča by to bylo jednodušší, když se ale tatínci holt nevyjádřili předem
, tak se nedá nic dělat. I když já myslela, že už se toho taky nedočkám…po tolika letech. Já asi nejdřív zamluvím kapelu a hospodu, asi fotografa…na šaty vůbec netuším, kdy se dostanu. Ještě jedna taková drobnost je, že netuším, na kolik to vyleze…nebo spíš tuším a radši to nechci vědět ![]()
Ahoj, já dostala prstýnek před třemi týdny a vdávat se budu 3.2.
Šaty budu mít zelené, ženich bude taky v zelené
Podařilo se mi vše zařídit v rekordním čase řekla bych. Jen ty šaty se budou muset trochu poupravit, už mi roste břuch ![]()
Petite
Teda, zelené šaty…to jsem ještě neviděla
. Kdybys pak sem hodila foto, byla bych ráda. Zelená se mi líbí, ale u šatů půjdu asi do klasiky (bílá, krémová). Já do zelenkava plánuji výzdobu ![]()
No já už se vdávám podruhé, tak nechci bílou. Šampáň a smetanová jsou stejné jako bílá, pokud nejsou vedle sněhově bílých, nikdo by nepoznal, že nejsou bílé. A jiné barvy jako růžová, modrá, žlutá, meruňková a další nepřipadají v úvahu, protože můj nastávající se bude ženit v zelené uniformě, tak ať k sobě ladíme
A aspoň budu vyjímečná
Výzdoba bude taky zčásti zelená, jako u Rákosníčků ![]()
petit, hoď nám sem fotku, určitě
já chci asi taky výzdobu do zelena, je to moje nejoblíbenější barva… ještě uvažuju nad takovou tou zemitou oranžovou nabo světle žlutou, ale to se asi ve finále rozhodne podle toho, kde bude hostina…
teď si spíš užívám to oznamování známým, který na mě koukají jak na blázna a ťukají si na čelo, že jsem přece mladá ![]()
jezinka86 píše:
My přemýšlíme o 21.4. Ale nevím, jestli se to dá všechno bez stresů stihnout
Ale dá, my jsme se rozhodli vzít a za 2 týdny byla svatba i s 3 měsíčním prckem ![]()
Tak já bych chtěla šaty červeno-bílé a stejně tak i výzdobu, ale určitě to nedopadne. ![]()
PetiteFillette píše:
Gábi, a proč by nedopadlo?
Protože nevím, jestli nějaké červenobílé šaty seženu podle mého gusta. ![]()
ze šatů já mám úplně největší děs!
když jsi jdu kupovat něco na sebe, tak jen představa, že si musím vyzkoušet 3 kalhoty mě děsí a neumím si představit, jak budu oblíkat třeba patnáctery šaty
![]()
Kima-o píše:
ze šatů já mám úplně největší děs!když jsi jdu kupovat něco na sebe, tak jen představa, že si musím vyzkoušet 3 kalhoty mě děsí a neumím si představit, jak budu oblíkat třeba patnáctery šaty
![]()
To jsme na tom stejně. A jedny se mi na netu líbily a každý mi je pohanil.
Že prý jsou moc usedlý a kdesi cosi, že si mám pořídit takové ty upnuté, jenže to se zase nelíbí mě. Respektive si mě v tom nedokážu představit. No bude to ještě zajímavé. ![]()
jájsem se právě proto rozhodla, že z toho nezešílím, protože vím, že v těch dlouhých šatech se nebudu cítit a nechám si ušít nějaké kratší jednoduché šatičky od kamaráda, který je takový náš domácí „módní návrhář“
a většinu party pak strávím asi v nich…
holky, začala jsem dneska obvolávat kapely (jednak už všechny dobré mají na květen, červen skoro plno
a cena kolem 12-15 tis.) Jak se to tak pohybuje u vás?