Nevidomý masér v Opavě

321
8.10.13 14:19

Nevidomý masér v Opavě

Ahoj, neznáte nějakého dobrého ověřeného maséra v Opavě? Ráda bych koupila masáž jako dárek. Potřebuji ale, aby byl masér nevidomý nebo aspoň skoro nevidomý (kvůli studu). Nikdy na masáži dotyčná osoba nebyla, tak bych byla ráda, aby to byl fakt dobrý masér, ať má první zkušenost dobrou.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
8.10.13 14:32

Dobrej a zkušenej masér je na stud zvyklý a umí s ním pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 14:33

To mi připomíná romantický film s Val Kilmerem Na první pohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.10.13 14:33

To je sice naprostá pravda, ale obdarovanému to prostě nijak nevysvětlím.. možná až zjistí, že masáž je vlastně fajn věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.10.13 14:36

http://www.charitaopava.cz/?…

Zagoogluj, vyjede ti toho více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.10.13 14:45

Googluju jako strhaná.. ale žádné recenze, doporučení a pramálo informací.. A na stránkách charity jsem taky žádné bližší informace nenašla.. Ale díky, zkusím se na to poptat.

@tterka píše:
http://www.charitaopava.cz/?…Zagoogluj, vyjede ti toho více ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.10.13 15:16
@Christienka píše:
Ahoj, neznáte nějakého dobrého ověřeného maséra v Opavě? Ráda bych koupila masáž jako dárek. Potřebuji ale, aby byl masér nevidomý nebo aspoň skoro nevidomý (kvůli studu). Nikdy na masáži dotyčná osoba nebyla, tak bych byla ráda, aby to byl fakt dobrý masér, ať má první zkušenost dobrou.
Díky moc

Znám takového jednoho téměř nevidémého maséra, ale pracuje na Zlínsku. Je to můj spolužák ze základky, on vidí, ale má hodně dioptrií, takže téměř nevidí, nevím jak to popsat, takže pokud by ti nevadilo cestovat na Zlínsko pošlu ti na něj kontakt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.4.14 02:18

nevidomí maséři

Ahoj holky jsem tady nová takže se se stránkama teprve učím. Nicméně jestli hledáte nevidomou masérku tak já pracuju v Lékárně u Salvátora, která je kousek od staré bredy. jsem tam jako zaměstnanec lékárny no a šéf reklamu nějak neřeší. Takže lidi sháním, kde se jenom dá. Jinak v současné době v práci nejsem marodím se zádama. :( Zkusím tady přidat obrázek s ceníkem jestli se mi to povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.8.14 13:34

Potřebovala bych kontakt na maséra, který je nevidomý nebo skoro nevidomý a měl by sídlit v Opavě na Husově ulici nebo někde poblíž vlakového nádraží Opava-Západ.
Kdyby se tady náhodou našel někdo, kdo k němu chodí.

Má to být dárek pro kamarádku, které se nechci ptát rovnou, protože to má být překvapení.

Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
12.8.14 23:08

Masáže nevidomými a slabozrakými maséry poskytuje wellness centrum charity Opava:
 http://www.charitaopava.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.8.14 07:21

Děkuji za odkaz, já ale potřebuji jen toho konkrétního, jak jsem psala, ale na netu prostě není. Můžu se i zeptat přímo, ale to už pak nebude překvapení.
Ale i tak děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.14 23:10

nevidomí masér v Opavě

@ZuzkaCvrček píše:
Ahoj holky jsem tady nová takže se se stránkama teprve učím. Nicméně jestli hledáte nevidomou masérku tak já pracuju v Lékárně u Salvátora, která je kousek od staré bredy. jsem tam jako zaměstnanec lékárny no a šéf reklamu nějak neřeší. Takže lidi sháním, kde se jenom dá. Jinak v současné době v práci nejsem marodím se zádama. :( Zkusím tady přidat obrázek s ceníkem jestli se mi to povede ;)

Ahoj holky tak v Opavě už nemasíruju bohužel. Za to chodím zase do školy a to v Olomouci. Jak se škola ustálí možná bude i na masírování čas-byla bych moc ráda. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
19.10.14 00:12

Aha tak to ti přeju - na jaký obor chodíš, Zuzko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.11.15 21:06
@Jana Martinková píše:
@Jana Martinková píše:

obor podnikání. Ale no letos o prázdninách úraz s delším bezvědomím takže školu přerušuju a zase budu masírovat ale v Olomouci no a zatím asi nějak doma, než seženu provozovnu a doma masíruju za jídlo případně menší nákup a pod úsměv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty