Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoíjky,
zítra jdeme se synem na antropologii do Motola. Nikdy jsem v těchto končinách nebyla, druhá strana Vltavy je pro mě cizí území
. Už jsem si našla, že tam pojedu busem č. 180,ale kudy se pak vydat? Budu vystupovat Nemocnice Motol.
Díky za radu
To uvidíš. Dětské je víc vlevo, modrá vpravo je pro dospělé. To fakt neprehlidnes ![]()
Oni jsou všude směrovky tak se neboj. Motol má docela slušný orientační systém jen si pamatuj že první musíš vždy vyhledat uzel (A, B, C, D) a pak teprve vyjet výtahem do příslušného patra. ale na informacích ti určitě poradí
Díky, no já právě dnes bloudila na Karláku a hledala dětskou kliniku, byla schovaná ve dvoře a já jak blbec než bylo koho se zeptat, jezdila kolem 5 minut. Abych pak nebyla jak Alenka v říši divů
@paola white Ježíš a co to je ten uzel, popis uvnitř mám, že je to ve 2.patře na dveřích ![]()
Taky jezdíme na antropologii a dostat se z celé budovy do dětského je fakt umění! Byli jsme tam už tolikrát a nikdy jsme tam netrefili, pokaždé nás hnali jiným vchodem, takže pokaždé jiná cesta, takže ti držím palce ať se tam vymotáte
Antropologie je myslím nad námi, ale nejsem si tím na 100%jistá
Koušu se jejich stránkama a zjišťuju, že vchod jižní zastávka Kudrnova je skoro u dětského pavilonu, od Motol nemocnice bych musela asi procházet pavilonem pro dospělé.
My tam byli v září, je to v budově dětské polikliniky, vchod nejvíce vlevo. V kartotéce se nemusí vyzvedávat karta. www. fnmotol. cz/prakticke-informace/pruvodce-arealem/# do Hledejte podle názvu oddělení /
kliniky zadat antropologie a je to ten první odkaz (KZM antropologie, kardiologie).
(Odkaz je potřeba zkopírovat do prohlížeče a odmazat mezery.)
@1024 no ona ta budova v půdorysu není krychle, ale má takový zvláštní tvar. když se dostaneš do budovy tak se koukneš na barvu a budeš se držet cestičky na zemi ![]()
Snad to nějak najdu, díky za rady. Každopádně to nic nemění na tom, že je to bludiště ![]()
@1024 píše:
Snad to nějak najdu, díky za rady. Každopádně to nic nemění na tom, že je to bludiště
@1024 čau, to se tam potkáme. takže vyjet z busu, držet se na dané úrovni, nikam o patro níž. vjet do dětské polikliniky (při pohledu od busu vidíš vpravo modrou budovu pro dospělé, ve středu je ředitelství - je to takové nádvoříčko, a v jeho levém koutě vedlo zdravotnických potřeb je průjezd do dětské polikliniky, levá část toho uskupení budov je už dětské). Úplně vlevo je žlutá budova ubytovny.
V dětské poliklinice vlevo vedle vchodu je šatna zadarmo, o chlup dál vlevo je čekárna u kartotéky. najedeš na začátek prostoru kartotéky, milion lidí, vlevo asi 4 okýnka, vpravo 3 výtahy. druhé patro. vylezeš z výtahu. Před tebou je "čtvercová chodba, dopředu do dáli před Tebou jsou ambulance, antropo je od výtahů doleva (jakoby za výtahy). je tam po pravé straně tý chodby asi 5 dveří, antropo jsou poslední.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:24
@1024 od jižní vrátnice je to komplikovanjší. Musela bys areálem stejně minimálně ke vchodu vedle dětského urgentu. tam rovně chodbou, lítačkama, bez kočáru by šlo schodištěm nahoru a jsi u kartotéky. Schody by tě vyvedly hned u výtahu. Jinak za schodištěm vpravo je výtah a když tak tím do 2. patra.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:24