Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@danyk A tys tam byla taky?
Máme to za sebou. Nakonec to byla uplná hračka, šli jsme z jižní vrátnice nahoru-příště budu chytřejší a svezu se na horní zast. a pěkně šupem dolů
. Šli jsme přímo hlavním vchodem s nápisem Děti hlavní vchod, kolem nějakého infa za nosem k výtahům, do 2.patra a vylezli jsme přímo u ambulance. Zpátky jsme jeli výtahem dál od ordinace a vylezli blíž k vchodu, oboje nějaké snížené přízemí.
Mimo téma
. Malej má kratší nožky, tělo je ok na 90-97 percentil, kalhoty má pořád 92 a to mu byly 07/13 3 roky ![]()
@1024 taky má prcek delší tělo než nožky. 2 roky, 82,4 cm vel. ideálně 12-18 m (body) a na nohy na dýlku vel. 9-12m, ale padá mu to v pase, na sa má ideálně velikost 6-9m
. Nakonec se vážil jen u sestřiček, protože konečně od léta chodí
a postojí na váze a u míry, co je na sesterně (nemají tam váhu pro nechodiče). Takže na antropo už nemusíme.
Objevili jste bufet v přízemí kousek za kartotékou? Mají tam dobrý chlebíčky.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:24
Holky drzim palce, ja v Motole delala skoro 10 let, na detskym i dospelym, a uznavam, ze je to totalni bludiste
nicmene docela dobre znacene a hezky pruchozi
me docela bavilo tak tudy chodit. nejlepsi je na dospelym -2 a -3, kde jezdi zelvicky ![]()
@obrazek nejlepší je po celodenním běhání závodní jídelna
.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:25
@danyk To máme podobně, bodýčka, když plenkoval, nosil ještě větší než měl mít. Kupovala jsem C&A a ve 2,5 letech nosil 104,jsem si říkala asi se to po praním srazilo
. Teď má trika 98 a spodek 92,v létě měl i kraťasy 9-12,ale byly hodně volné.
Pospíchala jsem domů kvůli dceři a obědu, takže jsem neměla ani čas to tam prozkoumávat. Navíc jsem byla z malého unavená, běhal tam s dětma jak šídlo, pořád jsem ho někde naháněla po chodbách.
@obrazek Mě se tam taky docela líbilo. Motol znám jen z filmů ala Lucie postrach ulice apod.
. Mají to tam docela pěkně zrekontruované, narozdíl od Bulovky, kam spadáme a chodíme se vším, je to tam balada pro oči.
@1024 tam malýmu vzkazuju, že v budově pro dospělé na přízemí (plus P) v atriu, kde jsou obchůdky, je bazének s fontánkama a rybičkama. Náš malej se tam dnes k nim moc radostně vrhal.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:25
@danyk píše:
@obrazek nejlepší je po celodenním běhání závodní jídelna.
to jooooo
nejlip bezet do jidelny az z detskyho
ja behala z porodnice a taky to bylo tak na 10 minut cesty, nez se clovek propletl z becka 6 patra na decko do prvniho suterenu nebo kde to je, uz tam od 2005 nedelam, tak jsem to vypustila ![]()
@obrazek mínus jedna D
, No a když se mělo běhat z pracovišť jako byla dětská psychiatrie, septická ortopedie, žloutenky, plicní, zrakový vady, mikračka atd., tak to nešlo ani v zákonné přestávce uskutečnit.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:26
@maminka189 Jo
? A kterýpak jste byli. Já s tím hrozně hodným chlapečkem
,který tam lítal po celé chodbě a k sobě strhával ostatní děti. Někdy před 10 jsme šli na řadu
To my asi později. Jatam byla s malou uřvanou holčičkou s rouškou přes pusinku
@maminka189 Tak to jsem tě viděla, mladá maminka, pak jsi seděla uplně u dveří. Malá byla dlouho hodná, co jsem tam zpozorovala, ale to čekání ji určitě dostalo. Vůbec jsem nepochopila proč nevzala sestřička dřív tebe, když s rouškou jste tam byly 3 a ty 2 vzali ještě před náma/byli jsme druzí/ a to byly už velké děti
. Apropo vůbec nechápu systém objednávání, když objednají na den, ale ne na hodinu.Pak se to tam hromadí nekontrolovatelně, jak si sestřička sama povzdechla.
@1024 protože spoustu dětí jim tam chodí s lístečkem/žádankou z daného dne. Objednávají se někteří, např. ti, které mají vidět dr. Zemková a Krásničanová. Na našeho prcka stačí sestřička Míša. Takže třeba náš prcek dva roky přišel na ambulanci a až tam dostal žádanku k sestřičce Míše na změření, takže jsme chodili bez objednání. A protože šlo o jednodušší úkon, tak často nás Míša brala hned jen na změření výšky, váhy a pár obvodů. Teď už prcek chodí a nepotřebuje kojeneckou váhu, tak na antropo nemusíme.
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:27
@danyk Aha,já myslela, že všechny vidí i Dr. My k ní právě šli, proto jsme se objednávali.
@1024 spíš bych tipla tak půl na půl, třeba z endokrinologie tam posílají všechny děti, které jsou malé (tj. je nutné je vážit vleže, protože u sestřiček je váha jen na stojáka).
Příspěvek upraven 28.07.14 v 21:27