Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
terdule píše:Kamča.dalmatinka píše:tak to jsi
já podle ultrazvuku vždy otěhotněla v době kdy byl pryč,ale jeho je určitě.Je to jeho kopie a žádnej cizí styk sem neměla už 10 let
…myslím těch 10let
A na tom je něco divného?
![]()
Angua píše:terdule píše:A na tom je něco divného?Kamča.dalmatinka píše:tak to jsi
já podle ultrazvuku vždy otěhotněla v době kdy byl pryč,ale jeho je určitě.Je to jeho kopie a žádnej cizí styk sem neměla už 10 let
…myslím těch 10let
![]()
když to vidím kolem,tak jo…ale srandička,nechci nikoho poránu nasr…hezký den ![]()
Teda zakladatelko! POdle mě je pravděpodobnost, že je to milencovo, úplně mizivá.
A dítě s eopravdu mění, za měsíc to může bát jinak.
Vyprdni se na testy. Ty krevní skupiny je dobrej nápad.....
Být tebou, neřeším, hlavně že je mimčo zdravé a manžel pochybnost nemá.
Já tedy nechci přilívat olej do ohně (resp. nejistotu do zakladatelčina smýšlení), ale já bych tedy jistotu mít chtěla.
(i když v tomto případě bych to asi neřešila, protože šance otěhotnění s milencem s kondomem je fakt mizivá)
Viděly jste třeba film „Operace mé dcery“? Za x let se vám takové „tajemství“ může vrátit jak bumerang a totálně vám zničit život. Chtěla bych dopředu vědět, jestli se mám něčeho takového v budoucnu obávat a nebo jestli můžu být zcela v klidu… ![]()
neblázněte,co tím vyřeší?nechá si udělat test?kravina!chlapi mají v jednom pravdu,my ženský moc řešíme a přemýšlíme,to není dobrý..taky si myslím,že je manželovo a kdyby nebylo,už s tím určitě nic neudělá.já bych asi byla v klidu,někdy bych se jukla,jestli tam je podoba a neřešila bych.zakladatelko,dítě se hodně mění,můž tam být dědeček,babička,brácha…atd..hezký den ![]()
terdule píše:Angua píše:když to vidím kolem,tak jo…ale srandička,nechci nikoho poránu nasr…hezký denterdule píše:A na tom je něco divného?Kamča.dalmatinka píše:tak to jsi
…myslím těch 10let
![]()
Šak na tom není k nasr.. nic, já mám svědomí čisté
Taky to bude už 10 let…
Wiolla píše:
Já tedy nechci přilívat olej do ohně (resp. nejistotu do zakladatelčina smýšlení), ale já bych tedy jistotu mít chtěla.(i když v tomto případě bych to asi neřešila, protože šance otěhotnění s milencem s kondomem je fakt mizivá)Viděly jste třeba film „Operace mé dcery“? Za x let se vám takové „tajemství“ může vrátit jak bumerang a totálně vám zničit život. Chtěla bych dopředu vědět, jestli se mám něčeho takového v budoucnu obávat a nebo jestli můžu být zcela v klidu…
Na tom něco je, jenže pro začátek bych ověřila ty krevní skupiny.....
Jasně že to není stoprocentní, protože milenec může mít stejnou jako manžel......
Já bych to nijak neřešila
Je prostě podobný tobě a basta.já mám dítě(teda doufám,že je moje
) a to mi není vůbc podobný.zato je věrná kopie tatínka( i je tak vzteklý)
![]()
Když manžel nemá pochybnosti tak to nech palavat,akorát by se to vpřípadě nějakých testů mohlo provalit ![]()
P.S.:pokud byl použit s milencewm kondom tak tam není snad ani procento pravděpodbnost ![]()
Jinak odebrání vzorku slin by u nás nebyl problém,něco jako u Kamči.nechápu jak někdo může takhle slintat aby se mu dělalo jezírko slin
![]()
byron píše:Wiolla píše:Na tom něco je, jenže pro začátek bych ověřila ty krevní skupiny.....
Já tedy nechci přilívat olej do ohně (resp. nejistotu do zakladatelčina smýšlení), ale já bych tedy jistotu mít chtěla.(i když v tomto případě bych to asi neřešila, protože šance otěhotnění s milencem s kondomem je fakt mizivá)Viděly jste třeba film „Operace mé dcery“? Za x let se vám takové „tajemství“ může vrátit jak bumerang a totálně vám zničit život. Chtěla bych dopředu vědět, jestli se mám něčeho takového v budoucnu obávat a nebo jestli můžu být zcela v klidu…
Jasně že to není stoprocentní, protože milenec může mít stejnou jako manžel......
Jasně, já bych to taky moc nehrotila. Hezky v klidu, zkusit to přes ty krevní skupiny a když to neklapne (chlapy budou mít stejný a nebo dítko takovou, že by opět mohlo být obou) tak případně vymýšlet taktiku, jak získat nevědomky od manžela vzorek, abych mohla nechat udělat ty testy. A až bych měla výsledek, tak bych teprve vymejšlela co dál.. ![]()
Ja mam dvojcata a jeden je jak kdyz tatinka vemes pres kopirak. Druhej mu neni podobnej ani trosku - ani drobne rysy v obliceji, proste nic. Takze ja bych byla v klidu… ![]()
A jak ověříe ty krevní skupiny?matka je asná-tu nabírali v těhu,dítě se nabírá jen při negat. Rh faktoru matky a otec?Můj muž neví ani co má za skupinu a nevím ani co má Adam ![]()
verenika píše:
Jinak odebrání vzorku slin by u nás nebyl problém,něco jako u Kamči.nechápu jak někdo může takhle slintat aby se mu dělalo jezírko slin![]()
Já to testování tedy moc neštudovala, ale měla jsem za to, že o sliny až tak nejde. Že jde o stěr z dásně, tzn. o buňky z dásně takto získané… ![]()
Wiolla píše:byron píše:Jasně, já bych to taky moc nehrotila. Hezky v klidu, zkusit to přes ty krevní skupiny a když to neklapne (chlapy budou mít stejný a nebo dítko takovou, že by opět mohlo být obou) tak případně vymýšlet taktiku, jak získat nevědomky od manžela vzorek, abych mohla nechat udělat ty testy. A až bych měla výsledek, tak bych teprve vymejšlela co dál..Wiolla píše:Na tom něco je, jenže pro začátek bych ověřila ty krevní skupiny.....
a co bys dělala dál??
Wiolla píše:verenika píše:Já to testování tedy moc neštudovala, ale měla jsem za to, že o sliny až tak nejde. Že jde o stěr z dásně, tzn. o buňky z dásně takto získané…
Jinak odebrání vzorku slin by u nás nebyl problém,něco jako u Kamči.nechápu jak někdo může takhle slintat aby se mu dělalo jezírko slin![]()
ano stírá se ústní dutina,ale analyzuje se DNA zse slin ![]()