Nevím, čí je mé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
21.4.11 22:42
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
No nevím, milence bych do toho asi netahala, ale jak to udělat, aby to manžel nevěděl, to nevím. :nevim: Vzorky se odebírají v ústech (stěrem dásně tyčinkou), což u dítěte uděláš snadno, ale jak to udělat u manžela, aby o tom nevěděl, to fakt netuším. Jedině že bys ho přiopila a on usnul tvrdým spánkem s pootevřnou chrápající pusou. Pak by to možná šlo… :jazyk:Info napře. zde:
http://www.genexone.cz/…i-otcovstvi/
http://www.dnatest.cz/…products.asp#q1
muj takle spí normálně. :mrgreen: Já bych ho nějak namotala že mám nějakou novinku na čištění zubu :mrgreen:

Kamčo, já věřím, že ty by sis poradila rozhodně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.4.11 22:44
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
No nevím, milence bych do toho asi netahala, ale jak to udělat, aby to manžel nevěděl, to nevím. :nevim: Vzorky se odebírají v ústech (stěrem dásně tyčinkou), což u dítěte uděláš snadno, ale jak to udělat u manžela, aby o tom nevěděl, to fakt netuším. Jedině že bys ho přiopila a on usnul tvrdým spánkem s pootevřnou chrápající pusou. Pak by to možná šlo… :jazyk:Info napře. zde:
muj takle spí normálně. :mrgreen: Já bych ho nějak namotala že mám nějakou novinku na čištění zubu :mrgreen:

Já bych měla děsnej strach, že se vzbudí a bude se ptát, co to dělám. :cert: A to nevím, jestli bych se z toho vykecala… :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.4.11 22:47
Gina108 píše:
Víš aspoň jaké máte krevní skupiny? Sice to nelze potvrdit, ale šlo by to vyloučit :wink:

Jo to je pravda! Sice by to muselo být fakt štěstí, kdybyste měli takové, kde by to bylo jednoznačné, ale jako první krok dobrý… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.11 22:49
Wiolla píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
Já bych měla děsnej strach, že se vzbudí a bude se ptát, co to dělám. :cert: A to nevím, jestli bych se z toho vykecala… :nevim: :oops:
:lol: ten muj je ve spánku strašně ovladatelnej.Kolikrát si k němu sednu a říkám mu třeba kam jedeš a on mi odpovídá -vždyt chvátám do práce :lol: .Kdybych mu řekla dobrý den jste u zubaře tak hubu otevře a ráno ví ho.vno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 22:59

Kamčo :lol: :lol: :lol: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.11 23:01
Angua píše:
Kamčo :lol: :lol: :lol: :palec: :mrgreen:
:lol: :lol: dá se z něj takle vytáhnout vše:-)).Myslim že i nevěru by takle provařil :lol: Doufám že to není trestné si zahrávat s podvědomím někoho jiného :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.4.11 23:05

Kamčo! :mrgreen: :palec: Ale to je nějaký spešl exemplář… :lol: Já jsem si bohužel u chlapa vypěstovala reflex, že jak do něj v noci šťouchnu, tak si myslí, že ho otáčím na bok, protože chrápe. Já bych ho asi neotestovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.4.11 23:34

OT muj mi vyznava lasku hlavne, kdyz spi :mrgreen: teda doufam, ze to rika me :lol: :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.4.11 23:35

kamčo to jsem se pobavila :lol: :lol: :lol:
nicméně můj chlap je na tom podobně :mrgreen: ten zase furt pracuje, přendavá palety a řve na kluky v práci :lol: to se vždycky bavím :lol:
no a k tématu :lol: čoveče já bych se na ty DNA testy vyprdal, jako možná nějaká mikro šance že to není manželovo tam je ale to bych asi neřešila :nevim: případně vzít teda na test milence… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
22.4.11 07:01
Anonymní píše:
Máme miminko, které je podobné jen mě, manželovi vůbec. Prtoblém je, že v době, kdy vznikalo, jsem spala i s někým jiným. S kondomem. Pořád se utěšuju, že na ultrazvuku v šestém týdnu TT se pozná téměř každý den a to by vycházelo na mého muže, ale červ ve mě hlodá…

No, já bych řekla, že za blbost se platí… takže zapomeň na nějaké pochybnosti, červíčky, testy DNA… vem jako fakt, že je manželovo a nepřipouštěj variantu (mimochodem značně nepravděpodobnou) že je někoho jiného. Prostě to byl tvůj úlet a tak by to taky mělo zůstat, zatahovat do toho někoho dalšího jen proto abys ty měla jistotu mi přijde sobecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
22.4.11 07:30

Nech to plavat.Co bude kdybys zjistila že je milence.Odejdeš? Manžel tě opustí? :think: Možná to změní a zničí život všem.Pokud jsi měla z milencem kondom-tak bych to brala že je manželovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.4.11 07:47

On ten test otcovství stojí taky dost peněz, to už by se asi vysvětlovalo hůř kam zmizeli tisíce z účtu.

Ale neboj, hlodat to sice bude pořád, ale časem to trochu poleví. Dítě je manžela a hotovo, stejně tomu vše i nasvědčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.4.11 10:39
Anonymní píše:
Máme miminko, které je podobné jen mě, manželovi vůbec. Prtoblém je, že v době, kdy vznikalo, jsem spala i s někým jiným. S kondomem. Pořád se utěšuju, že na ultrazvuku v šestém týdnu TT se pozná téměř každý den a to by vycházelo na mého muže, ale červ ve mě hlodá…

kamarádka to prubla podle krevní sk.mimčo má mít jednoho z rodičů,hlavně ho moc neštuduj,jinka ti hrábne,na ultrazvuk nedej,já byla těhotná když jsem doma oznámila v jakým jsem,tak mi bylo řečeno,že byl v chorvatsku a opravdu byl,ale je určitě jeho…nebo ne :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.11 10:43

já podle ultrazvuku vždy otěhotněla v době kdy byl pryč :lol: ,ale jeho je určitě.Je to jeho kopie a žádnej cizí styk sem neměla už 10 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.4.11 10:45
Kamča.dalmatinka píše:
já podle ultrazvuku vždy otěhotněla v době kdy byl pryč :lol: ,ale jeho je určitě.Je to jeho kopie a žádnej cizí styk sem neměla už 10 let :lol:

tak to jsi :palec: …myslím těch 10let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky