Nevím, čí je mé dítě

Anonymní
21.4.11 21:49

Nevím čí je mé dítě

Máme miminko, které je podobné jen mě, manželovi vůbec. Prtoblém je, že v době, kdy vznikalo, jsem spala i s někým jiným. S kondomem. Pořád se utěšuju, že na ultrazvuku v šestém týdnu TT se pozná téměř každý den a to by vycházelo na mého muže, ale červ ve mě hlodá…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
21.4.11 21:53

Ultrazvuk není nikdy na 100% pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
21.4.11 21:54

Co takhle test otcovstvi? Manzel o tom nemusi vedet a ty budes mit jistotu.

• Citovat
  • Upravit
14721
21.4.11 21:54

Jak je miminko staré?
Dcera byla podobná na mě, když se narodila, pak se to změnilo a asi od dvou měsíců je celý tatínek.
Chci tím říct, že se to může časem měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 21:55

Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
21.4.11 21:56

Tak hlavně že není zrzavé po milenci :wink: Ne, blbá sranda. A s mužem jste se snažili o mimi? Jestli jsi měla milence s kondomem a muž do tebe napouštěl plné dávky, tak šance, že by bylo milence je asi jako vyhrát ve sportce. Ale i to se děje, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.4.11 22:00
Angua píše:
Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně je :wink:

Taky to tak máme, po tatínkovi má zatím tak leda jen palec u nohy :-D ale je na stopro jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
21.4.11 22:04
Kury píše:
Tak hlavně že není zrzavé po milenci :wink: Ne, blbá sranda. A s mužem jste se snažili o mimi? Jestli jsi měla milence s kondomem a muž do tebe napouštěl plné dávky, tak šance, že by bylo milence je asi jako vyhrát ve sportce. Ale i to se děje, že :nevim:

:palec: :palec: .
Prostredni dcera neni podobna ani me,ani manzelovi a nikdy ani nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.11 22:05

My oba mužem jsme tmavovlasí, hnědoocí, cizí chlap je modrooký blonďák, mimi vypadá jako já, bude mít tmavé vlásky a už má hnědé oči. Jsou mu tři měsíce.

Ad otcovství - to bych jako měla říct tomu druhému, aby se nechal otestovat, nebo jak to udělat, aby se to manža nedozvěděl? To asi taky nepůjde .-(

• Citovat
  • Upravit
392
21.4.11 22:08

Jo ultrazvuk sice neni stopro, ale je rozdíl, jestli je embryo na začátku pátho týdne a nebo už v šestém, kdy je vidět pulzující srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 22:11
columbia píše:
Angua píše:
Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně je :wink:
Taky to tak máme, po tatínkovi má zatím tak leda jen palec u nohy :-D ale je na stopro jeho.

Akorát povahu má po tatínkovi, je to až děsivé :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 22:12
Anonymní píše:
My oba mužem jsme tmavovlasí, hnědoocí, cizí chlap je modrooký blonďák, mimi vypadá jako já, bude mít tmavé vlásky a už má hnědé oči. Jsou mu tři měsíce.Ad otcovství - to bych jako měla říct tomu druhému, aby se nechal otestovat, nebo jak to udělat, aby se to manža nedozvěděl? To asi taky nepůjde .-(

A co rysy v obličeji? Třeba podle fotek z dětství nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
21.4.11 22:13
8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.4.11 22:14

UTZ rozhodně není na den přesný, i proto se uvádí další TP jen když se liší dle ms a utz o víc jak 6dnů.

Jinak dítě po narození vypadalo jako moje přesná kopie, z muže si troufnu říct, že nemělo ani chlup, černé vlásky, všechno jak já na fotkách po narození.
Teď má 2r, po mě má akorát tak barvu očí, jinak má světlé vlásky (špinavá blond) a celkově je po otci, který měl v dětství též světlejší vlasy.

Popravdě, opravdu to potřebuješ vědět? Být tebou, tak myšlenku na úlet vytěsním z hlavy společně s tím vrtajícím červem pochybností. I kdyby bylo dítě na krásně někoho jiného, co to změní? Řekla bys mu to? Ukončila vztah s nynějším partnerem, tahala se soudně o otcovství s milencem? Nech to plavat, budiž ti to ponaučením, netrestej lidi kolem sebe za svoji chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
21.4.11 22:14

Anonymni jde o to, ze nechas jako otce otestovat manzela a kdyz on nebude, tak je jasny kdo jim je, ne? Bud a nebo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure