Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Co takhle test otcovstvi? Manzel o tom nemusi vedet a ty budes mit jistotu.
Jak je miminko staré?
Dcera byla podobná na mě, když se narodila, pak se to změnilo a asi od dvou měsíců je celý tatínek.
Chci tím říct, že se to může časem měnit.
Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně je ![]()
Tak hlavně že není zrzavé po milenci
Ne, blbá sranda. A s mužem jste se snažili o mimi? Jestli jsi měla milence s kondomem a muž do tebe napouštěl plné dávky, tak šance, že by bylo milence je asi jako vyhrát ve sportce. Ale i to se děje, že ![]()
Angua píše:
Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně je
Taky to tak máme, po tatínkovi má zatím tak leda jen palec u nohy
ale je na stopro jeho.
Kury píše:
Tak hlavně že není zrzavé po milenciNe, blbá sranda. A s mužem jste se snažili o mimi? Jestli jsi měla milence s kondomem a muž do tebe napouštěl plné dávky, tak šance, že by bylo milence je asi jako vyhrát ve sportce. Ale i to se děje, že
.
Prostredni dcera neni podobna ani me,ani manzelovi a nikdy ani nebyla.
My oba mužem jsme tmavovlasí, hnědoocí, cizí chlap je modrooký blonďák, mimi vypadá jako já, bude mít tmavé vlásky a už má hnědé oči. Jsou mu tři měsíce.
Ad otcovství - to bych jako měla říct tomu druhému, aby se nechal otestovat, nebo jak to udělat, aby se to manža nedozvěděl? To asi taky nepůjde .-(
Jo ultrazvuk sice neni stopro, ale je rozdíl, jestli je embryo na začátku pátho týdne a nebo už v šestém, kdy je vidět pulzující srdíčko.
columbia píše:Angua píše:Taky to tak máme, po tatínkovi má zatím tak leda jen palec u nohy
Taky máme takové „miminko“ (teď už batole) a manželovo stoprocentně jeale je na stopro jeho.
Akorát povahu má po tatínkovi, je to až děsivé
![]()
Anonymní píše:
My oba mužem jsme tmavovlasí, hnědoocí, cizí chlap je modrooký blonďák, mimi vypadá jako já, bude mít tmavé vlásky a už má hnědé oči. Jsou mu tři měsíce.Ad otcovství - to bych jako měla říct tomu druhému, aby se nechal otestovat, nebo jak to udělat, aby se to manža nedozvěděl? To asi taky nepůjde .-(
A co rysy v obličeji? Třeba podle fotek z dětství nebo tak…
UTZ rozhodně není na den přesný, i proto se uvádí další TP jen když se liší dle ms a utz o víc jak 6dnů.
Jinak dítě po narození vypadalo jako moje přesná kopie, z muže si troufnu říct, že nemělo ani chlup, černé vlásky, všechno jak já na fotkách po narození.
Teď má 2r, po mě má akorát tak barvu očí, jinak má světlé vlásky (špinavá blond) a celkově je po otci, který měl v dětství též světlejší vlasy.
Popravdě, opravdu to potřebuješ vědět? Být tebou, tak myšlenku na úlet vytěsním z hlavy společně s tím vrtajícím červem pochybností. I kdyby bylo dítě na krásně někoho jiného, co to změní? Řekla bys mu to? Ukončila vztah s nynějším partnerem, tahala se soudně o otcovství s milencem? Nech to plavat, budiž ti to ponaučením, netrestej lidi kolem sebe za svoji chybu.
Anonymni jde o to, ze nechas jako otce otestovat manzela a kdyz on nebude, tak je jasny kdo jim je, ne? Bud a nebo.
Máme miminko, které je podobné jen mě, manželovi vůbec. Prtoblém je, že v době, kdy vznikalo, jsem spala i s někým jiným. S kondomem. Pořád se utěšuju, že na ultrazvuku v šestém týdnu TT se pozná téměř každý den a to by vycházelo na mého muže, ale červ ve mě hlodá…