Nevím, čí je mé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
22.4.11 22:36

Wiollo, vidíš, ušetříš si lítání po doktorech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.4.11 21:05
Wiolla píše:
Angua píše:
Pudloslava píše:
Nase dite je taky podobne jen me. A je desne krasny, takze ja asi taky jsem :-)
Že to hřeje, jak lidi říkají „jé, on je tak krásný, on je celý ty“ ? :lol: :lol: :lol:

Mně když někdo s malým vidí (když jsme sami dva), tak si musí myslet, že je adoptovanej: já tmavovlasá tmavooká, malej je modrooký blonďáček… :wink:

Což mě vlastně přivádí k tomu, že je malej celej manžel a každý nám to říká. :roll: No nejsem já pitomá s těma krevníma skupinama?? 8-o :mrgreen:

mám to stejně,taky vypadám,že jsem malýho ukradla.Já tmavá a tmavý oči,vlasy a malej vyblitej jak zelí a modrooký blonďáček :-P celej taťka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.4.11 22:35
verenika píše:
Wiolla píše:
Angua píše:
Pudloslava píše:
Nase dite je taky podobne jen me. A je desne krasny, takze ja asi taky jsem :-)
Že to hřeje, jak lidi říkají „jé, on je tak krásný, on je celý ty“ ? :lol: :lol: :lol:

Mně když někdo s malým vidí (když jsme sami dva), tak si musí myslet, že je adoptovanej: já tmavovlasá tmavooká, malej je modrooký blonďáček… :wink:

Což mě vlastně přivádí k tomu, že je malej celej manžel a každý nám to říká. :roll: No nejsem já pitomá s těma krevníma skupinama?? 8-o :mrgreen:
mám to stejně,taky vypadám,že jsem malýho ukradla.Já tmavá a tmavý oči,vlasy a malej vyblitej jak zelí a modrooký blonďáček :-P celej taťka :mrgreen:

„Vyblitej jak zelí“… to jsi mě pobavila. :mrgreen: Musíte být bezva dvojka, zvlášť jestli jsi trošku snědá. Já jsem takový ten typ „Sněhurka“, takže vyblitý jsme se synem oba… :lol:
(Což mě přivádí na myšlenku, že zase budu mít v létě traumata, že vypadám jak tvaroh třeba i po dovolené v Turecku… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.4.11 01:14
verenika píše:
Jinak odebrání vzorku slin by u nás nebyl problém,něco jako u Kamči.nechápu jak někdo může takhle slintat aby se mu dělalo jezírko slin :oops: :mrgreen:

ten můj má dost často úplně mokrý kolo pod hubou :lol: takže ano možné to je a nejen u tvého chlapa :lol: já si furt dělám srandu jak malej slintá tak vždycky říkám nooo joooo celej tatínek… nebo chlapovi říkám že syna rozhodně nezapře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 06:22

wiollo jj,jsem snědá,V létě jsem černá jak bota a tatínek s malým jsou jak prasátka rudý :mrgreen: Docela mě to mrzí,že mi malý není vůbec podobný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 06:31

edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 06:32

tak to jsme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.4.11 12:07
verenika píše:
tak to jsme my

Jaktože ti není podobný? 8-o Nos má po tobě, tváře, bradu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 12:31

Wiollo-fakt?Každej říká,že je manželovo,že ze mě nic nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 12:36

Podívej se do foto alba a sama uzná že je opravdu daleko víc do manžela než do mě

fotoalbum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky