Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Wiolla píše:Angua píše:Pudloslava píše:Že to hřeje, jak lidi říkají „jé, on je tak krásný, on je celý ty“ ?
Nase dite je taky podobne jen me. A je desne krasny, takze ja asi taky jsem![]()
![]()
Mně když někdo s malým vidí (když jsme sami dva), tak si musí myslet, že je adoptovanej: já tmavovlasá tmavooká, malej je modrooký blonďáček…
Což mě vlastně přivádí k tomu, že je malej celej manžel a každý nám to říká.No nejsem já pitomá s těma krevníma skupinama??
![]()
mám to stejně,taky vypadám,že jsem malýho ukradla.Já tmavá a tmavý oči,vlasy a malej vyblitej jak zelí a modrooký blonďáček
celej taťka ![]()
verenika píše:Wiolla píše:mám to stejně,taky vypadám,že jsem malýho ukradla.Já tmavá a tmavý oči,vlasy a malej vyblitej jak zelí a modrooký blonďáčekAngua píše:Pudloslava píše:Že to hřeje, jak lidi říkají „jé, on je tak krásný, on je celý ty“ ?
Nase dite je taky podobne jen me. A je desne krasny, takze ja asi taky jsem![]()
![]()
Mně když někdo s malým vidí (když jsme sami dva), tak si musí myslet, že je adoptovanej: já tmavovlasá tmavooká, malej je modrooký blonďáček…
Což mě vlastně přivádí k tomu, že je malej celej manžel a každý nám to říká.No nejsem já pitomá s těma krevníma skupinama??
![]()
celej taťka
„Vyblitej jak zelí“… to jsi mě pobavila.
Musíte být bezva dvojka, zvlášť jestli jsi trošku snědá. Já jsem takový ten typ „Sněhurka“, takže vyblitý jsme se synem oba… ![]()
(Což mě přivádí na myšlenku, že zase budu mít v létě traumata, že vypadám jak tvaroh třeba i po dovolené v Turecku…
)
verenika píše:
Jinak odebrání vzorku slin by u nás nebyl problém,něco jako u Kamči.nechápu jak někdo může takhle slintat aby se mu dělalo jezírko slin![]()
ten můj má dost často úplně mokrý kolo pod hubou
takže ano možné to je a nejen u tvého chlapa
já si furt dělám srandu jak malej slintá tak vždycky říkám nooo joooo celej tatínek… nebo chlapovi říkám že syna rozhodně nezapře ![]()
wiollo jj,jsem snědá,V létě jsem černá jak bota a tatínek s malým jsou jak prasátka rudý
Docela mě to mrzí,že mi malý není vůbec podobný ![]()
verenika píše:
tak to jsme my
Jaktože ti není podobný?
Nos má po tobě, tváře, bradu… ![]()
Podívej se do foto alba a sama uzná že je opravdu daleko víc do manžela než do mě