Nevím co chci, moje situace

Anonymní
21.4.24 12:42

Nevim co chci, moje situace

Ahoj, jsem tak trošku zoufalá a potřebovala bych znát i jiné pohledy na situaci. V posledních dvou letech se mi nedařilo ve vztazích, protože jsem to nikdy necítila jelikož jsem nevěděla co poradne chci a nějak jsem se v tom hledala. Moje nejlepší kamarádka má nejlepšího kamaráda od dětství o kterém stále mluví a mě se všechny ty interní informace které mi vykládá neskutečně líbí, prostě jak kdyby byl přesný prototyp (pro mě) dokonalého muže, přesně co hledám. A o vzhledu ani nemluvím, mám pocit že je dokonalej. Nikdy jsem ji o tom neřekla, vždy ji vse tak odkývnu s povrchovým nezájmem.
Bohužel jsem neměla příležitost ho potkat osobně, ale poznala jsem jejich společného kamaráda, kterej je úplně skvělej, jenže cítím že tam chybí kousek k tomu aby to bylo pro mě fajn se vším všudy. Scházíme se, jenže já cítím jak kdyby tam byla nějaká zábrana skrze toho jejich kamaráda. Jak kdyby mi intuice říkala že se do toho nemám pouštět po hlavě, protože co kdybych ho opravdu poznala a sedli jsme si tak jak to intuitivně cítím.

Připadám si jako blázen, že mě takový věci napadají a mam pocit ze me to už začalo otravovat. Vím, že se sním jednou potkám, protože jsme opravdu skvělé kamarádky a známe své okolí, takže to je jen otázka času. Spíš mě na tom všem i fascinuje že opravdu furt existuje někdo kdo mě dokáže takto zaujmout jen podle fotek a z vyprávění. Možná to působí trochu jal trable puberťačky. Je mi 25. Moc nevím jak stím dál nakládat, jestli intuitivní myšlení opravdu něco může znamenat, nebo to je čistě nějaký pobláznění…

Příspěvek upraven 21.04.24 v 15:10

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36278
21.4.24 12:50

A proč si ji teda nikdy neřekla, že se s ním nechceš seznámit? Tak se s ním prostě potkej a uvidíš jestli to bude oboustranný a nebo je to jen tvoje představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.4.24 13:17

No presne - naplanujte s tou kamoskou, ze se treba potkate nekde v parte a uvidis. Takhle si malujes naruzovo nekoho, koho vubec neznas a zbytecne tim zabijis cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15035
21.4.24 13:59

Předně jsi přitahována přeludem. Pohled a řeči kamarádky se nemusí shodovat s realitou. Takže mě celkem baví představa, že nynějšímu nápadníkovi k dokonalosti toho vysněného něco chybí, aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11139
21.4.24 14:10

Je to tvá nejlepší kamarádka a nikdy ti nepředstavila svého nejlepšího kamaráda? :roll: jak dlouho se s touto kamarádkou bavíš? Před nejlepší kamarádkou se říká všechno. On má nějakou ženskou? Protože jestli ne, tak nechápu, že tě s ním dávno neseznámila :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová