Navždy a stále sám?

Anonymní
19.4.24 11:04

Navždy a stale sám?

Dámy a děvčata, páni a kluci. Jdu si veřejně stěžovat/poplakat na téma nechtěnosti.

Bude mi 35let, 180cm vysoký, štíhlý. Obluda nejsem, ale krasavec taky rozhodně ne. Aspoň si to tedy o sobě myslím. Lehce sportující, bazén, běh, fitko a příležitostně brusle, turistika.

A teď k hlavnímu tématu, za svůj život jsem měl jen 2 holky na 14ti denní konzultaci a pár nočních úletů. Takže jsem stále sám, coz mě strašně frustruje. Jistě, snažím se, insta, seznamky, fb a tím to končí. Ale je to jak házet hrách na zeď a čekat že se přilepí.

Jaké jsou asi důvody? Nemám tučnou peněženku, nejsem hezounek, nejezdím novými auty, nemám nemovitosti a nejsem úspěšný.

Ale to přece ty holky nevědí, tak jak to, že je sakra možné, aby odpověděla 1 ze 100 a to jen jen odpoví a tím to končí.

Prostě nic holá nula všude :zed:

Díky za pozornost

Příspěvek upraven 20.04.24 v 16:35

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
19.4.24 11:16

A máš rád sám sebe? Podle tvého vyjádření moc ne. Obluda nejsem… to je takové odevzdané, rádoby vtipné, ale vlastně si o sobě moc nemyslíš. Tučná peněženka, nemovitosti, to přece vůbec není podstatné pro vznik pevného, opravdového životního partnerství. Pokud nejsi zadlužený/ v mama hotelu/nezaměstnaný, tak co to meleš o neúspěchu? Myslíš tím, že nejsi podnikatel s letním domem na Bahamách? Zaměř se na to, co můžeš partnerce nabídnout a do vztahu vložit. Smysl pro humor, vaření, umění vyslechnout, podporu? Hraješ na nástroj, máš rád kulturu, umíš se chovat ve společnosti? Vždyť ty o sobě nepíšeš nic hezkého, tak se nediv, že se žádná nechytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36278
19.4.24 11:16

A co opustit virtuální svět a seznamovat se v tom reálným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 11:39

.

Příspěvek upraven 11.01.26 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35991
19.4.24 11:44
@FrantišekFerdinand píše: Více

No spíš jsi takový nemám, nemumímm nechci a to holky nebaví :nevim: vztahy nejsou o penězích, tedy jako měla by tam být aspoň snaha a chodit do práce, ale i líný nemakačenka mají holky ;) Ty bydlíš asi u rodičů? Máš kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
19.4.24 11:49

@FrantišekFerdinand Ženy bych z toho tedy nevinil…
Jinak určitě se tvé schopnosti zaujmout ženy nezlepší, když na offline kontakt rezignuješ. Naopak, každá zkušenost, kterou získáš, tě může posunout.
Dobré místo, kde se můžeš seznámit, jsou dobrovolnické, charitativní organizace. Jsou cestovky, které pořádají pobyty pro nezadané atd.
Zkus se také na sebe podívat očima někoho jiného a říct si - proč by se mnou měla chtít nějaká žena chodit, co jsou mé silné stránky, a co může ženy odrazovat a jak to můžu zlepšit nebo změnit.
A fakt to není o majetku, penězích, a u holek, které primárně jdou po tomhle, tak pochybuji, že by ti to přineslo vztah, který bys považoval za dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.4.24 11:57

Mám podobného kamaráda, který se taky nemůže dlouhodobě seznámit. Ten má navíc nadváhu, DMO a trochu šilhá. No a minulý týden jsem si vzala večer jeho telefon a začala jsem si psát jeho jménem s pár holkami na seznamce a můžu ti říct, že jsem to slušně rozjela a celý večer mi psaly docela zajímavé a pěkné holky, které evidentně mohly mít hezčího. Takže o vzhledu to nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
19.4.24 12:07
@FrantišekFerdinand píše: Více

Zřejmě ženy dávají na svůj „šestý smysl“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
19.4.24 12:21

Tak ukaž, co píšeš na profilu. zatím to co jsi napsal kromě věku a výšky, je takové rozblemclé, není poznat, jestli chceš nevěstu, někoho do baráku, bavit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.4.24 12:23

Tak asi budeš mimořádně nudnej nebo někde bude nějaký naprosto zásadní problém. Vzhled a prachy to nebývají, však kdejaký opičák s jednou kapsou prázdnou a druhou vysypanou si najde holku. Tak zkus svůj život jet po te hlavní koleji i bez ženské, zarid se tak, abys byl spokojený, najdi si koníčky, zabavu, a třeba si pak k nějaké najdeš cestu a nebo ona k tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12672
19.4.24 12:24
@Anonymní píše: Více

O tom to neni, muj partner bydlel po rozvodu u rodicu, prace take tenkrat nic moc..ale mel charisma smrnc, pritahoval me, mel velky vseobecny prehled, inteligenci atd. A zenskych mel x. Takze o majetku to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.4.24 12:49

Takhle, neúspěšného pětatřicátníka bez čehokoliv asi většina chtít nebude. Cos dělal těch minimálně deset produktivních let (pokud jsi studoval VŠ), že nemáš nic (kariéru, bydlení atd.)?

• Citovat
  • Upravit
16426
19.4.24 12:58
@ontarova.stara píše: Více

No snažil se přece lovit ženy, i když tedy bezúspěšně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
19.4.24 13:02

Obvykle, když chlap začne říkat, že není přeci ošklivý, sportuje a nemá tučné konto, tak to značí nějaký podstatný povahový kaz.

Chlap, který se lituje a dává vinu ženám je něco, co ženám netankuje i kdyby měl to točné konto a to nejlepší fáro na světě.

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.4.24 13:05
@Alexandria Nixia píše: Více

A tady s tebou výjimečně naprostý souhlas ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová