Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V té záplavě seznamkových „hrůz“ i „a pak jsem potkala toho pravého, ale hn.ojem proházet jsem se musela“… mne napadá otázka.
Vy, co máte doma bingo ze seznamky, jak se tam ten muž dostal?
Co ho vedlo k tomu se tam přihlásit?
Jak dlouho tam byl?
Komu psal, jak psal, jak sám vybíral?
Chápejte, ať si toho normálního chlapa, co vylepí někam fotku a svoje míry, představím.
![]()
@SaxaL píše: Více
Tak na jednu stranu to zas neni takovy div. Jedna se casto o chlapi, kterym manzelka, pritelkyne, zemrela na tezkou nemoc. Jednoho znam osobne, manzelka mu odesla za pul roku. Vetsinou hodne pracuji a tak nemaji cas chodit po barech a tak zkousi seznamku. Bohuzel fatalni choroby si nevybiraji jen seniorky.
A proc jak se tam dostal jen muz?
My s manzelem jsme pro sebe byli oba na seznamce bingo. Jak se chces seznamit, kdyz ti je 30-40, mas male dite a jsi jen s ditetem nebo v praci? Kamaradi zadani ci prebrani, v hospode potkas max opilce..a na seznamce si chvili pisete, zjistite, jestli mate spolecne zajmy.. je to jednodussi. Ano, musis se probrodit vrstvou kompostu, ale pod nim se najdou normalni lide, kteri se proste chteji seznamit a nemaji kdy a kde.
Nevím, kde se berou ty představy, že na seznamce je jen odpad.
chce to si nastavit kritéria a těch se držet. Já třeba dávala automaticky pryč chlapy co měly fotku nahoře bez, nebo foto s autem
A jedna z prvních otázek byla, jakou knihu teď čte/dočetl. Odpad se vytřídil úplně sám a bez práce ![]()
@Annonymní_007 nahoře bez, upnuty nejlepe bílý kalhoty spuštěny až k ochlupení a palce v poutkach. Na ksichtu duckface, vyholena hruď a svaly z posilky namaštěný oliváčem😂 vlasy nagelovane a máme tu typicky případ, kteremu soudna žena dá dislike ![]()
Je pravda, že než se dostaneš k někomu normálnímu, musíš toho hodně vytrpět
Já jsem na seznamce taky našla přítele. Seznamku si založil, protože nevěděl, kde hledat. Byl na ní asi rok a taky musel hodně přebírat.